Szukam... Ludzi. 9Dragons

Yo, cześć, witam, siemka, elo, piss joł, hi, dzień dobry.

Poszukuje grupę, parę lub jednego ludka do casualowej gry na prywatnym serwerze 9dragons. Samemu straszna nuda, nawet z muzyką... Możemy pisać w grze lub gadać na skype/ts czy czego Wy tam używacie. Skype jeszcze łapie ale z ts'em nie miałem styczności. Mój sprzęt to 5 letni, rozpierdzielony mikrofon który działa tylko gdy naciągnie mu się kabel ;).

Nie szukam nikogo na czacie gry gdyż obawiam się że polaka znajdę ale będzie to jakiś, ładnie ujmując, idiota.

Na serwerze byłem ostatnim razem jakiś miesiąc temu. Posiadam hybrydę shao na (chyba) 80 poziomie. Ale mogę stworzyć nową postać, dostosować się :).

Dlaczego prywatny serwer? Długo grałem na globalu acclaima, cholernie klimatycznie się tam grało. Niestety firma ogłosiła bankructwo, a kolejne które otwierały serwery nie dawały takiej frajdy jak tam + nie dałem rady znaleźć ludzi z którymi się bawiłem na wersji w/w firmy. 15x exp wydaje się za dużo ale mi to jednak pasuje.

Gdyby był ktoś chętny proszę o odpowiedź w tym temacie.

Nie grałem w to już całe lata i szczerze mówiąc nie wiem ile czasu potrafiłbym poświęcić na grę... zwłaszcza że po pewnym czasie robi się z tego taka grindówka że nawet przy 15x prędkości będzie trochę trwało zanim lvl wbijesz. Nie mówiąc o tym że jeśli zwiększony exp nie idzie w parze ze zwiększonym dropem (choćby samego BE i GT), to na późniejszych lvlach będzie lekka bida...

Drop jest 10x. Serwer to chyba jedyny prywat do 9dragon.

Wszedłem na postać i z tego co widzę to mam prawie 100 poziom, broń niestety tylko +5 i chyba z 20 BE w depo. GT leci bardzo szybko, sam mam wystarczająco by zrobić 4 high. Poza tym, BE kosztuje 300k za sztukę, a po expieniu przez godzinę masz całe 2 plecaki bronii do sprzedania, więc BE to nie problem... Hefei zapełnione 24/7 :).

Mógłbyś podać nazwę lub link do tego serwera?Byłbym bardzo wdzięczny ( jeżeli podałeś lub padła nazwa to przepraszam bo nie zauważyłem)

Play 9dragons http://www.play9d.to/index.php

Ściągam , ale chciałbym też dodać ze jestem bardzo nie ogarnięty w tej grze i grałem kiedyś tylko na globalu do 20 lvl bodajże.

Sam nie wiem wielu rzeczy, więc się nie przejmuj :). Pomogę jak tylko będę potrafił.

Daj tu znać jaki nick i w jakim klanie masz postać. Bardzo ważne byśmy byli po tej samej stronie (white albo black). Ja się podporządkuje :).

Ok , jak ściągnę to napisze.

Pobrałem nick Darthed.

Nie rób double postów :P.

Wiesz, sprawdź to: Kliknij mnie! i sprawdź sobie klany. Wybierz i mi napisz. Nie ważne który wybierzesz, ja muszę po prostu wiedzieć czy to white czy black ;).

O sorry nie wiedziałem , nowy jestem. Juz gram jak coś jestem w bamboo village czy jakos tak , nie wiem nawet kiedy sie klan wybiera.

Nick Darthed.

Ja jestem za białaskami, mógłbym pograć WT albo LoB warriorem :)

Też może się skuszę, kiedyś grałem na wersji Acclaim, nie wiem czy teraz gierka z powrotem przypadnie mi w miarę do gustu. Jeśli się skuszę to odezwę się do kogoś z Was w grze, pozostawiajcie swoje nicki. :)

Nick w grze "Czekoladowy". Darthed odpadł, nie spodobało mu się. Myślę o zrobieniu Wu tang, nigdy w sumie nimi nie grałem. Jak zawsze hybryda, uwielbiam duży dmg :).

Jakby co, po ściągnięciu klienta, automatycznie ustawione jest na ignorowanie przyjaciół i prywatnych wiadomości. Żeby to zmienić, trzeba wejść w "community settings".

Trochę się jakby co pozmieniało od czasów acclaima! Na starcie pogadajcie z babką, aż pod "S" będziecie mieli sprint (tak, teraz lightfoot'a dostaje się już na początku). Potem wbijcie Gathering Chi 1 i wybierzcie klan. Później zostaje Wam robienie tam questów i lvlowanie :P.

Gdybyście mieli zacząć grać, napiszcie tu swoje nicki. Jak wejdę to Was dodam :).

Po zastanowieniu... nie. 9Dragons było bardzo fajne, ale wolę zostawić to za sobą. Za dużo czasu na to straciłem by teraz wracać.

Ok, wszedł nowy patch z korei na serwer... Lightfoot, steps i meditation są teraz nic niewarte. Dla porównania, jakieś 2 miesiące temu lightfoot kosztował 2 - 4kk. Drop jest ogromny... Tak wielki, że dragon blood (itemki do przerabiania na +) wypadają dość często. Tak samo z lf/med/steps... Poziom technik także wbija się UBER szybko. Technikę walki wbiłem w jakieś 10min na 10 poziom, więc jest to naprawdę szybko. Mam nadzieje że na wyższych poziomach jest trudniej, przynajmniej z walką... Teraz wszystko pada na 2 - 3 uderzenia. Poziom 40 można wbić w 30min (mniej by to zajęło gdyby nie trzeba było biegać na nowe moby). Serwer, niestety jedyny dla tej gry, staje się powoli stricte PvP. Przynajmniej tak mi się wydaje. Nadal gram na "Czekoladowy" i zamierzam grać dalej. W momencie w którym edytuje ten post mam 32 poziom (Opening Chi 8 Beggar Hybryda). Pewnie go edytuje za kilka godzin dla porównania co się tu do licha dzieje :o!

Pewnie wszystkich to odstraszy ALE jakby ktoś miał zamiar jednak spróbować, pobawić się trochę i zobaczyć jak to jest, temat nadal aktualny! Nick "Czekoladowy" w grze. Można pisać też tutaj :)!

BUMP!

Na razie 49 (Rising Light 1) z klasą i wykupionymi skillami. Skille to żaden problem. Dosłownie chwila. Dowiedziałem się też o cenach na markecie. 1kk za blood essence, 500k za LF, med i steps po 150 - 250k. Ceny nie są takie złe, ujdą ;). To w sumie moja ostatnia relacja z gry. Gdyby ktoś chciał zagrać, pisać do "Czekoladowy" w grze lub tutaj w temacie.

hiho, moglbym z toba pograc, tylko ciekawi mnie to, ile czasu dziennie grasz oraz od ktorej do ktorej

Już pobieram, chętnie spróbuję 9Dragons. :)

@Asterek

Trudno mi powiedzieć. Jak napisałem w pierwszym poście, casualowo... Nie mam dostępu do komputera codziennie, dlatego co 2 dni, tak myślę te 3 - 4 godzinki w godzinach popołudniowych będę online :).

@Blaanid

Aktualnie siedzę w grze :).