Ts'a już ściągam. Zobaczymy co i jak z tym bandem i ligą. Dobrze gadasz, przydałoby się zgadać tak kiedyś na konkretną godzinę. Ten pomysł z zrobieniem 3 postaci... Ja mam shaolina na GB, więc to mam z głowy .
Szukam... Ludzi. 9Dragons
A ja robię mały test. Ile osób z tych co się zgłaszało zamierza w ogóle grać w 9D? Jeśli zamierzacie, wyślijcie mi albo PM tutaj, albo pigeongram w grze (nick n4zArh). Bo jeśli mamy siedzieć w dwie osoby to nieco mija się to z celem.
Wychodzi na to, że wszyscy uciekli . Ja grać nadal gram ale na ts'a już nie wchodzę
.
A ja w takim razie prawdopodobnie rezygnuję z gry - w Age of Wushu nikt nie wymaga ode mnie ciągłego grindu, a klimat jest równie fajny.
Ja zostaję bo chcę pograć .... Kto jest w grze pisać. Mój nick:Shini
Yo, cześć, witam, siemka, elo, piss joł, hi, dzień dobry.
Poszukuje grupę, parę lub jednego ludka do casualowej gry na prywatnym serwerze 9dragons. Samemu straszna nuda, nawet z muzyką... Możemy pisać w grze lub gadać na skype/ts czy czego Wy tam używacie. Skype jeszcze łapie ale z ts'em nie miałem styczności. Mój sprzęt to 5 letni, rozpierdzielony mikrofon który działa tylko gdy naciągnie mu się kabel .
Nie szukam nikogo na czacie gry gdyż obawiam się że polaka znajdę ale będzie to jakiś, ładnie ujmując, idiota.
Na serwerze byłem ostatnim razem jakiś miesiąc temu. Posiadam hybrydę shao na (chyba) 80 poziomie. Ale mogę stworzyć nową postać, dostosować się .
Dlaczego prywatny serwer? Długo grałem na globalu acclaima, cholernie klimatycznie się tam grało. Niestety firma ogłosiła bankructwo, a kolejne które otwierały serwery nie dawały takiej frajdy jak tam + nie dałem rady znaleźć ludzi z którymi się bawiłem na wersji w/w firmy. 15x exp wydaje się za dużo ale mi to jednak pasuje.
Gdyby był ktoś chętny proszę o odpowiedź w tym temacie.