Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

Ok forum naprawione, Maden zostaje zdegradowany do moderatora, spr czy przestaną wyskakiwać błędy. :P

Co się stało z forum gildii? Od kilku dni nie można wejść na stronę bo errory wyskakują.

Ps. może będzie warn za archeologię, ale nie mogłem napisać priv wiadomości do Ciasteczkowego, więc napisałem tutaj.

Nie, nie będzie warna za archeologię, temat jest otwarty.

Forum padło, tzn serwer sql, którego będzie trzeba postawić na nowo, na chwilę obecną nie obiecuję że stanie się to szybko jak i bezboleśnie, możliwe nawet że będzie trzeba postawić to na nowo, co oznacza że wszystkie dane jak i konta zostaną utracone. [Nie]stety weekend majowy nie spędzałem u siebie, więc nie miałem dostępu do internetu oraz kontroli nad serwerem, postaram się to naprawić jak najszybciej [spróbuję dzisiaj]. Jak coś mój kontakt [gg] w profilu.

Ufffffff... już myślałem, że zrezygnowałeś :D

Forum jako tako ruszyło. Jednakże trzeba będzie dodać wszystko na nowo, łącznie z tablicą ogłoszeń i shoutboxem. Widzę że czeka mnie dzisiaj ciekawe popołudnie. :D

@up://

Forum już jest w pełni funkcjonalne.

Jednakże na nowa należy się zarejestrować aby móc spamować. :P

Witam,

szukam osób do wspólnej miłej gry, już na wstępie nie ukrywam że nie chodzi tylko o dobrą zabawę ale o jakieś nastawienie na pvp/etc.

Proponowane przeze mnie gry to [alfabetycznie żeby nie było] :

• Aion
  • Allods
  • King of Kings 3
  • Loong Online
  • Requiem Memento Mori
  • Rift [tak ten p2p]

Myślę że z gier tych można wyciągnąć jakiś fun z gry, pod warunkiem że ma się zgraną i aktywną ekipę. To chyba tyle na chwilę obecną, aczkolwiek przyjmuję inne propozycje do wspólnego rozważenia.

Może jakieś minimum zasad. (:

1. Bez chamstwa.
  2. Ogólne zrozumienie, jeśli ktoś nie może grać to trudno, byleby "ciągle nie mogę grać".
  3. Aktywność kiedy tylko mogę, nie szukam niedzielnych/jednorazowych graczy.
  4. Doświadczenie mile widziane [gdzie i jaki okres].

W przyszłości planowany jakiś TS, forum, ewentualne zjazdy klanowe gdzieś w ustalonym miejscu w polsce. Ogólnie wszystko jest dla ludzi, ale z rozsądkiem, umiarem.

Mile widziane dyskusje na temat "tej" gry, dlaczego za/ dlaczego przeciw itd.

Pozdrawiam.