tak , kazdy chetny sie nada Zapraszamy na TSA!
Szukam osób do gry
Kurde ja bym z wami pograł ale z TS nie korzystam bo nie mogę się od dzieciaka (i nie tylko od niego ) odcinać słuchawkami :/
Kurde ja bym z wami pograł ale z TS nie korzystam bo nie mogę się od dzieciaka (i nie tylko od niego ) odcinać słuchawkami :/
To jak chcesz grac z nami ?
W ogole wy gracie czy nie ? bo na tsie prwie nikogo nie ma przez dzien ?
Siemanko! Nigdy nie grałem w Aion'a , ale pobieram! Nadchodzę Zarcu.! Wieczorem wpadnę na ts.
Greniek
OK zapraszam wiecej , osob bo jak widac polowa z osob , ktore sie wpisaly w ogole nie dotarly na tsa , PS . po sciagnieciu 5 gb mozesz juz grac
Ja moge zagrać mój skype : krzysiu.pajor
nie siedzimy na skype tylko TEAM SPEAK adres jest podany wyzej
Jak cos pm Asmeroth 32lv ranger
W sumie, ściągnęł mi się już z 8gb chyba i dalej nie mogę wejść do gry. No ale nic, niech się dalej ściąga.
Poza tym, będę grał Gladiatorem więc jeśli nie pasuje wam do party to sorry memory ale musimy złożyć jeszcze jedno. Pozdrawiam
Greniek
ok , Zapraszamy
Ja też mogę? Wcześniej nigdy nie grałem w aiona i dopiero mi się ściąga
Pisalem , wyzej kazdy moze z nami grac Gramy na serverze Barus po stronie ASMO !
TS jest wymagany - ts.ren.info.pl
Zapraszamy do gry i na ts wspolnie razniej. i strona Asmo zdecydowanie przyjemniejsza
A jaką klasą mam zacząć?
Kazdy gra czym chce na obecna chwile najbardziej potrzebny jest - CLER PS. mamy juz od 20-34 lvla
Kazdy gra czym chce na obecna chwile najbardziej potrzebny jest - CLER
PS. mamy juz od 20-34 lvla
Nie szukamy quiterow ,ktorzy przestanan garc po 1-2 dniach , lub graja po 1-2 h dziennie
Ts chyba wam padł :/
Ts chyba wam padł :/
z tego co widze to ty juz od 4 dni z nami chcesz grac ale na ts nie byles ani razu .
Wczoraj byłem i gadałem z Kozikiem czy jakiś tak miał nick
Teamspeak już działa , były problemy z sprzętem.
NOWY TS 5.135.165.138 kanal !!26!! GRAMY W AIONA