Sam grałem kiedyś tylko chwilę więc również jestem zielony. Tak czy inaczej myślę, że zagram Guardianem ewentualnie jakimś dpsem.
Szukam Polaków do gry :)
przetestowałem już moje ulubione profesje i oficjalnie zostaje przy jednej mój nick Dziubs. Zrobilem łotrzyka wbijam level zbieram sianko i trzeba gildie tutaj z forum założyć chyba że już ktoś ma to pisać w temacie dołączamy wszyscy w grupach lepiej będzie się latało w Dungeonach i na pvp'e.
Polecam gildię Steel and Magic, dużo ludzi, pomocna i otwarta. Napiszcie do kogoś w grze, na pewno was dodadzą albo na stronie gildii.
www.steelandmagic.pl
Ja wybrałem rangera.
Ja wybrałem rangera.
Mam nazwe NiedobryKotek / gram kaplanem ( szukam druzyny do gry) dodawajcie mnie bo ja jeszcze tego nie umiem (gram pierwszy raz)
Żebym mógł Cię dodać do znajomych musisz podać swój nick i login tak: nickpostaci@login. Sam nick nie wystarczy.
Jak chcesz grać z nami to pisz do mnie Sa'Kagé
NiedobryKotek@eminiasty o to ci chodzi?
pan wyzej mnie znalazl takze..
Również niedawno zacząłem grę więc się oferuje swoje usługi
Również niedawno zacząłem grę więc się oferuje swoje usługi
karoxer@22805432
kurcze gra naprawde fajna ciekawa i wciąga:) polecam
piszcie w grze mój nick Dziubs zrobiłem łotrzyka w dalekiej przyszlości pewnie też zrobie pogram archerem albo magiem ale poki co łotrzyk heheh
Trzeba założyć gildie z tego Forum! piszcie w grze czesto online
i jak tam ekipa się zebrała?
Ciężko się zebrać ... jak ktoś jest online to go szukam ale tak to ...
Jestem ciekaw czy finalnie powstała jakaś gildia, czy też wszyscy dołączyli do w/w "Steel and Magic", a może wciąż pozostajecie luźną zbieraniną solowych graczy?
Choć nie uważam się za jednego z pro graczy w nvo, to jednak gdy max lvl był 60, posiadałem dwie postacie na 60 w tym jedna powoli miała składane eq. Powoli, bo zamiast farmić eq na instancjach, wolałem łazić po mapie, zwiedzać i pomagać nowym graczom itd. Wczoraj wieczorem zacząłem grę na nowo - jako czarnoksiężnik. Chętnie więc dołączyłbym więc do jakiejś sensownej gildii.
Panowie takie pytanko nie związane do koca z tematem ale czy nadal jest ograniczenie do 2 postaci na konto czy można coś więcej ? Bo sprawdził bym nowa klase ale nie chce kasować starych postaci.
Tak, dalej darmowe masz tylko dwie postacie. Musiałbyś pofarmić astrali, wymienić je na zeny i dopiero dokupić miejsce.
Pewnie zajmie to w wuj czasu żeby na takie coś uzbierać to mi się nie chce.
Pewnie zajmie to w wuj czasu żeby na takie coś uzbierać to mi się nie chce.
A nie można założyć nowego konta by sprawdzić tą klasę?
No mogę ale jakby mi się spodobało to bym nią grał, a wole jednak mieć wszystko na jednym koncie , więc sobie daruje.
Jak stoi grupa w Neverwinter i jak stoicie z lvlem? Bo nie wiem czy dołączyć się do was swoim TR 50lvl czy od nowa