Szukam osób do gry

Hmm... moge pograć w gre wchodziłby Templar lub Cler.

Verthiz@ przykro mi ale wyraznie napisane jest , ze gramy od nowa tak wiec grasz od nowa lub przykro mi ale na 60+ mozesz jedynie biegac obok mnie poza pt :)

kto chce grac jutro meldujemy sie 12-16 o 12 lub po zostanie podany jakis ts

Eh ja jednak odpadam. Miłej gry. Sory :)

Verthiz@ przykro mi ale wyraznie napisane jest , ze gramy od nowa tak wiec grasz od nowa lub przykro mi ale na 60+ mozesz jedynie biegac obok mnie poza pt kto chce grac jutro meldujemy sie 12-16 o 12 lub po zostanie podany jakis ts
To ja juz zaloze postac na 1 lvl, zeby sie potem nie meczyc. Ts moge zalatwic jak cos.
To ja juz zaloze postac na 1 lvl, zeby sie potem nie meczyc. Ts moge zalatwic jak cos.

jezeli masz jakis ts to spoko najlepiej podaj go tu

jezeli masz jakis ts to spoko najlepiej podaj go tu

ts.ren.info.pl Macie tsa ja czekam.

Ja jednak też odpadam mam tam postać na Ely i nie zrobie na Asmo a szkoda rewardów za Gp.

Ja jednak też odpadam mam tam postać na Ely i nie zrobie na Asmo a szkoda rewardów za Gp.

Masz depo na całe konto, wiec ci chyba nie zniknie.

TS 178.217.191.231:6440 tymczasowy

Masz depo na całe konto, wiec ci chyba nie zniknie.

Ale mając postać na Ely na Barusie nie zrobie na Asmo :), także musiałbym zrobić nowe konto a szkoda Rewardów za Gp :(. Zresztą wbije za jakąś Godzinke na ts i zobaczymy.

Ale mając postać na Ely na Barusie nie zrobie na Asmo , także musiałbym zrobić nowe konto a szkoda Rewardów za Gp . Zresztą wbije za jakąś Godzinke na ts i zobaczNo

No to po włożeniu do banku które jest na konto postać kasujesz. Chyba że jakiś wysoki lvl masz.

No to po włożeniu do banku które jest na konto postać kasujesz. Chyba że jakiś wysoki lvl masz.

W sumie racja 47 lvl można skasować w cholere, tylko jakiej klasy wam brakuje?

W sumie racja 47 lvl można skasować w cholere, tylko jakiej klasy wam brakuje?

Trudno stwierdzić burdel tu panuje.

Fargick - Wbił 4 lvl chanter i stwierdził ze gra nudna.

Był jeszcze jakiś typek co stwierdził że gra klerykiem, ale po chwili sobie poszedł.

Jak narazie ja z znajomym siedzimy na tsie który wyżej podałem.

On bard, ja tank.

Jak się nikt nie pojawi to gramy sami.

Trudno stwierdzić burdel tu panuje.Fargick - Wbił 4 lvl chanter i stwierdził ze gra nudna.Był jeszcze jakiś typek co stwierdził że gra klerykiem, ale po chwili sobie poszedł.Jak narazie ja z znajomym siedzimy na tsie który wyżej podałem.On bard, ja tank.Jak się nikt nie pojawi to gramy sami.

Coż narazie na Ts nie wejde za dużo ludzi :), gość jest dobry na 4lvl stwierdzić że nudna :D.

Biorę SM'a doświadczenie mam ponieważ gram od dnia premiery.

Ja grywam kantorką obecnie 13 poziom. Gra robi się coraz ciekawsza.. więc stwierdzenie na 4lv że gra jest nudna to przesada ;d

o 19 zapraszam wszystkich na TS!! startujemy , 4 lvl i nudna gra :X ? eh...taragiczne

o 19 zapraszam wszystkich na TS!! startujemy , 4 lvl i nudna gra :X ? eh...taragiczne

Daj więcej slotów na tsie, jak nie to wbijcie tu ts.ren.info.pl

Daj więcej slotów na tsie, jak nie to wbijcie tu ts.ren.info.pl

ok wbijamy na ten ts tamten nie byl moj nawet nie wiedzialem , ze tam tylko 2 sloty sa.

Pozwole sobie zaprosic wszystkich chetnych do gry , jezeli ktos by chial zapraszamy na tsa :

ts.ren.info.pl

PS. jezeli admin lub mod mogl by zmienic temat na : aion od 0 zapraszamy!

wolne sa miejsca do druzyny ?