Szukam graczy!

Jestem za Terą, Aion'em oraz PoE, fajne gierki C9 jest troszku nudne, mam tam kilka postaci ale ciągle robić te dungeony to sama nuda. :/

Aion i PoE dobre, Tera ma słaba optymalizacje :D

W POE moglbym pograć ;D

A jest w PoE możliwość grania w party, założenia gildii czy coś w tym rodzaju? :D

Do royalQuesta rosyjskiego nie ma spolszczenia, lecz ja tak jak pisalem w innym temacie staty itemkow latwo ogarnac ja po 3 dniach grania przyzwyczailem sie i nie widze cyrylicy tylko co to daje, a jezeli chodzi o talenty i skile to sam sobie spolszczyłem, a raczej skopiowalem z polskiej wersji wiec tutaj problemu nie ma a co do itemkow ktore co robia to grałem dosc dlugo by znac to wszystko na pamiec ^^

Jeżeli ktoś jest zainteresowany graniem w RQ.ru to prosze o PW a na pewno się dogadamy ^^

W poe można chodzić w party 4-5 osob oraz dodali jakis czas temu gildie

Hymm to jak? Bierzemy Ruskiego RQ czy PoE?

PoE juz

Myślę że PoE :D

W razie czego pobrałem i PoE i RQ ale Polskiego :D

Wszystkich chętnych do PoE zapraszam na TS'a! IP: 5.175.172.75

Już gramy Wbijać :D

Moim zdaniem przed samymi wakacjami nie ma za bardzo co o ekipę do grindówki, bo znajdzie się jakiś no-life co będzie rżnął 24/7, a i taki co rzadziej będzie się pojawiał - rozjadą się wam lvle.

Po dłuższym zastanowieniu nie wpadłem jednak na żaden tytuł, który nie został tutaj wymieniony, który by mi odpowiadał...

Eden Eternal, Dark Orbit, Royal Quest, 4story, Nostale (mózgu, dlaczego?), Forsaken World, Drakensang - Przyszły mi na myśl, ale każda z nich na swój sposób śmierdzi pay2win.

.

.

.

Uruchamiając swoje nieużywane części swego umysłu jeszcze został Runescape, ale nie sądzę, żeby komuś chciałoby się tylko bawić się w drzewo-ciach-mena.

Zabotowana Tibia na realu z miejsca odpada, coraz bardziej skomplikowane programy uniemożliwiają zablokowanie takiego gracza, a zaawansowane skrypty powodują, że Ci często nie są banowani za swoje złe uczynki.

Guild Wars 2 - tutaj chciałbym zatrzymać na moment Twoją (waszą) uwagę. Gra jest bardzo dopracowana, walka jest dynamiczna, dostępne jest wiele klas, wiele sposobów na tworzenie postaci. Rasy mają swoją historię, a zadania mogą być toczone na wiele ścieżek, zależnie od Twojej postawy względem zadania. Nie wiem, czy GW2 nie wyjdzie taniej - trzeba poszukać. Osobiście nie gram w ten tytuł, w sezonie letnim mój procesor w laptopie osiąga wysokie temperatury, wolę go nie obciążać zanadto (lepiej smucić się, że nie ma się w co grać, niż na czym). Plusem jest również wysoka kultura graczy.

Może ostatnio nie nadaję się do gier mmo, ale rzecz której z dala będę omijał, to Polskie wersje językowe gier

Czekam na odpowiedzi i jak największą ilość sprzeciwów.

Wszystkie gry co wychodzą teraz po polsku i mają tylko i wyłącznie serwery dla polaków są z góry skazane na porażkę, po prostu ludzie juz nie pojmują tego że wystarczy ciut więcej czasu i można osiągnąć to samo co inni co graja 24/7 lub płacą bo mówią że to p2w bo inni są lepsi od nich NO SĄ W KOŃCU PŁACĄ I GRAJĄ WIECEJ OD WAS i uciekają od tego produktu szukając tej jednej jedynej mimo iż z takim podejściem jej nie znajdą. Dla tego jeżeli gra nie wystartuje od razu z serwerami europejskimi z paroma wersjami językowymi to nie mają prawa bytu przykład ? pierwszy był allods online ludzie wyzywali ze p2w zrobili łączenie, ludzie przyszli, rynek poszedł w górę płacz o p2w stał się o wiele mniejszy, teraz połączyli z mail.ru p2w prawie ludzie nie widzą gdyż rynek jest na tyle potężny że wszystko można zdobyć przy małym wysiłku, potem neverwinter ... nie musze pisać jaki płacz był o p2w i ile wytrzymały polskie serwery bez łączenia, teraz umiera też RQ.pl pomysł bardzo dobry by przenieść gre w nasze rejony lecz zły by zatrzymać się tylko na polsce mimo iż gra rewelacyjna ludzie szukają igły w stogu siana byle by z dumą odejść od danego produktu

tak jak UP gry tylko i wyłącznie gdzie są sami polacy to jest to co powinni zakazać developerom ... jakoś na innych serwerach [ krajach ] w tej samej grze ludzie grają setkami razy więcej niż na polskich i nie widać by ktoś wyzywał od p2w czy tego typu tylko grają i pomału idą w górę polak tak nie potrafi co sprawia że coraz częściej myśle o tutorialu "dla młodego polaka o co chodzi w grach"

Trochę odchodzimy od tematu. Tutaj chłopaki szukają graczy, a zeszło na "Polskie Wersje Językowe".

Co do PoE, nie ma sensu przechodzić dwa razy Tę samą grę. Aż taki desperat ze mnie nie jest :)

Aura Kingdom ?

Sam zacząłem grać po prawie półrocznej przerwie i gra przeszła naprawdę wiele fajnych transformacji (40 osobowy dungeon etc )

Pay2Win'owy Bot Online, w którym masz bardzo mało wpływ na to, co się dzieje w grze (chyba, że dasz parę grosza)

W sumie to jest najlepsze rozwiązanie, bynajmniej dla mnie.

#Edit

Z tego co pamiętam, to botowanie polegało na zostawianiu postaci na makro typu "TAB + 1" na całą noc. -> Auto loot. auto heal w zestawie. Nie pamiętam co mnie zmusiło do przerwania takich zachowań.

gdzie tam jest P2W i poza quest trackerem to w sumie nic takiego z "bota" nie ma lol :_:?

najlepiej jakieś mmorpg ja osobiście bym polecał Rift'a co wy na to??

Rift? już wolę aiona od GameForge. :P

widać że nie znasz się na grasz mmorpg ale cóż o gustach się nie dyskutuje.