ja właśnie pobrałem i gram jak coś mam nick Warnerxx
Szukam ludzi do wspolnej gry
Ja dopiero co jestem na poziomie tworzenia postaci
Ktoś zaczyna dopiero grę?
Ja zaczynam, chętnie dołączę do jakiejś gildii
Też mogę zagrać w jakimś pt, tylko na jakim serwie, na tym pvp??
i co gracie na eu czy us ??
Wolałbym jednak US więcej eventów i na pewno mniejsze ograniczenia
właśnie zaczynam na killianie. tylko nie umiem sie zdecydować jaką klasę wybrać. strzelcie ktoś. lancer, slayer czy gość z axem ?
Gość z Axem, Berzerk.
i co gracie na eu czy us ??Wolałbym jednak US więcej eventów i na pewno mniejsze ograniczenia
No ma mniej ograniczeń , ale patrząc na to z innej strony to co z nexusami ? Ja jako osoba pracująca po 11 h na dobę nie mogę sobie pozwolić na grę w nocy a tylko wtedy są nexusy.
Więc nawet jeżeli bym chciał to nie mogę grać na us mijało by się to z celem.
Może jakiś TS ktoś ogarnie, zdecydujemy który region gramy, tak będzie łatwiej chyba
nie wiem US wydaje się dużo dużo lepszym rozwiązaniem niż GameFail. A i poczytajcie najpierw ile trzeba kasy wydać na serwerze EU aby normalnie zagrać ok 50$ żeby już nie odczuwać ograniczeń + 50$ by normalnie zagrać na US ok 7$ za wszystko. Dodatkowo Nexusy bo są późno rzeczywiście ciężka sprawa o 1:00 na pewno weekend śpisz już i mama nie pozwala tak późno siedzieć wymówka jak w podstawówce. Gra ma sprawiać przyjemność a nie ograniczać nie ogarniam w ogóle europejczyków że godzą się grać w TERA online na takich warunkach. Z resztą każdy ma swój rozum i robi to co chce.
nie wiem US wydaje się dużo dużo lepszym rozwiązaniem niż GameFail
Moze ktos napisac ktory z serwerow jest najnowszy (pvp) chodzi mi o EU i US.
Wiecie moze gdzoe jest obecnie najwieksza populacja?
Mam postac sorca 60 na serwie Ishara(EU) jest gdzies wiecej ludu? Chetnie zaczalbym sobie od nowa na serwie gdzie jest najwieksza populacja
Na Eu to killian jest najbardziej zaludniony i jest to serwer pvp. I co jest w IS Eu ,że trzeba na niego wydać 50$ ,żeby móc normalnie grać ,bo zastanawiałem się czy znów nie pograć ??
Nie wiem gdzie jest przyjemność jeżeli po całym dniu szkoły albo pracy ktoś siedzi i czeka jeszcze do tej 01:00 na tego Nexusa...
Jestem w szoku wbilem na Killian i rzeczywiscie sporo low leveli w porownaniu do Ishary
ja gram na Zurasie, jak ktoś chce dołączyć to pisać na gg ;p gram healerem
Nikt nie gra na Frayi?
Ja zaczołem grać na Fayi 15 lvl archerem
ja na frayi mam 7 lvl berserkera
To oficjalnie gramy na FRAYI