wolne sa miejsca do druzyny ?
napisalem , ze kazdy kto chce moze wbic na tsa i grac razem z nami. (obecnie wystarczy pobrac 4-5gb Aiona i mozna juz grac reszta sciaga sie w tle gry)
napisalem , ze kazdy kto chce moze wbic na tsa i grac razem z nami. (obecnie wystarczy pobrac 4-5gb Aiona i mozna juz grac reszta sciaga sie w tle gry)
gf czy ten drugi ?
gf czy ten drugi ?
oczywiscie ze GF-Eu-Server-Barus-Strona-Asmodianie
Są ciągle.
Ok ściąga mi się właśnie. Pewnie pogram jakimś supportem
Jak coś mam templara 32 lvl, potrzebujecie ?
Gramy od 0 więc jeśli dojdziemy do 32 lvl'a damy znać.
a już zaczęliście grę ? czy jak sciągne te marne 5gb to da rade jeszcze podbić do was ?
a jak nie macie full ekipy to piszcie kogo wam trzeba, bo moge sie dostosowac do każdej klasy
edit: mam też chantera na 50+ na barusie po stronie asmo i nie zrezygnuje z gry po 4 lvlu
a już zaczęliście grę ? czy jak sciągne te marne 5gb to da rade jeszcze podbić do was ?a jak nie macie full ekipy to piszcie kogo wam trzeba, bo moge sie dostosowac do każdej klasyedit: mam też chantera na 50+ na barusie po stronie asmo i nie zrezygnuje z gry po 4 lvlu
Tak ja na 10 lvl jestem i czekam.
Ja właśnie gram SM, czyli nie bić lvla dalej po 10?
Ninjaadrian - mój nick
Kapłanka.
Właśnie zacząłem wieć proszę dodawać mnie
NIe ogarniam troche gry wiec prosze o wyrozumiałość
Jak ktoś chce grać teraz to ja czekam na tsie.
ja wieczorem wpadnę jak mi się sciągnie te grywalne 5gb, ale teraz napiszcie kogo wam brakuje do składu
Nie chce psuć wam zabawy ze wspolnej gry, ale jak troche znam Aiona to wiem ze na niskich lvlach gra solo jest najbardziej oplacalna. i ciężko bedzie wam sie zgrać zeby nikt nie odskoczyl z lvlem, albo nie zostal w tyle. Wiec polecam wam takie zgrywanie sie tak conajmniej 40+ gdzie juz coraz czesciej przydaje sie pt i level nie zapiepsza jak glupi.
Nie chce psuć wam zabawy ze wspolnej gry, ale jak troche znam Aiona to wiem ze na niskich lvlach gra solo jest najbardziej oplacalna. i ciężko bedzie wam sie zgrać zeby nikt nie odskoczyl z lvlem, albo nie zostal w tyle. Wiec polecam wam takie zgrywanie sie tak conajmniej 40+ gdzie juz coraz czesciej przydaje sie pt i level nie zapiepsza jak glupi.
No widzisz ja gram 3 lata juz w Aiona i jakos nie mam takiego problemu , nastepne tego typu posty beda zglaszane jako spam
No widzisz ja gram 3 lata juz w Aiona i jakos nie mam takiego problemu , nastepne tego typu posty beda zglaszane jako spam
możesz odpowiedzieć czy macie już to party złożone w całości czy wam kogoś brakuje, bo pytam się już 3 raz i nikt mi nic nie mówi
możesz odpowiedzieć czy macie już to party złożone w całości czy wam kogoś brakuje, bo pytam się już 3 raz i nikt mi nic nie mówi
Chantera brakuje
Chantera brakuje
a to d*pa :/ mi się nie chce znowu grać chanterem
KAZDYM mozesz grac nie wazne kto chce gra kim chce
WItam. Nie miałem NIGDY styczności z Aionem powyżej 5 lvla. Potrzebujecie kogoś takiego bez doświadczenia?