Szukam ludzi do wspolnej gry

po co wybieracie w ogóle serwer eu jak na us nie macie żadnych ograniczeń a na eu macie podział na lepszych i gorszy trochę jest to nie logiczne a pingi na US nie są wysokie dodatkowo są lepsze eventy oraz szybsze update. http://tera-online.info/tera-online-free-to-play/ prosze bardzo poczytajcie sobie to tylko różnica jest taka że na US się pozmieniało i wszystko jest odblokowane

nie kazdy ma czas robic te eventy o 12 w nocy :P taka mała różnica :P

nie kazdy ma czas robic te eventy o 12 w nocy taka mała różnica

Jak masz prace i rodzine to raczej rano, w południe i wieczoram czeasu nie ma, tylko bardziej już o tej 24:)

Nie wie ktoś o której dokładnie są Nexus'y na US?

W kazdym razie jesli ewnety wypadaja w okreslonym przedziale godzin to zazwyczaj biorac pod uwage roznice czasowa to okolo 6-7h zalezy w jakim miejcu jest ustyuowany server i jaka jest tam strefa czasowa ale zazwyczaj w tym przedziale. Wiec jesli ewent na serverze wypadnie o godzinie 19stej ( bo wtedy jest najwiekszy online logiczne) to w Polsce mamy juz przynajmniej 1:00 w nocy. Ja pracujac od 7 rano gdzie na dojazd jeazcze musze poswiecic godzine nie moge pozwolic sobie grac do 1szej w nocy bo event wiec i tak bym z tego nie korzystal. A jesli ktos ma tzw. "gorszt net" czyli slabsze lacze to tam bedzie odczuwal roznice. Przypomne ze ten "lepszy net" wystepuje w miastach a bardzo duzo graczy jest z malych miasteczek lub wsi gdzie najczesciej maja do dyspozycji radiowke albo neostrade 1mb wiec pozdrawiam bo dla nich ping jest wazna rzecza. Gra na serverach US ma swoje zalety ale nie kazdy moze sobie na to pozwolic wiem o czym mowie bo wiele dni przegralem na serverach NCsoft w l2 a one sa ustytuowane w ameryce :).

Wracajac do tematu bezposrednio zwiazanego z gra to juz wczoraj nawiazalem kontakt z graczami i razem nawet sobie gralismy i na tsie siedzielismy :) prosze reszte zainteresowanych graczy o wiadomosc na priv podam tam adres ts bede w domu o godzinie 16stej i jestem do dyspozycji az do 22giej..

:)

@Fujivarr aleś się uparł. grałam na Us mam 60 archera i czy ja wiem . jak dla mnie było bez efektu "wow". Ping mnie troche scinal :/ a eventy i update jakos nie wnikałam w nie,a podział... chyba wszędzie jest :o na kilianie widziałam ze od 50 rekrutują do jako takich "lepszych" gildii ale też i w słabszych mozna znalesć kogoś miłego do pomocy. tak że nie jest zle ;p a gf da sie przełknąć jak ma sie z kim grac :)

Szukam ludzi na us, server MT, co prawda dopiero 25 lvl, ale fajnie by było znaleźć jakąś polską grupkę/małą gildię, ewentualnie ją złożyć. Jakieś pojęcie o grze mam, na EU wbiłem priest na 60lvl, jeśli ktoś gra/jest chętny to byłbym wdzięczny za info :)

To jak z tymi ścinami na US? bo na Eu to się kurcze nie da grać. Ale tak serio, scinki są, przez co nie da się unikać ataków, wyleczyć. Cofki atakują, frezy itp. nawet w godzinach około południowych. Nie narzekam na to tylko ja, jest mnóstwo osób które przez to cholerne ścinanie się Tery poszli przeczekać te "złe czasy", czasem ktoś z nich sprawdza co i jak, by potem i tak stwierdzić, że TNIE jak cholera. buuuuu ...

Masz lagi na EU i pytasz czy będziesz miał lagi na US?

To chyba raczej oczywiste że na US będziesz miał większy ping.

Jedni piszą, że na US tnie a drudzy, że nie. Jestem nieco rozdarta. Zastanawiam się nad ponowną grą od zera na US. Na którym servie US jest najwięcej Polaków?

Ja chętnie zagram gdziekolwiek i kimkolwiek, chodzi mi o kontakt z ludźmi i dobrą zabawę!

ja jestem na EU i teraz jestem w starej / nowej Gildi średnio 25 osób aktywnych XD

Co do pingów to na Eu nie raz jest gorzej niż na US ale ja gram na EU bo o normalnych porach są ludzie a na US dopiero się ludzie schodzili o 22

też był tu temat ze zbieraniem ludzi na US i tylu się deklarowało i żaden nie gra no z jedną osobą zagrałem raz :)

Witam, grałem chwilę w Terę mialem 47 priesta, lecz zapomniałem hasła i maila, zacznę od nowa i z chęcią z Wami pogram na Kilianie :)

PS. Jeżeli macie jakiegoś tsa to wyślijcie ip na pw :)

Witam, również chętnie z Wami pogram :) US czy EU nie ma różnicy aktualnie gram na Killianie (dopiero zacząłem) jak macie TS to napiszcie mi na priv i wołajcie US czy EU

Również chętnie pogram, dziś pobiorę Terę i można zaczynać :) Oczywiście serwer EU.

Również chętnie zagram, dzisiaj ściągnąłem tere ale samemu nie chce mi się zaczynać, EU oczywiście :)

Zagram też z wami jak pobiore za kilka h 3-5 jak coś nick ten sam :D

Będzie się trzeba zebrać na wieczór i zacząć razem :)

nom najlepiej tak by było :)

Ja dziś wieczorem nie mogę, dzisiaj mam czas do 17 i jutro powiedzmy od 15 będę grał. Server Killian. Piszcie do mnie privy albo na gg - 1514089, to się zgadamy, załatwimy jakiś ts i spotkamy się w grze. Jak ktoś może grać już teraz bardzo chętnie już bym zaczął.

Posiadam własny TS 32 sloty i również mam zamiar z Wami grać. jakby ktoś chciał wbić, pogadać czy coś to zapraszamy :)

IP: 5.175.172.75

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Witam, mam pytanie, czy już zaczyna się coś dziać, czy jeszcze nawet nikt nie zaczął? swego czasu grałem trochę, ale przed 40 lvlem wymiękłem bo nie było z kim grać,a jakby było z kim to chętnie bym wrócił, tak więc czekam na odpowiedź