Szukam gry z fabułom

Szukam gry z bardzo wciągającom fabułom. Rodzaje obojętne byle by było spolszczenie do tej gry żebym jak najwięcej zrozumiał. Dobrze by było jakby było dobre audio.

The Walking Dead - Najlepsza gra w jaką grałem. Fabuła tak wciąga, że nie chce się widzieć końca gry. (Przynajmniej ja tak miałem)

Teraz pogrywam w Bastion.

Mi się Mafia II spodobała. Polecam.

"fabułom" xDDD

Half Life 2 chyba jest numerem jeden, jeśli chodzi o ciekawą fabułę.

Jeśli nie przeszkadza Ci archaiczność rozgrywki, to polecam Planescape: Torment. Fabularnie jest to chyba najlepsza gra ewa.

Narazie zerkne na Mafię.

The Last Of Us na PS3 i Mafia(jedynka).

WIedźmin i Wiedźmin 2 :)

To co wyżej, lepszej fabuły nie znajdziesz.

Mafia I- już dosyć stara gra, ale klimat i fabuła są nie do opisania ;)

Still Life- jeżeli grałeś w starego, dobrego Jacka Orlando, to Ci się spodoba

Medal of Honor (2010)- niby tylko strzelanka, ale fabułę ma świetną

Popieram MoH 2010 ma zaje... fabułę.

The Wolf Among Us oczywiście - pracę nad tłumaczeniem możesz zobaczyć tutaj.

Tak jak wyżej, wieśiek 1 + 2.

Do tego jeszcze serie gothic i Risen.

Fable Zapomniane Opowieści - Najlepsza gra którą przechodziłem kilka razy masz do wyboru być złym lub dobrym.

gothic 1 i 2

i może od biedy Risen 2

"fabułom" mnie rozbroiło, ale pasuję do tego Bioshock 1 i 2 z bardzo ciekawą historią

Tak jak wyżej: "fabułom" - kuje w oczy :D

A co to tematu to: Gothic 1 i 2, Dishonored, Prototype 1 i 2, PoE ( TYLKO ze względu na sam początek gry, ach te dreszcze, brrrrr... :3 ) i Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst ( epicko to zrobili w Adventure Mode :) ).

The Bard's tale świetna gierka :D

Może Assassin's Creed ?

Tam jest bujna fabuła.

Ale to też zależy co kto lubi.

Mi osobiscie bardzo do gustu przypadła fabuła Warctaft III+Dodatek,Diablo III i starcraft jaki i 2(WoL,HoT's) również trzymają poziom.Wiedźminy oba dwa,CoD Black Ops,Darksiders 1 i 2,

Alan Wake

Amnesia

Borderlands 1, 2 (nie mają spolszczenia chyba, ale język jest dosyć prosty)

Dziwię się, że nikt Neverwinter Nights jeszcze nie podał, bardzo wciągająca fabuła.