Hej WItam
Specjalnie założyłem konto, bo szukam dobrego mmorpg i liczę na pomoc, ale szczegóły czego szukam niżej.
Nawet nie wiem od czego zacząć, ale niech pomyślę.
Przede wszystkim duża liczba graczy nie chce, żeby po miesiącu okazało się, że nie ma z kim grać albo zamykają grę.
Następnie f2p, wiem że większość będzie p2w, ale przynajmniej żeby nie był aż tak inwazyjny i bez tego dało radę.
Chcę f2p, bo póki co nie chcę wydawać na nowe gry aż do momentu nowego kompa, a nie wiem, kiedy kupię czy to będzie za 3 czy za 6 miesięcy nie wiem.
Nie chcę też być zmuszony do spędzania po 8 godzin, aby coś zdobyć. Od siedzenia po 8 godzin, to jest praca w której płacą.
Fajnie byłoby, aby klimaty był bardziej Azjatyckie nawet może być w typowym stylu anime. Może być instancjowana, nie przeszkadza mi to.
Wpadły mi w oko kilka tytułów:
Blade and Soul - przestałem grać ze względu na coraz większe p2w
Tera - podobnie jak wyżej
Revelation Online - tylko jak oglądałem na youtube to gra wydawała się bez graczy
SoulWorker - nie wiem jak wygląda z liczbą graczy i wydawcą jest GameForge
Phantasy Star Online 2 - jendakże nie spodobał mi się styl rozgrywki i wszyscy pewnie czekają na nową wersję
Closers - ale to chyba jest 2d więc odpada
Vindictus - kiedyś grałem, ale już chyba nie warto zaczynać bo mała ilość graczy
Black Desert Online - zanim ktoś zaproponuje to z takim tytułem wolę poczekać na lepszego kompa
Zapomniałbym specyfikacja, bo to nie mam super kompa:
Procesor Intel i3 3,30Ghz
Karta GeForce GT 530 1GB
Pamięc 8GB
Liczę na was