Witam, widzę że ładna ekipa się zebrała to wbijam na kolejnego
Gdybym mógł prosić o Ip ts
Witam, widzę że ładna ekipa się zebrała to wbijam na kolejnego
Gdybym mógł prosić o Ip ts
Ja jak narazie będę bawił się na serwerze EU ale gdy wyjdzie wer. Polska to odrazu przeżucam się na nią
Witam. I ja się przyłącze do ekipy. Wole poznawać nowe mmo z ogarniętą grupą niż samemu. Pozdrawiam.
Witam, rowniez bylbym chetny do pogrania w allods'a, Klient sciagne przez noc tak ze jutro spokojnie bede mogl grac.
Niech jakiś moderator zamknie ten temat :)Osoby, które chcą dołączyć piszcie TUTAJ
jakiś błąd strony ;/
Strona działa, ale mogą występować nieliczne błędy [przerwa w forum], ponieważ wgrywamy mody. (:
Dobry pomysł z tym forum. Na pewno sie przyda
Ja gram w rifta, możemy pograć jak jeszcze nie wybrałeś w co chcesz zagrać z grupą.
@down
nie gram w tą kopie d;.
rift o wiele lepszy.
Wybraliśmy Allodsa
Tak, wybraliśmy Allodsa, jeżeli jesteś zainteresowany graniem razem z nami koniecznie odwiedź tą strone http://elijo.ovh.org/guild/index.php
Mozna sie jeszcze dolonczyc do gryz wami ? ;D Jak tak ja bym zagral magiem albo jakims tankiem .
Oczywiście, że możesz, normalnie rekrutacja odbywa się na forum gildii, ale coś strona nie działa i nie wiem czy to wina mojej przeglądarki, czy to strona siadła/jest wyłączona.
A czemu nie dziala strona na ktorej mamy te forum?
Albo jest to spowodowane tym, że Ciasteczkowy wgrywa jakieś update albo coś, bądź po prostu strona wykitowała, bo z sygnatury Ciasteczkowego wynika, że do wtorku będzie poza domem i nie ma kto stroną się zająć, prawdopodobnie będzie trzeba czekać do wtorku aż Potwor wróci.
Byle do wersji Polskiej, i obyśmy się nie przejchali . A teraz wszystkim wesołych, a o ile nie obchodzą to mile spędzonego czasu
A czy ma ktoś IP do serwera na TSie? Bo to chyba jedyny sposób na komunikację do czasu, aż nie naprawią forum.
chcecie allods to czekajta na PL wersjone
Czekamy, czekamy, ale do startu wersji PL chcemy grac na EU, zeby sie lepiej poznac, potestowac gre.
Ps. Pisze z laptopa mojego taty = brak polskich znakow.
Ip TSa to materiaots.pl ,na forum znów coś z bazą ale niestety Ciasteczkowy nie podał mi danych do mySQL.