13 lvl również berserk chcecie mnie przyjąć do grupy? ;')
uprzedzam jestem lekkim newbie.
Szukam ludzi do wspolnej gry
To też przechodzę na ten serwer:P
nie wiem US wydaje się dużo dużo lepszym rozwiązaniem niż GameFail. A i poczytajcie najpierw ile trzeba kasy wydać na serwerze EU aby normalnie zagrać ok 50$ żeby już nie odczuwać ograniczeń + 50$ by normalnie zagrać na US ok 7$ za wszystko. Dodatkowo Nexusy bo są późno rzeczywiście ciężka sprawa o 1:00 na pewno weekend śpisz już i mama nie pozwala tak późno siedzieć wymówka jak w podstawówce. Gra ma sprawiać przyjemność a nie ograniczać nie ogarniam w ogóle europejczyków że godzą się grać w TERA online na takich warunkach. Z resztą każdy ma swój rozum i robi to co chce.
Gram na EU i jakoś nie narzekam, a nie wydałem nawet złotówki.
Co do nexusów i to ze gra ma sprawiać prezyjemność, logicznie lepiej wyspać się przed pracą, a nie zarywać noce dla gry.
A co do weekendów to gratulacje, że wolisz grać w gry niż ze znajomymi się spotkać, albo z dzwieczyną/żoną spędzić czas
Pewnie siedzisz u domu u mamusi i nie chodzisz do pracy, nie masz znajomych, twoje życie
Poszukuje ludzi do wspolnej gry na ktoryms z serwerow tery chetni prosze isac pw tu gg lub pod tematem pozdrawiam.