Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

A jak będzie z ts'em ? Załatwi ktoś jakiś serv ?

Allodsa może na jutro zrobię bo musze pobrać patcha 3gb god damn it...

Spokojnie, pewnie nie tylko ty musisz go ściągnąć. A wgl to głosowanie i tak jest do jutra, troszkę bym skrócił ten czas z 21 na np 17 tak jak to było z ostatecznym wyborem gry.

W przerwie między Tribes'ami chętnie walnąłbym w jakiegoś mmorpg'a, a Allods jak najbardziej mi pasuje, więc jeśli nie będzie problemu, to dołączyłbym do ekipy.

Allodsa może na jutro zrobię bo musze pobrać patcha 3gb god damn it...
Aż 3gb przecież gra ma 5 :P A jeśli nawet 3 to fajnie, poszedłem sobie zrobić obiad, wracam i już jest (:
Spokojnie, pewnie nie tylko ty musisz go ściągnąć. A wgl to głosowanie i tak jest do jutra, troszkę bym skrócił ten czas z 21 na np 17 tak jak to było z ostatecznym wyborem gry.
Kolego poniedziałek a wtorek to spora różnica, ja we wtorki mam zajęcia do 21 :D

Co do głosowania, może zakończyć się szybciej - wystarczy że któraś ze stron osiągnie 10 głosów, co może nie być problemem bo wszystkie 6 oddanych głosów są jednomyślne :D

Co do TSa z tym nie będzie problemu, nawet na tym forum było pełno ofert free kanałów. (:

@edit://

Black Rose, Illuminanti, Wicked Red... takie moje 3 propozycję, mam nadzieje że nie wyjedziecie z czymś w stylu Husarii albo Glorii Victis bo chyba najprościej opisując to rzygnę >,< w każdej grze to jest i tylko uwłacza to tym "pojęciom".
Black Rose, Illuminanti podobają mi się na prawdę. (: Ze wskazaniem na 1st, fajna nazwa na rozpoznawalność na serwerze.

Mi grę ściągało godzinkę przy przepustowości 1.24MB/s :). Teraz próbuję walczyć ze starymi hasłami z 2010r. ale przegrywam tą walkę :). Co do Black Rose to cieszę się że podoba się wam ten wariant i ta nazwa. Prowadziłem Klany/Gildię właśnie pod banderą czarnej róży ale chętnie zapożyczam nazwę ludziom tutaj chętnym do grania w Allodsa, wnieśmy do niego coś dobrego ^.^

nie mam zdania, dostosuje sie w kwesti strony konfliktu

Mi również pasuje to Black Rose, poczekajmy do jutra może jeszcze jakieś propozycje nazwy wpadną :D

Udało mi się dopaść do starego konta 22lvl Psionic ;s hmmm mam 2 takie same nazwy postaci było połączenie serwerów jakieś ^^ ?

Udało mi się dopaść do starego konta 22lvl Psionic ;s hmmm mam 2 takie same nazwy postaci było połączenie serwerów jakieś ^^ ?
Tak, nie wiem czy zauważyłeś, ale teraz jest 1 serwer. :D Ja zacznę z czystego konta, nie chce mi się bawić z mailami.

Wie ktoś może coś na temat tego nowego patcha ? Które klasy są bardziej przydatne w massówkach ? (:

Było, połączyli 2 serwery w jeden :P

Dobra ja spadam, jutro się zgadamy :)

dobra chlopaki sorki ze nie oddalem glosu:)

to po ktorej stronie gramy??

i jakie postacie by sie przydaly?? bo lubie grac tankami.. ale moge zrobic lucznika jak by cos:D

czy gramy na servie SKRAKAN??

@up

Tak serwer Skrakan.

Co do strony to jeszcze nie wiadomo jak tam wesoła drużyna wymyśli ;P, ale obstawiam przy empire.

Ja też od zera :P nie będę taki przecież :P (zresztą nic nie pamiętam, tak sprawdzałem czy jeszcze działają). Dziś może za długa farma nie będzie ale za parę dni jak wszystko ogarnę to.. :>. Jak by co śmiało piszcie na gg. I tutaj dla was tabela klas (dla każdego mały rekonesans) http://www.allods-online.pl/40.tabela_klas.html

Bless.

Black Rose jest dobra nazwa, dobra jutro się zgadamy co do servera a ja ściągam gre

Hej można jeszcze do was dołączyć?

Ja też się przyłączę jeśli można. Co prawda sam dopiero kilka dni temu zacząłem w Allodsa, ale smutno tak samemu :D mam Xadaganian Stalkera na 6 poziomie :]

Odpowiedz na 2 powyższe posty

Ok, ustaliliśmy że gramy w ALLODS EU, teraz głosy którą ze stron gramy LEAGUE or EMPIREOsoby posiadające głosy [kolejność wg pisania komentarzy]:Dwarfarswedoorzuczek [głos oddany]ScreethNightriderSzera [utrata głosu]piotrex97maden [głos oddany]Crx [głos oddany]SunerSelethen [głos oddany]PazcynsqitoSancio [głos oddany]SunerQooQ [głos oddany]AlterEgoThemaju112Uzumi [głos oddany]CiasteczkowyPotwór [głos oddany]Osoby te proszone są o wysłanie do mnie na PW wybranej strony konfliktu. Pozostałe osoby chcące z nami pograć, proszę o poczekanie na wyniki wyboru strony. Osoby które napiszą wybór w komentarzu zostaną anulowane z głosowania. Głosowanie do jutra do 21:00.

Możecie dołączyć później pisząc do CiasteczkowyPotwor, ale najpierw poczekajmy na ostateczne wyniki wyboru po której stronie gramy :P

Dobra zaczynam ściągać allods'a.

Mi zostały jeszcze patche, podaj gg przez PW to możemy pograć :)

Ok, w takim razie liczę, że w późniejszym czasie przyjmiecie mnie w szeregi Gildii, a co do serwera TS3 to jeżeli będzie Wam potrzebny to zawsze stoi otworem.

Pozdrawiam :)

Witam !!! . Chętnie zagram w ten tytuł MMO , mam nadzieję , że w dalekiej przyszłości znajdzie się miejsce w waszej ekipie i wspólnie zagramy :)