Szukam... Ludzi. 9Dragons

Zapraszamy do gry, gra się świetnie! B)

dzisiaj sciagne juz gre, ale grac zaczne jutro, bede wu-tang, bo na globalu mialem gdzies kolo 50 lvl i dobrze mi sie gralo ;D

Spoko. Jakby co, ja już prawie 80 wbiłem :). Itemki dropią jak szalone, nie ma problemu z kasą, cholernie przyjemnie się gra.

jest jakis ts, czy bardziej skajp?

TSa mam pod ręką, ale póki co jesteśmy na skype. :D

wbijam do gry, moj skajp wyslany na priv blaanida, nie wiem ile bede gral ;d

Zapraszamy wszystkich do gry!

sitfocia1.jpg

Ok, wszedł nowy patch z korei na serwer... Lightfoot, steps i meditation są teraz nic niewarte. Dla porównania, jakieś 2 miesiące temu lightfoot kosztował 2 - 4kk. Drop jest ogromny... Tak wielki, że dragon blood (itemki do przerabiania na +) wypadają dość często. Tak samo z lf/med/steps... Poziom technik także wbija się UBER szybko. Technikę walki wbiłem w jakieś 10min na 10 poziom, więc jest to naprawdę szybko. Mam nadzieje że na wyższych poziomach jest trudniej, przynajmniej z walką... Teraz wszystko pada na 2 - 3 uderzenia. Poziom 40 można wbić w 30min (mniej by to zajęło gdyby nie trzeba było biegać na nowe moby). Serwer, niestety jedyny dla tej gry, staje się powoli stricte PvP. Przynajmniej tak mi się wydaje. Nadal gram na "Czekoladowy" i zamierzam grać dalej. W momencie w którym edytuje ten post mam 32 poziom (Opening Chi 8 Beggar Hybryda). Pewnie go edytuje za kilka godzin dla porównania co się tu do licha dzieje !Pewnie wszystkich to odstraszy ALE jakby ktoś miał zamiar jednak spróbować, pobawić się trochę i zobaczyć jak to jest, temat nadal aktualny! Nick "Czekoladowy" w grze. Można pisać też tutaj !

Damn you. Przez ciebie i tego posta 9D znowu ściąga się na mój dysk. Zastanawiam się jeszcze czy mój warrior będzie LoB czy WT, ale do końca dnia pewnie będę celować w FD1 minimum (a najlepiej to SM albo GB).

EDIT: Chyba że brakuje wam nukera, zawsze intrygowało mnie granie nimi. :)

Wczoraj dobilem do 85, szybko to idzie. W czasie wbijania poziomow medytacje, stepsy i lightfoot'a na 100% wydropisz :). Ja jestem hybryda Beggar, Asterek warrior wu-tang, a Blaanid warrior shao. Wszyscy jeszcze chodzimy swoimi sciezkami ale mysle ze na wyzszych poziomach zrobimy party. Dzisiaj niestety nie wejde, jak juz moze przed polnoca. W jeden dzien, gdybys tak posiedzial caly, wbilbys spokojnie 100+, wiec FD to zaden problem :P. Nuker to trudna klasa ale z takim expem wbicie tych technik na 10 poziom to doslownie chwila.

Na chwilę obecną mam SM5 (o ile się nie mylę), więc o mnie się nie bójcie :)

EDIT: kilka godzin później jest GB7. Jutro pewnie ograniczę się do zrobienia questów i wbicia 2nd role, co najwyżej (grind robi się coraz bardziej widoczny) :)

Sam mam GB 8. Masz racje, grind robi się coraz bardziej widoczny. Też pewnie zrobię co najwyżej dzisiaj 2nd role, wątpię by mi się chciało dłużej siedzieć po tych nużących questach :(.

Ludzie, mieliśmy grać razem, tak? Są niby 4 osoby, a wszyscy grają sami... Jest niedziela, macie czas i chęci? Ja jakby co siedzę od 13 w grze. Dodawajcie się do znajomych lub podawajcie tutaj nicki byśmy mogli się odnaleźć...!

pisalem n4zarhowi, ze nie bede w stanie wczoraj grac, byla impra do 3 rano, dzisiaj za to jestem dostepny, wiec czekam na was w grze oraz na skype

Z chęcią zagram i już mi się ściąga. Będę wu-tang albo nuker albo warek.Miałem na globalu lvl gb12 :P

P.S. Macie już jakąś gildię założoną?

Nic z tych rzeczy. Sami na razie chodzimy swoimi ścieżkami ale w sumie to nie jest zły pomysł. Trzeba będzie się za to zabrać, może jakiegoś ts'a skołować żeby się przyjemniej grało :). Fajnie by było gdybyśmy mieli sporą grupkę ludzi i tam wymiatali :>!

Ja zamierzam zrobić tak, że na warriorze wbiję MAX FC1 (o ile będzie mi się chciało) i poczekam na was, grając na jakimś low :)

sciagam j/c bede nukerem w LoB

Zatarło się to o co mi chodziło. Albo źle to wytłumaczyłem, hm. Chodziło mi bardziej o to, żeby stworzyć grupę ludzi która będzie ze sobą gadać i grać. 9dragons to trudny i żmudny MMORPG. Bez jakiegoś zajęcia, przynajmniej ja, nie dam rady przejść tych wszystkich questów :o! Dlatego mam do Was pytanie: macie jakiś swój pokój TS'a który moglibyśmy wykorzystać? By był włączony i każdy kto ma czas i ochotę mógłby tam wejść?

Ja w gruncie rzeczy mogę załatwić po znajomości pokój na TSie, ale najpierw muszę admina złapać :)

Poza tym odnośnie gildii (czy w tym przypadku bandy/ligi)... jest problem, bo założenie bandy wymaga pięciu osób z JEDNEGO klanu. Dopiero wtedy można stworzyć bandę (minimum to chyba 3 osoby). Żeby stworzyć ligę trzeba zaś mieć dwie lub więcej bandy białe lub czarne, do pięciu max.

EDIT: Kanał na TS3 założony:

Adres: 178.217.190.73 lub es-heaven.voice24.pl

Kanał 9, hasło "smok" :)

No, gdy mi to powiedziałeś to zwątpiłem :/. Szkoda że w ten sposób rozwiązali guildie/klany... Nie wiem. Jest 2 beggarów i 2 - 3 wu-tang'ów. Jakoś nie chce mi się tworzyć nowej postaci i robić wszystkich tych questów od nowa. To już o wbijanie poziomów nie chodzi, bo to akurat jest cholernie łatwe :/.

No, gdy mi to powiedziałeś to zwątpiłem :/. Szkoda że w ten sposób rozwiązali guildie/klany... Nie wiem. Jest 2 beggarów i 2 - 3 wu-tang'ów. Jakoś nie chce mi się tworzyć nowej postaci i robić wszystkich tych questów od nowa. To już o wbijanie poziomów nie chodzi, bo to akurat jest cholernie łatwe :/.

Można od biedy zrobić tak:

- każdy robi 3 postacie, WT, LoB i Shao

- wbijamy lvl by mieć klan (LS4, LS6 czy GC8)

- osoba o wystarczającym lvlu wbija dość dużo contribution, zdaje się 5k

- robimy party 5-osobowe

- leader zakłada bandę

- robimy z kilku band ligę

- ???

- profit :)

EDIT: od biedy wystarczy mieć 2 osoby, i poprosić jakichś dwóch randomów o pomoc w stworzeniu bandy - zakładamy z nimi, a potem ich wyrzucamy. Oni czasu nie stracą zbyt wiele, a my będziemy mieli małą bandę dla siebie (a potem z kilku band - ligę).

EDIT2: umówmy się któregoś dnia na konkretną godzinę (choćby na 10min) i stworzymy wszystkie bandy. Więcej niż 30min przy takich rate to nie zajmie (najgorzej będzie z WT ze względu na questy, ale i z nimi łatwo pójdzie) :)