cZEŚĆ! Mam na imie cześław.
Szukam ludzi do survivala (minecraft)
eee broda o co ci chodziło?
ja z checia moge dolaczyc ;], Server tez moge postawic ale niestety na hamachi ale z latwascia uciagne 6 ludzi tak mysle, jak nie to i tak chce dolaczyc do ekipki ;]
Hmm mi na hamachi pasuje , nie wiem jak reszcie )
Mi również , serwer będzie dla premium? (ja mam, ale nie wiem jak inni).
ja piracę
tylko tak, jak już mówiłem Azraelowi, mieszkamy dość daleko od siebie, i nie wiem, czy nas połączy.
i jest nas już 7 Nie wiem, czy aby przypadkiem przechodząc przez mapę nie pospychamy siebie nawzajem
Ja znam jeszcze jedną fajną mapke . JEst pare planet i kazda z innych surowców .
Też możemy wypróbować. Czekam na propozycję, kto postawi serwa. Oczywiście nie dziś, dziś spędzamy czas z rodziną.
Tak nawiasem to życzę wesołych świąt.
Jeżeli znajdzie się miejsce to i ja jestem chętny. W minerafcie od Alphy ale pirace
Może jakiś kontakt do pomysłodawcy?
Jbc. mój nick: Samuraj
Ja założyłem ten temat. Kontakt GG:38039264 albo pisz na pw na forum.
Jest nas już 8. W sumie to teraz myślę, czy nie lepiej założyć serwer freebuild? My się na tej piramidce nie pomieścimy
Edit: Dochodzi do nas jeszcze MaKuPL (pisał na gg).
Edit2: Serwer działa i jest ON!
hamachi: Sky Pyramid v2.0
hasło: skypyramid
IP: 5.194.248.228:25565
Serwer działa. Jak narazie graliśmy we dwóch. Serw postawił BlastBlue. Lagów brak
Jutro serw będzie aktywny z samego rana (około 8) do wieczora (21-22), proszę o spróbowanie o podłączenie się do serwera, jeżeli każdego będzie łączyć, to oficjalny start po jutrze lub być może też jutro Wszystko zależy od was.
Edit: na serwer wbiły 3 osoby: ja, MaKuPL i Samuraj. Lekkie lagi. Nether działa. Na razie mapa jest usyfiona, przeprowadzamy na niej różne testy, jeżeli będzie łączyć każdego, zobaczymy, jak jest z lagami, gdy wbiją wszyscy. Po oficjalnym otwarciu wgrywam na nowo mapkę i zaczynamy.
PS wie może ktoś, czy jest dostępny bukkit na wersję 1.0.0? Jeśli tak to proszę o linka, wtedy zrobię serwa na nowo i dam 1,5 GB Ramu, tak, aby uciągnęło nas wszystkich. Piszcie na gg, wtedy włączę serwer i spróbujecie się podłączyć.
PS2 kto ma nick na hamachi Yoshi?
Yoshi to ja.
Ok. Widziałem, że wbiłeś na serwa. I jak?
Niestety, z powodu tego, że za dużo wczoraj spędziłem czasu na kompie, dziś chyba nie odpalę serwa (być może wieczorem uda się coś zrobić).
Valaith, ty też jesteś podłączony pod sieć. Próbowałeś wbić?
Ja też się pisze
To jest nas już 10
Nadal jesteście zainteresowani tą mapą?
Nadal jestem zainteresowany, wbiłem i żadnych lagów nie spotkałem, no, chyba że poszły na pasterkę.
Ja tez z checia dolacze,siedze juz na hamachi ciagle czekam az serwer bedzie on
Jak już mówiłem, dzisiaj nie wiem, czy wbiję na kompa, ale być może uda mi się wbić wieczorem, muszę powalczyć z rodzicami
Jakby co, to ja z komórki cały czas piszę.
Jeśli jeszcze można to też się dołączę.