Poszukuje ludzi do wspolnej gry na ktoryms z serwerow tery chetni prosze isac pw tu gg lub pod tematem pozdrawiam.
Szukam ludzi do wspolnej gry
Siemka
Wlasnie sciągam tere (w sumie to juz sie pathuje ale caly weekend mam zmarnowany przez problemy z klientem...) mam klienta eu. Jestem totalnie zielony nigdy nie gralem w tere wiedza na temat tej gry to jedynie z kilku artów na forum spodbała mi sie i z checia bym pogral. Jesli twoja oferta jest nadal aktualna jak tylko mi sie sciagnie odezwe sie w grze
Chętnie z wami pogram, jaki serwer proponujecie? Tylko fajnie by było gdyby był on PvP.
JA proponuje kilian jest pvp i gra tam najwiecej polaków to mozna tam pograc jak coś pisać do mnie na gg 4858584
Też bym chętnie z wami pograła bo samej nie chce mi sie
Ja również mógłbym pograć.
Ostatnio zacząłem grać i wyexpiłem Archera na 3x poziom, ale mogę zacząć od nowa.
to może Tera Us na serwerze MT serwer Pvp
Us... odpada nie chce mi się sciągać znowu klienta D:
A więc może jak napisał Sanziro serwer kilian.
ja z checia bym pogral... tzn gralem juz kiedys w to i skonczylem gre na 30lvl bo cos z clientem sie stalo i nie chcialo gre uruchomic ;/ a nie naprawialem tego ze wzgledu jeszcze jednego problemu a mianowicie z plynnoscia gry ;/ mam mocnego kompa gralem w wiele mmo gralem w vrysis na fulla w fhd w bf4 przez neta itp i wszystko chodzilo plynnie zero scinek spadkow fps a w tea niestety tak nie mialem gra na maxa a fps 15-20;o nawet na minimum wiele nie pomagalo moze wzrost o 5 fps i pytanie jest cos poprawione w tym kierunku bo grac przestalem z miesiac temu a z checia bym wrocil ale jak gra ma znowu tak chodzic to ja dziekuje ... czytalem na wielu forach i duzo ludzi mialo takie problemy a niektorzy mieli mocniejsze kompy ode mnie ... niby ktos tam pisal jakies sposoby ale ja robiac to nic mi nie pomagalo ;/ jak narazie pykam w aion'a ale jak ktos cos wie na temat tej wydajnosci gry to niech napisze bo jak ma chodzic tak dalej to szkoda mojego czasu i sciagania ;/
Na Kilianie jest mnóstwo ludzi bo jak wcześniej pisałem grałem tam archerem wiec to tam polecał bym się wybrać.
Co do wydajności to skoro piszesz ze grałeś miesiąc temu to wątpię żeby w miesiąc się coś zmieniło w tym temacie.
@up tylko pytam moze cos sie porawilo ... irytuje mnie to ze osoby wypowiadajacy sie na roznych forach podawali konfigi swoich pc i byly slabsze od mojego a im chodzilo lepiej w dowodze byly screeny z fps ;/ ehhh no nic moze zostawie na noc pobieranie i jutro zobacze bo z checia bym pogral z kims kto ma troche czasu na ta ge ri w miare ogarnia
Ja bym proponowal server Ishara EU PVP. Kto jest chętny zapraszam nick w grze taki jak na forum czyli "RIstofer" od siebie dodam ze moge zorganizować jakiegos tymczasowego ts-a dopóki nie utworzy sie jakas konkretna grupa i wtedy pomysle nad stalym chyba ze razem wstapimy do jakiegos klanu gra z tzw "SKYPE" nie wchodzi w gre poniewaz nie jest to komunikator odpowiedni do gier mmo.
Mam 23 lata duze doswiadczenie z MMO ale w tere gram pierwszy raz, gra bardzo mi się spodobał wczoraj niestety tylko 2h pogralem Pracuje studiuje gram bardzo roznie ale najczesniej jestem miedy godz 19 a 23. W Terze zaczolem Archerem ale w razie potrzeby moge grac tez healerm bo lubie te klase. Gram for fun jak to kilak razy powtarzalem "bez spisny"
W ostateczności mogłbym zmienić server gdy wiekszość osób ktore sie wypowiedziala w temacie wybrala by konkretny ale zmiana klienta nie wchodzi w gre (caly weekend ja pobieralem.... co TESO mi sie w noc pobralo i szkoda czasu)
P.S
Jesli ktos sie zdecyduje to prosze wiadomosc na forum (priv) poniewaz dzis moge wrocic pozniej z pracy i nie chcialbym zeby ktos sie irytowal ze sie oferuje a mnie niema
poprostu krotkie i sie jakos na wieczor odgadamy;)
Ja zaczęłam na kilianie gdyby ktoś jeszcze się zdecydował to dajcie znać w grze : Versacee
ja ze znajomymi zaczynamy na serwerze US a dokładnie Mount Tyrannas PvP.
Ja zaczęłam na kilianie gdyby ktoś jeszcze się zdecydował to dajcie znać w grze : Versacee
jak cos dodam wszystkich co graja na kilianie mam ts to mozna wejsc i pogadac w kuppie moc
Możecie mnie też dodać jak ktoś chce, killian nick: Kebez
Widze ze duzo ludzi jednak decyduje się na server killian ale czym on sie rozni od innych ? bo wkoncu sam gubie sie w tym co ludzie pisze.
jak cos dodam wszystkich co graja na kilianie mam ts to mozna wejsc i pogadac w kuppie moc
Jesli mozesz zostaw namiar na tsa na privie czy na forum, wroce z pracy to sie odezwe jesli bede mogl uzyc swojego nicku jeszcze raz tyle ze na innym serverze to taki jak na forum (Ristofer)
a no zapomnial bym koniecznie zostaw swoj nick w grze
Czym sie róźni jest na nim najwieksza populacja i gra duźo polaków oraz na poczatkowych lokacjach duźo osób wiec server jak najbardziej na plus. Jak bede przy kompie to sie odezwe.
po co wybieracie w ogóle serwer eu jak na us nie macie żadnych ograniczeń a na eu macie podział na lepszych i gorszy trochę jest to nie logiczne a pingi na US nie są wysokie dodatkowo są lepsze eventy oraz szybsze update. http://tera-online.info/tera-online-free-to-play/ prosze bardzo poczytajcie sobie to tylko różnica jest taka że na US się pozmieniało i wszystko jest odblokowane