Daje namiar na to co mam ci co chcą z nami grać przyszli :)Nie wypowiadaj sie za wszystkich
Jeżeli komus problematyczna jest instalka 10 mb to trudno:P
tez gram palkiem juz 51 !
Szukam Polaków do gry :)
Podajcie ts3 na którym się spotykamy i godzinę .
Ja jestem zielony w tej grze ,ale zacznę w nią grać.
Kto chce teraz pograć pisze do mnie w grze nick: Sa'Kagé
@Rogu
ściągam klienta z strony http://nw.pl.perfectworld.eu/download to dobra strona?
pytam bo chce razem z wami pograc
Tak ... Ile masz [%]?
20% już ale dlatego że patchuje mi się też TERA online EU bo na NA pograć się nie dało, a co do tematu NW to są jakieś servery czy jeden globalny jeśli są ta na jakim gracie?
2 pytanie jest system gildii może byśmy zrobili swoją z tego forum
1. Jest jeden serwer globalny.
2. Pomyślimy jak zbierzemy dość osób.
Napisz do mnie na pw: argonside@gmail.com
Widze ze grupa sie nam tutaj rozbija...
Argonside rekrutuje sobie ja sobie wiec ci co chca pograć z moja grupa (mam pare os) to piszcie dam wam namiar. Nie mam jeszcze gildi wiec trzeba to ogarnąć
narazie mam:
1x dobry kler
1x dobry tank
2x dps (oba na low lvl)
a czemu robić dwie ? lepiej się połączyć mój nick DziubAs dzisiaj wieczorem bede grał moge jak najbardziej na ts.
postać Archer czyli też DPS
Nie chce nic rozbijać ... Pisze tu ponieważ szukam ludzi do wspólnej gry.
proponowałbym może jakiegoś ts3
Wbijajcie na 178.217.184.133:9987 kanał 669
jak wbijecie piszcie do mnie podam hasło
Widze ze grupa sie nam tutaj rozbija...Argonside rekrutuje sobie ja sobie wiec ci co chca pograć z moja grupa (mam pare os) to piszcie dam wam namiar. Nie mam jeszcze gildi wiec trzeba to ogarnąćnarazie mam:1x dobry kler1x dobry tank2x dps (oba na low lvl)
jaki nick w grze? gracie na ts3?
Gram na Gamevoxie
Nick w grze
Bal'Dur@thovil090
Wbijajcie na ts3: 178.217.184.133 kanał 669
Jutro 12.00 zbieramy się ...
zrobiłem jednak specjaliste od 2h broni moj nick to Dziubson bije level wiec mozna niedlugo team robic
Ja pociskam z Rogu jakby co. Jakaś gildia jest. Dzięki 2x exp szybko się lvluje, ja już mam chyba 37lvl.
Również szukam kogoś do gry. Piszcie na Pw jak coś. Wspomnę, że własnie pobieram 35%.
W takim razie ja tez zagram, tylko jestem zielony. Zaproponujcie mi kim zagrac, albo kto wam potrzebny w team