Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

Wybraliście już stronę? I ilu was jest?

EU czy COM?

JA już mam klijęta czekam tera na info jaki server, jaka frakcja

Ok, ustaliliśmy że gramy w ALLODS EU, teraz głosy którą ze stron gramy LEAGUE or EMPIREOsoby posiadające głosy [kolejność wg pisania komentarzy]:Dwarfarswedoor zuczek [głos oddany]ScreethNightriderSzera [utrata głosu]piotrex97 [głos oddany]maden [głos oddany]Crx [głos oddany]SunerSelethen [głos oddany]PazcynsqitoSancio [głos oddany]SunerQooQ [głos oddany]AlterEgoThemaju112Uzumi [głos oddany]CiasteczkowyPotwór [głos oddany]Osoby te proszone są o wysłanie do mnie na PW wybranej strony konfliktu. Pozostałe osoby chcące z nami pograć, proszę o poczekanie na wyniki wyboru strony. Osoby które napiszą wybór w komentarzu zostaną anulowane z głosowania. Głosowanie do jutra do 21:00.@edit://Status oddanych głosów 8/19+1PS.Wystarczy 10 głosów na jedną ze stron alby rozstrzygnąć wybór.

Czekamy do 21 wtedy się okaże jaka frakcja.

Pewnie wszyscy na imperium głosują.Ja będę grał mistykiem albo palem.Na razie będę expił mistyka xadana.

moj glos oddaje na strona empire;)

jak Wy za ta druga to zmienie;)

CiasteczkowyPotwor podaj jakiś kontakt (skype, gg) pomogę przy tym forum, trochę się już na tym znam. Będzie szybciej :)

Właśnie oddałem swój głos co do frakcji. Sorry, że tak późno, ale zapomniałem o tym temacie.

Grę muszę pobierać od nowa (co w sumie nie robi mi problemu przy 20mb necie), ponieważ mam wersję z CDA, ale w chwili gdy włączam launcher gra mi się crashuje, później pobrałem, ale okazało się, że to wersja NA.

Za jakąś godzinkę będę w grze, prawdopodobnie będę grał Palladynem lub jakimś casterem, ewentualnie jak będzie duże zapotrzebowanie, to wezmę tanka/healera. (Chyba, że palladyn może być healerem jak w WoWie)

Pewnie nikt nie będzie chciał grać postacią leczącą więc taka się przyda tu.

A czy wiesz może, czy paladyn może być healerem czy tylko klasa Healer (u Xadaganian* Inquisitor) może leczyć?

* - Nie wiem czy poprawnie napisałem.

Z tego co wiem 2 postacie mogą leczyć na pewno nie jest to Paladyn nie pamiętam teraz Jeden na bank to Heretyk i jeszcze jedna potrafiła

Leczyć może jeszcze Summoner. A co do paladyna, to ma skill leczący, ale nie taki mocny by healowac. :D

Głos oddałem co do frakcji a na jakim serwerze gramy ??

Serwer jest tylko jeden, więc tutaj raczej nie ma co wybierać. :D

Chętnie do was dołączę jeśli się zgodzicie jako np. zwiadowca

a to spoko a co do frakcji jak idzie głosowanie

Wiecie co? Tez sobie zagram w Allodsa. Tylko od razu mówie, że nie grałem nigdy wcześniej, więc będe prawdopodobnie noobił, ale szybko ogarne.

Btw. Jak PvP wygląda w tej grze?

Kiedyś grałem w Allods po stronie League, psionikiem. W sumie giera dobra była, a do wyjścia D3 i tak nie mam co robić. Mogę zagrać z wami. Osobiście jestem za stroną League.

Btw. Jak PvP wygląda w tej grze?

Masz dzisiaj 2 filmiki o PvP na stronie głównej portalu :)

Niecierpliwie czekam na ogłoszenie wyników głosowania na frakcję :)