Szukam sympatii

Witam wszystkich graczy gier MMO

Choć studiuję na 2 kierunkach to udaje mi się znaleźć trochę czasu na rozrywkę on-line. Stało się to też moim zakorzenionym hobby. Dlatego od dawna w roli gościa śledzę ten portal.

Założyłem ten temat ponieważ sympatii, z którą mógłbym to hobby dzielić. Byłem w kilku związkach, ale do tej pory żadna dziewczyna nie podzielała mego zainteresowania, zdarzało się nawet, że zamiłowanie do gier MMO były powodem kłótni. Nie zrozumcie mnie źle, nigdy nie stawiałem ich ponad inne sprawy, ale po prostu w wolnych chwilach bardzo lubię poznawać te wirtualne światy. Myślę, że pełne zrozumienie otrzymałbym właśnie od kobiety, która ma z nimi kontakt. Ponadto gdzie indziej ją znaleźć jak nie na jednym z największych portali o MMORPG. Nie wierzę w szczęście jakie miał facet z tego newsa: http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Jak-zaimponowa%C4%87-dziewczynie-na-randce-Gra%C4%87-w-World-of-Warcraft

Zatem jeśli, któraś z Pań chciałaby mnie poznać to proszę o prywatną wiadomość na tym forum. Z przyjemnością nawiążę dialog, a nuż będzie dobrze nam rozmawiać :)

Z tego co wiem to wiele osób (np. ludzie z moich gildii) podobnie jak ja, chciałoby znaleźć sympatię. Niech zatem także korzystają z tego tematu.

W sumie to nie jesteśmy portalem randkowym, ale spróbować możesz. Chyba nie będziemy nikomu stawać na drodze do ... hmmm ... "miłości"? Jednak muszę Cię przestrzec, iż jeśli ten temat będzie bogaty w "głupie" posty lub jakieś "dziwne" propozycje nie zgodne z Regulaminem, to będę oponował przeciw jego istnieniu.

Z autopsji wiem, że ciężko spotkać osobę o podobnych zainteresowaniach - kobiety słysząc, że dodatkowo zajmuje się grami MMO krzywo na mnie patrzą (choć podobno odstraszają także inne dziedziny, którymi się zajmuje B) ). Muszę Cię jednak przestrzec, iż pojawi się u Ciebie sporo wiadomości od facetów podszywających się pod kobiety, które niewątpliwie szybko zapełnią Ci pocztę. Nie chcę Cię zrażać, ale boję się, że niektórzy użytkownicy zrobią sobie z Ciebie cel dziecinnych kawałów.

Witam wszystkich graczy gier MMOChoć studiuję na 2 kierunkach to udaje mi się znaleźć trochę czasu na rozrywkę on-line. Stało się to też moim zakorzenionym hobby. Dlatego od dawna w roli gościa śledzę ten portal. Założyłem ten temat ponieważ sympatii, z którą mógłbym to hobby dzielić. Byłem w kilku związkach, ale do tej pory żadna dziewczyna nie podzielała mego zainteresowania, zdarzało się nawet, że zamiłowanie do gier MMO były powodem kłótni. Nie zrozumcie mnie źle, nigdy nie stawiałem ich ponad inne sprawy, ale po prostu w wolnych chwilach bardzo lubię poznawać te wirtualne światy. Myślę, że pełne zrozumienie otrzymałbym właśnie od kobiety, która ma z nimi kontakt. Ponadto gdzie indziej ją znaleźć jak nie na jednym z największych portali o MMORPG. Nie wierzę w szczęście jakie miał facet z tego newsa: http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Jak-zaimponowa%C4%87-dziewczynie-na-randce-Gra%C4%87-w-World-of-WarcraftZatem jeśli, któraś z Pań chciałaby mnie poznać to proszę o prywatną wiadomość na tym forum. Z przyjemnością nawiążę dialog, a nuż będzie dobrze nam rozmawiać Z tego co wiem to wiele osób (np. ludzie z moich gildii) podobnie jak ja, chciałoby znaleźć sympatię. Niech zatem także korzystają z tego tematu.

hahahaah ale śmiech, nie ma bata wstawiam na sadistic

To nie najlepszy portal na takie coś. Przed monitorem może siedzieć Wojtek :D

Dziwny temat jak na to forum, ogolnie najchetniej to bym go zamknal, a to z tego wzgledu, ze za chwile pojawi sie tutaj od cholery przesmiewczych komentarzy, ale nie zrobie tego, bo moze moje obawy sie nie ziszcza?

A tobie polecam jakies portale randkowe, nie wiem, nigdy nie mialem na takowym konta, ale tam prawdopodobnie jest jakas wyszukiwarka ludzi o podobnych zainteresowaniach.

Albo Zdzich lat 40 podający się za Kasię lat 20. Myślę, że warto by Walter spróbował może w jakiś gildiach. Choć naprawdę nie wiem czy Ci się uda. Zainteresowanie grami MMO u ewentualnej partnerki byłoby dla mnie trochę za mało.

Od razu nasunęło mi się

. ^^
hahahaah ale śmiech, nie ma bata wstawiam na sadistic

Zatem Czekamy aż dzieci wrócą ze szkół.Dla prawdziwych sadystów ten temat nie będzie niczym interesującym.

Co prawda są małe szanse ale powodzenia Walter.

hehe albo

Źle trafiłeś. To nie portal matrymonialny, a taki post będzie prędzej wyśmiany niż zauważony przez płeć przeciwną.

Poza tym... nie próbowałeś poznać kogoś poznanego w grze? Kobiet grających w MMO i inne sieciówki jest mnóstwo (sam z jedną kilka miesięcy chodziłem), więc prawdopodobnie ktoś ciekawy w grze się znajdzie. Ewentualnie buszuj po jakichś facebookach czy coś, sugerując się "lubieniem" danej gry (chociaż to już jest dość desperackie).

Tak czy owak, powodzenia ;)

@down: dokładnie. O chomika spytać nie wolno, bo trzeba na konkretne forum, znaleźć sobie kogoś nie wolno bo to forum z grami... z tego co piszecie wynika, że hydepark może dotyczyć samych gier na luźno, a jedynym miejscem na stworzenie dowolnego topica to /b/...

"hahahaah ale śmiech, nie ma bata wstawiam na sadistic "

Denerwują mnie takie komentarze, chłopak przynajmniej coś robi, a Ty pewnie siedzisz zapryszczały w domu, grając 24/7 na komputerze nie mając przyjaciół, taki typowy nolife, dla kogo dziewczyna "gra w przeciwnej nacji" i ma za wysoki lvl dla takiego newbie. Czytam kilka tematów na Hydepark i nie wiem czy w ogóle jest sens coś zakładać, niby można porozmawiać o wszystkim, a wszystko jest krytykowane.

"hahahaah ale śmiech, nie ma bata wstawiam na sadistic "Denerwują mnie takie komentarze, chłopak przynajmniej coś robi, a Ty pewnie siedzisz zapryszczały w domu, grając 24/7 na komputerze nie mając przyjaciół, taki typowy nolife, dla kogo dziewczyna "gra w przeciwnej nacji" i ma za wysoki lvl dla takiego newbie. Czytam kilka tematów na Hydepark i nie wiem czy w ogóle jest sens coś zakładać, niby można porozmawiać o wszystkim, a wszystko jest krytykowane.

True story bro but sad;p najlepiej hateowac gowno robiac....

Moja 7 letnia kuzynka chce twoje gg.

@up Chciałeś zabłysnąć ? niestety, nie nie udało ci się.

Co do tematu: Hmm trochę dziwny ten temat, ale cóż... a nuż się ktoś znajdzie. :)

Ja polecam: ping!

Wyjść gdzieś w kumplami i porozglądać się. Jak zaczniecie się na siebie patrzeć etc.(nie wiem jak to inaczej nazwać) to wtedy to jest jakiś znak - podejdź pogadaj i takie tam. Dla mnie ludzie szukający 2-giej połówki na portalach są porażką(nie obrażając nikogo).

Spobób wydaje się dziecinny, ale powiedzcie mi - są inne(poza portalami randkowymi oczywiście)

Moja 7 letnia kuzynka chce twoje gg.

Mocna riposta od gościa, który ma temat o szukaniu skóry. :D

A ja powiadam wam : dajcie mu spokój.

Szukajcie a znajdziecie, lepsze takie marne próby niż hate, flame i nic nierobienie w celu szukania lepszej połówki. ;)

Mnie tylko zastanawia jedna kwestia - studiujesz na dwóch kierunkach, ledwo starcza Ci czasu na gry on-line, w takim razie powiedz szczerze, ile by Ci go zostało dla sympatii? Ja bym na Twoim miejscu najpierw pozałatwiał sprawy z nauką, a potem już jako gościu z konkretnym utrzymaniem porywał się na laski.

"hahahaah ale śmiech, nie ma bata wstawiam na sadistic "Denerwują mnie takie komentarze, chłopak przynajmniej coś robi, a Ty pewnie siedzisz zapryszczały w domu, grając 24/7 na komputerze nie mając przyjaciół, taki typowy nolife, dla kogo dziewczyna "gra w przeciwnej nacji" i ma za wysoki lvl dla takiego newbie. Czytam kilka tematów na Hydepark i nie wiem czy w ogóle jest sens coś zakładać, niby można porozmawiać o wszystkim, a wszystko jest krytykowane.

trafiłeś w sedno hhahahah, wyciskam pryszcze w domu a on załatwia sobie panne na forum gier mmo, jesteście żałośni, tak "gram na komputerze", "dziewczyna "gra w przeciwnej nacji" i ma za wysoki lvl dla takiego newbie", ludzie do kurw. nędz. odejdzcie od tego komputera/konsoli czasami, z moją kobietą miałem taki śmiech jak wróciłem z pracy że ledwo dywanu nie zaplułem

[...]z moją kobietą miałem taki śmiech jak wróciłem z pracy że ledwo dywanu nie zaplułem

Dmuchana lala z sex-shopu się nie liczy.