No ja bym mógł , ale naprawde team speak duzo ułatwia sprawe
Szukam ludzi do survivala (minecraft)
to wy możecie gadać przez TS'a, ale ja będę pisał
No dobra . A co ty na to , żeby nagrywać to jak przechodzimy ?
Fajnie by było jeszcze dziś zagrać
Szczerze mówiąc, mój pomysł na granie w tą mapę jest wzięty z jednego let's playa - Husiek i Bremu - może ktoś kojarzy? Nagrywanie nie jest złe, ale w sumie można by było to nagrać i wrzucić na youtuba jako "Użytkownicy forum mmorpg.org.pl przechodzą mapę Sky Pyramid"
Ja mogę nagrywać . Mam program , który nagrywa w jakości HD . Jednak jest malutki problem . Moglibyśmy zrobić to dopiero po świętach . Nie chcem siedziec całymi dniami przed komputerem , mam nadzieje ze zrozumiecie mnie
Ja na nowy rok jadę w góry, to też nie będę siedział cały dzień przed kompem, jedynie wieczorami mógłbym siedzieć
Ja mogę nagrywać . Mam program , który nagrywa w jakości HD . Jednak jest malutki problem . Moglibyśmy zrobić to dopiero po świętach . Nie chcem siedziec całymi dniami przed komputerem , mam nadzieje ze zrozumiecie mnie
Nie musimy siedzieć całymi dniami, jak mniemam każdy z nas ma życie osobiste i zwłaszcza teraz masę zajęć.
No akurat teraz są ferie to z tymi zajęciami nie przesadzaj...
Spróbuj ktoś wbić, serwer on:
77.114.49.190:25565
Chodzi mi o zajęcia przed świętami, wiadomo, że później spokój
A i dajcie swoje nicki w grze, to dam op'a, bez op'a nie można niczego rozwalić
Właśnie też chciałem to nagrywać i wrzucić na YT, bo akurat w 2012 zaczynam działalność i taki special (bo minecrafta nagrywać nie będę) z okazji startu Wg mnie najlepiej po Świętach, bo ja akurat mam teraz strasznie dużo roboty, a potem chciałbym spędzić trochę czasu w rodzinnym gronie.
Aha, mój nick: Zathen13
To spróbuje ktoś wbić? Jeżeli uda się połączyć bez lagów, to możemy zacząć po jutrze bądź jutro z rana
Ja wejde nick : Valaith
Azrael i Valaith, jesteście już wpisani, możecie grać (o ile uda się wam podłączyć).
Nie pojawia mi sie komunikat i pisze , że serv jest wyłączony ;/
Ja jednak nie jestem dobry w stawianiu serwerów. Może ktoś inny postawi.
W ogóle to wybrałem chyba niewłaściwy moment na szukanie ludzi do gry, ponieważ są święta i wielu chce spędzić czas z rodziną.
Co do mnie, mogę poczekać, zanim ktoś postawi serwa, nie bierzcie mnie za maniaka, który "noł-lajfi" całe ferie
Heh spokojnie . Ja niestety nie postawie servera , bo mam zmienne IP . I nie bede teraz za często wchodził na mmorpg.org . Więc najszybciej mozna nagrywać w przerwie między świętami a nowym rokiem , jesli reszcie by pasowało.
nick w grze: Ulfislavoo
Ja bym mógł teoretycznie postawić, ale mam laptopa i przy dłuższej pracy się biedak grzeje i pojawiają się lagi.