Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

Witam, widzę że ładna ekipa się zebrała to wbijam na kolejnego :)

Gdybym mógł prosić o Ip ts ;)

Ja jak narazie będę bawił się na serwerze EU ale gdy wyjdzie wer. Polska to odrazu przeżucam się na nią :)

Witam. I ja się przyłącze do ekipy. Wole poznawać nowe mmo z ogarniętą grupą niż samemu. Pozdrawiam.

Witam, rowniez bylbym chetny do pogrania w allods'a, Klient sciagne przez noc tak ze jutro spokojnie bede mogl grac.

Niech jakiś moderator zamknie ten temat :)Osoby, które chcą dołączyć piszcie TUTAJ

Niech jakiś moderator zamknie ten temat :)Osoby, które chcą dołączyć piszcie TUTAJ

jakiś błąd strony ;/

Strona działa, ale mogą występować nieliczne błędy [przerwa w forum], ponieważ wgrywamy mody. (:

Dobry pomysł z tym forum. Na pewno sie przyda :P

Ja gram w rifta, możemy pograć jak jeszcze nie wybrałeś w co chcesz zagrać z grupą.

@down

nie gram w tą kopie d;.

rift o wiele lepszy.

Wybraliśmy Allodsa :)

Tak, wybraliśmy Allodsa, jeżeli jesteś zainteresowany graniem razem z nami koniecznie odwiedź tą strone http://elijo.ovh.org/guild/index.php

Mozna sie jeszcze dolonczyc do gryz wami ? ;D Jak tak ja bym zagral magiem albo jakims tankiem .

Oczywiście, że możesz, normalnie rekrutacja odbywa się na forum gildii, ale coś strona nie działa i nie wiem czy to wina mojej przeglądarki, czy to strona siadła/jest wyłączona.

A czemu nie dziala strona na ktorej mamy te forum?

Albo jest to spowodowane tym, że Ciasteczkowy wgrywa jakieś update albo coś, bądź po prostu strona wykitowała, bo z sygnatury Ciasteczkowego wynika, że do wtorku będzie poza domem i nie ma kto stroną się zająć, prawdopodobnie będzie trzeba czekać do wtorku aż Potwor wróci.

Byle do wersji Polskiej, i obyśmy się nie przejchali :P. A teraz wszystkim wesołych, a o ile nie obchodzą to mile spędzonego czasu :P

A czy ma ktoś IP do serwera na TSie? Bo to chyba jedyny sposób na komunikację do czasu, aż nie naprawią forum.

chcecie allods to czekajta na PL wersjone :P

Czekamy, czekamy, ale do startu wersji PL chcemy grac na EU, zeby sie lepiej poznac, potestowac gre.

Ps. Pisze z laptopa mojego taty = brak polskich znakow.

Ip TSa to materiaots.pl ,na forum znów coś z bazą ale niestety Ciasteczkowy nie podał mi danych do mySQL.