Szukam ludzi do wspolnej gry

ja właśnie pobrałem i gram jak coś mam nick Warnerxx

Ja dopiero co jestem na poziomie tworzenia postaci :)

Ktoś zaczyna dopiero grę?

Ja zaczynam, chętnie dołączę do jakiejś gildii

Też mogę zagrać w jakimś pt, tylko na jakim serwie, na tym pvp??

i co gracie na eu czy us ??

Wolałbym jednak US więcej eventów i na pewno mniejsze ograniczenia

właśnie zaczynam na killianie. tylko nie umiem sie zdecydować jaką klasę wybrać. strzelcie ktoś. lancer, slayer czy gość z axem ?

Gość z Axem, Berzerk.

i co gracie na eu czy us ??Wolałbym jednak US więcej eventów i na pewno mniejsze ograniczenia

No ma mniej ograniczeń , ale patrząc na to z innej strony to co z nexusami ? Ja jako osoba pracująca po 11 h na dobę nie mogę sobie pozwolić na grę w nocy a tylko wtedy są nexusy.

Więc nawet jeżeli bym chciał to nie mogę grać na us mijało by się to z celem.

Może jakiś TS ktoś ogarnie, zdecydujemy który region gramy, tak będzie łatwiej chyba

nie wiem US wydaje się dużo dużo lepszym rozwiązaniem niż GameFail. A i poczytajcie najpierw ile trzeba kasy wydać na serwerze EU aby normalnie zagrać ok 50$ żeby już nie odczuwać ograniczeń + 50$ by normalnie zagrać na US ok 7$ za wszystko. Dodatkowo Nexusy bo są późno rzeczywiście ciężka sprawa o 1:00 na pewno weekend śpisz już i mama nie pozwala tak późno siedzieć wymówka jak w podstawówce. Gra ma sprawiać przyjemność a nie ograniczać nie ogarniam w ogóle europejczyków że godzą się grać w TERA online na takich warunkach. Z resztą każdy ma swój rozum i robi to co chce.

nie wiem US wydaje się dużo dużo lepszym rozwiązaniem niż GameFail

Moze ktos napisac ktory z serwerow jest najnowszy (pvp) chodzi mi o EU i US.

Wiecie moze gdzoe jest obecnie najwieksza populacja?

Mam postac sorca 60 na serwie Ishara(EU) jest gdzies wiecej ludu?:) Chetnie zaczalbym sobie od nowa na serwie gdzie jest najwieksza populacja :)

Na Eu to killian jest najbardziej zaludniony i jest to serwer pvp. I co jest w IS Eu ,że trzeba na niego wydać 50$ ,żeby móc normalnie grać ,bo zastanawiałem się czy znów nie pograć ??:)

Nie wiem gdzie jest przyjemność jeżeli po całym dniu szkoły albo pracy ktoś siedzi i czeka jeszcze do tej 01:00 na tego Nexusa...

Jestem w szoku wbilem na Killian i rzeczywiscie sporo low leveli w porownaniu do Ishary

ja gram na Zurasie, jak ktoś chce dołączyć to pisać na gg ;p gram healerem

Nikt nie gra na Frayi?

Ja zaczołem grać na Fayi :) 15 lvl archerem ;)

ja na frayi mam 7 lvl berserkera

To oficjalnie gramy na FRAYI