Ale zdjęcia nie żyją, tak więc jak mogliście się śmiać ?
Szukam sympatii
Dmuchana lala z sex-shopu się nie liczy.
Znasz go z reala, czy zazdrościsz? Dobrze koleś pisze, takie tematy sa żałosne. Kolego, nie to forum, jak juz boisz się zagadać do laski, to polecam jakies forum randkowe czy coś, bo tutaj kobiet jest mało.
Gość albo jest desperatem albo przegrał zakład po grubej bibie xD Stawiam na to drugie ^^
Znasz go z reala, czy zazdrościsz? Dobrze koleś pisze, takie tematy sa żałosne. Kolego, nie to forum, jak juz boisz się zagadać do laski, to polecam jakies forum randkowe czy coś, bo tutaj kobiet jest mało.
Żałosny byłby gdyby nie próbował. Nie każdy ma gadane i tyle odwagi, żeby podejść do laski i nawiązać znajomość. Ale widzę, że te forum jest pełne hejterów z przerośniętym ego, którzy nie mogą przyjąć do wiadomości, że nie każdy jest doskonały. A jeśli napisał ten temat na TYM, a nie innym forum, to musiał mieć jakiś powód. Może trochę więcej tolerancji? Jesteście świetnym przykładem na to, że Polska to kraj zacofany pod względem kultury i szacunku do innego człowieka.
Gość albo jest desperatem albo przegrał zakład po grubej bibie xD Stawiam na to drugie ^^
Niestety istnieją na tym świecie takie wybryki, którzy traktują to na poważnie i nie są to żadne przegrane zakłady. Autorowi tematu proponuje wydorośleć i wyjść jednak na światło dzienne, prędzej czy później będzie musiał spotkać się z jakąś dziewczyną "poza siecią". (:
Żałosny byłby gdyby nie próbował. Nie każdy ma gadane i tyle odwagi, żeby podejść do laski i nawiązać znajomość. Ale widzę, że te forum jest pełne hejterów z przerośniętym ego, którzy nie mogą przyjąć do wiadomości, że nie każdy jest doskonały. A jeśli napisał ten temat na TYM, a nie innym forum, to musiał mieć jakiś powód. Może trochę więcej tolerancji? Jesteście świetnym przykładem na to, że Polska to kraj zacofany pod względem kultury i szacunku do innego człowieka.
Czyżby lewaczek?
Po 1. Koleś, który na poprzedniej stronie napisał tak gówniarski komentarz nie będzie mnie raczej uczył kultury.
Po 2. Tolerancja? Koleś na forum o grasz MMO zakłada temat, w który szuka laski. Albo trolluje, albo jak ktoś wcześniej napisał przegrał jakiś zakład. Jakie jest prawdopodobieństwo, że się z kimś spotka? Ba, jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś w ogóle ktoś do niego napisze? (oprócz gimbazji, chcącej potrollować?) Normalny człowiek, założył by sobie konto na normalnym serwisie randkowym, i opisał swoje zainteresowania, a potem znalazł dziewczynę mającą je takie same.
Bez odbioru.
Jak zobaczyłem ten temat, to bez ściemy myślałem że to ostry żart, ale widzę że ostra powaga od niektórych bije, to wybaczcie, a dla założyciela tematu powodzenia koleś obyś znalazł szczęście ale ja na twoim miejscu do burdelu bym się wybrał, prędzej czy później i tak cie to czeka.
Czyżby lewaczek?Po 1. Koleś, który na poprzedniej stronie napisał tak gówniarski komentarz nie będzie mnie raczej uczył kultury.Po 2. Tolerancja? Koleś na forum o grasz MMO zakłada temat, w który szuka laski. Albo trolluje, albo jak ktoś wcześniej napisał przegrał jakiś zakład. Jakie jest prawdopodobieństwo, że się z kimś spotka? Ba, jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś w ogóle ktoś do niego napisze? (oprócz gimbazji, chcącej potrollować?) Normalny człowiek, założył by sobie konto na normalnym serwisie randkowym, i opisał swoje zainteresowania, a potem znalazł dziewczynę mającą je takie same.Bez odbioru.
Poczekaj, aż zacytuję: "znasz go z reala, czy zazdrościsz?" Hipokryzja ludzka nie zna granic.
Nie Tobie oceniać prawdopodobieństwo sukcesu.
"Normalny człowiek" nie odzywałby się, jeśli nie ma nic do zaoferowania.
Widzę, że w hydeparku fajnie tematy powstają, jeśli się nie mylę to dzisiaj rano był o jakimś chomiku^^.
Ten temat przeszedł wszystkie moje oczekiwania co do tego forum. Spodziewałem się wszystkiego, ale nie tego.
Jeszcze trochę to z tego portalu zrobi się samosia. Wytłumaczy mi ktoś gdzie się tacy ludzie rodzą?
Na moje ten cały hydepark to wielka ściema, zmieńcie mu opis albo całkowicie usuńcie, bo po co opis "Podyskutujmy na każdy temat." skoro każdy tak czy siak jest hejtowany , no proszę Was, najpierw pomyślcie tworząc kategorię, a potem zaczynajcie wyzywać na każdym temacie, bo obejrzałem już 3 tematy z tej kategorii i wszystkie złe...
Zaraz -ciach-.Ten temat jest żałosny.Szukać dziewczyny na portalu o mmo...
ten gościu to chyba skoczy z okna jak to wszystko przeczyta
ten gościu to chyba skoczy z okna jak to wszystko przeczyta
Raczej imploduje.
Chcesz znaleźć grającą dziewczyne? Zacznij podrywać laski w sklepach z grami. Tak znajdziesz coś o wiele szybciej niż pisząc takie durne tematy.
Długo oj długo sie na tym forum nie udzielałem ale mam ochote wam coś napisać.
Co do tematu który założył walter to moim zdaniem na dobrym forum, ale nie ta grupa wiekowa (no dobra znam tu pare pań w lepszym wieku niż 13 lat ).
Co do innych hejtujących.
Pomyślcie troche na jakim forum jesteście. Dlaczego się udzielacie w tym tymacie (może mały siusiak, nie wnikam). A na koniec zadajcie sobie sprawe dlaczego tutaj jesteście (cholera to forum o MMORPG).
Tak więc Walter wcale nie założył ni to głupiego tematu, ni nie zgnoił jeszcze kogoś a to że szuka 2 połówki z taką pasją to chyba dobrze nie ? (Teraz słowa Roja) "Z ładnej miski się nie najesz", liczy sie wspólna pasja.
Na pewnym filmiku właśnie Roja (zatytuowany sylwester) są pokazane 3 małżeństwa gamingowe, więc nie jest to możliwe. Większość osób na forum postrzega tu kobiety (czy tam dziewczyny) jako osobną rase, która nie może grać w gry (a może nawet przy tym ładnie wyglądać ).
Dobra dalej hejtowania. (do hejterów) jesteście bandą zapryszczałych nastolatków (pozdrawiam gościa który ma kobite gumową lale i ledwo co wracając z pracy nie potrafił się opanować i orzygał dywan, pewnie gumilala to posprząta), udzielających sie na forum mmo(no tak wcale nie gracie w gry ), a kolege który chce zrobić coś lepszego niż wyśmianie, bo wyśmiewać jest prosto a zrobić coś trudno, więc wszystkie ciule które nie potrafią nic lepszego zrobić poprostu się wyśmiewają. No sorry tak to wygląda. Nic nie umicie zrobić, pewnie nawet dziewczyny nie macie (ja teraz nie mam, nie wstydze sie tego, więc też nie jestem idealny), a się wyśmiewacie z gościa który ma jakiś pomysł na życie...
PS specjalnie nie wrzucam tego do office. Byków pewnie troche narobiłem :X
Wiedziałem że zaraz wleci jakiś obrońca i po wszystkich pojedzie.Nie mam nic do szukania dziewczyny której pasją także są gry.Ale ja p...Nie na tym forum.Nie mam pojęcia czego ten gościu się spodziewał pisząc taki temat.
@Grognak
Fakt. grających kobiet jest od cholery ale naprawde sądzisz, że znajdzie swoją druga połówke w internecie? Ja szczerze w to wątpie. Swoją drigą to koleś musi być nieźle zdesperowany jeśli zaczyna pisać takie tematy. Pewnie sporo razy sie zawiódł.
To ja też się podłącze do tematu. Poszukuje brunetki, wysokiej o szczupłej tali, lubiąca grac w różne gry MMO i nie tylko
Długo oj długo sie na tym forum nie udzielałem ale mam ochote wam coś napisać.Co do tematu który założył walter to moim zdaniem na dobrym forum, ale nie ta grupa wiekowa (no dobra znam tu pare pań w lepszym wieku niż 13 lat ).Co do innych hejtujących.Pomyślcie troche na jakim forum jesteście. Dlaczego się udzielacie w tym tymacie (może mały siusiak, nie wnikam). A na koniec zadajcie sobie sprawe dlaczego tutaj jesteście (cholera to forum o MMORPG).Tak więc Walter wcale nie założył ni to głupiego tematu, ni nie zgnoił jeszcze kogoś a to że szuka 2 połówki z taką pasją to chyba dobrze nie ? (Teraz słowa Roja) "Z ładnej miski się nie najesz", liczy sie wspólna pasja.Na pewnym filmiku właśnie Roja (zatytuowany sylwester) są pokazane 3 małżeństwa gamingowe, więc nie jest to możliwe. Większość osób na forum postrzega tu kobiety (czy tam dziewczyny) jako osobną rase, która nie może grać w gry (a może nawet przy tym ładnie wyglądać ).Dobra dalej hejtowania. (do hejterów) jesteście bandą zapryszczałych nastolatków (pozdrawiam gościa który ma kobite gumową lale i ledwo co wracając z pracy nie potrafił się opanować i orzygał dywan, pewnie gumilala to posprząta), udzielających sie na forum mmo(no tak wcale nie gracie w gry ), a kolege który chce zrobić coś lepszego niż wyśmianie, bo wyśmiewać jest prosto a zrobić coś trudno, więc wszystkie ciule które nie potrafią nic lepszego zrobić poprostu się wyśmiewają. No sorry tak to wygląda. Nic nie umicie zrobić, pewnie nawet dziewczyny nie macie (ja teraz nie mam, nie wstydze sie tego, więc też nie jestem idealny), a się wyśmiewacie z gościa który ma jakiś pomysł na życie... PS specjalnie nie wrzucam tego do office. Byków pewnie troche narobiłem :X
przeczytałem to co napisałeś i mniej więcej było tak: bla bla bla bla "nie mam dziewczyny" aha to wiem czemu typa bronisz, bo sam byś poszukał panny na portalu z grami mmo, co do gumowej lali, wolał bym stukać gumę niż jechać na ręcznym i w akcie desperacji szukać dziewczyny na forum z grami mmo