Szukam osób do gry

OSOBY do gry obecnie mamy 20-35 lvl zapraszamy oczywiscie na TS3

TS 5.135.165.138 kanal 14 vip GRAMY W AIONA

Widze ze chcesz zlozyc cos na wzor CP - Stałego party na instancje? W 2 tygodnie dalibyscie rade, ja sam gram SMem na Barusie po stronie Asmo, wiec zastanawiam sie nad taka grupa, bo latwiej byloby robic Rentus Base / Rakshang / TF etc no i Weekly/Daily Group * Wszystko 60+.

Przy SM / Sorc roznie bywa, bo niektorzy korzystaja z Orbow jako obroni (Sorcowie).

Nie dopisales servera, a to tez wazna sprawa i strony konfliktu.

Widze ze chcesz zlozyc cos na wzor CP - Stałego party na instancje? W 2 tygodnie dalibyscie rade, ja sam gram SMem na Barusie po stronie Asmo, wiec zastanawiam sie nad taka grupa, bo latwiej byloby robic Rentus Base / Rakshang / TF etc no i Weekly/Daily Group * Wszystko 60+.Przy SM / Sorc roznie bywa, bo niektorzy korzystaja z Orbow jako obroni (Sorcowie).Nie dopisales servera, a to tez wazna sprawa i strony konfliktu.

W Aiona gram dobre kilka lat wiec uczyc mnie nie musisz :) a server oczywiscie barus strona asmo , ze wzgledu na tanie gp , mialem tam juz 2x 65 i mnostwo znajomych wiec mozna czasem cos kupic taniej :)

Pisalbym sie, daj znac jak cos ogarniesz in game, bo stala ekipa do gry to dobra opcja.

PS. Nikogo nie chce uczyc, sam duzo nie wiem.

czyli jeszcze 3 osoby i mozna startowac

W sumie mógłbym zagrać clericiem, ale w pełni dostępny będe dopiero od 30 stycznia

Ja mogę też zagrac, grałem na barusie chwilę u asmo. Ale teraz mogę bardem wjechac

Bardzo chętnie z wami pogram. Przyda wam się Sorc?

brakuje tempelara i chantera jest 2 bardow wiec prosze sie dogadac kto kim bedzie gral. Odrazu dodam - chanter to bardzo dobra klasa pvp i pve wiec smialo mozna go brac sam nim gralem i moze kiedys znow zagram.

brakuje tempelara i chantera jest 2 bardow wiec prosze sie dogadac kto kim bedzie gral. Odrazu dodam - chanter to bardzo dobra klasa pvp i pve wiec smialo mozna go brac sam nim gralem i moze kiedys znow zagram.

Czyli nie ma szans, że pogram z wami jaki sorc? Eh no trudno

Czyli nie ma szans, że pogram z wami jaki sorc? Eh no trudno

dlaczego nie ma szans :X napisalem do 2 osob , ktore chca grac bardem ,

Jak narazie

Ja-Ranger

Slider-Bard

mikopo8-Sorc

yesman-Bard

brejdak-Cler

Verthiz- Sm ?

dlaczego nie ma szans :X napisalem do 2 osob , ktore chca grac bardem ,Jak narazieJa-RangerSlider-Bardmikopo8-Sorcyesman-Bardbrejdak-ClerVerthiz- Sm ?

W takim razie zrobię tanka.

brakuje chantera- , ktory pozniej napewno bedzie bardziej potrzebny niz BARD. / oczywiscie moga dalaczyc etz inne osoby jesli sa zainsteresowane nie widze zadnych przeciwskazan

Bym mógł z wami pograć? Bym grał chanterem, bo lubię grać jako support.

tak jezeli jeszcze jacys chetni znajda sie do jutra to dobrze jesli nie trudno - start przewidywany 12-16 jutro

pisze się na to ! powiedz co i jak i jedziemy

Ja tam nowej postaci nie bede robic bo wiem jak sie przy tym meczylem za 1szym razem.

Pamietaj ze grupa ma 6 osob, wiec trzeba dobrze policzyc. Moj nick to Vemar.

i przy czyms takim:

Ranger

Bard

Sorc

Cler

? Templar

? Chanter

Zostaje miejsce tylko na Templara i Chantera, a osob ktore chca do takiego czegos dolaczyc jest bardzo duzo.

Wiem ze wiesz ale cos trzeba poswiecic.

Chociaz wydaje mi sie ze sprawdzales ino liste klas.

Ja tam nowej postaci nie bede robic bo wiem jak sie przy tym meczylem za 1szym razem.Pamietaj ze grupa ma 6 osob, wiec trzeba dobrze policzyc. Moj nick to Vemar.i przy czyms takim:RangerBardSorcCler? Templar? Chanter Zostaje miejsce tylko na Templara i Chantera, a osob ktore chca do takiego czegos dolaczyc jest bardzo duzo.Wiem ze wiesz ale cos trzeba poswiecic.Chociaz wydaje mi sie ze sprawdzales ino liste klas.

Wydaje mi się, ze tego barda można za coś wymienić. Na SM np.

Grywam sobie Kapłanką.. nick : Envyl :)

dziwne ze glada nie chcesz :D