Długo oj długo sie na tym forum nie udzielałem ale mam ochote wam coś napisać.Co do tematu który założył walter to moim zdaniem na dobrym forum, ale nie ta grupa wiekowa (no dobra znam tu pare pań w lepszym wieku niż 13 lat ).Co do innych hejtujących.Pomyślcie troche na jakim forum jesteście. Dlaczego się udzielacie w tym tymacie (może mały siusiak, nie wnikam). A na koniec zadajcie sobie sprawe dlaczego tutaj jesteście (cholera to forum o MMORPG).Tak więc Walter wcale nie założył ni to głupiego tematu, ni nie zgnoił jeszcze kogoś a to że szuka 2 połówki z taką pasją to chyba dobrze nie ? (Teraz słowa Roja) "Z ładnej miski się nie najesz", liczy sie wspólna pasja.Na pewnym filmiku właśnie Roja (zatytuowany sylwester) są pokazane 3 małżeństwa gamingowe, więc nie jest to możliwe. Większość osób na forum postrzega tu kobiety (czy tam dziewczyny) jako osobną rase, która nie może grać w gry (a może nawet przy tym ładnie wyglądać ).Dobra dalej hejtowania. (do hejterów) jesteście bandą zapryszczałych nastolatków (pozdrawiam gościa który ma kobite gumową lale i ledwo co wracając z pracy nie potrafił się opanować i orzygał dywan, pewnie gumilala to posprząta), udzielających sie na forum mmo(no tak wcale nie gracie w gry ), a kolege który chce zrobić coś lepszego niż wyśmianie, bo wyśmiewać jest prosto a zrobić coś trudno, więc wszystkie ciule które nie potrafią nic lepszego zrobić poprostu się wyśmiewają. No sorry tak to wygląda. Nic nie umicie zrobić, pewnie nawet dziewczyny nie macie (ja teraz nie mam, nie wstydze sie tego, więc też nie jestem idealny), a się wyśmiewacie z gościa który ma jakiś pomysł na życie... PS specjalnie nie wrzucam tego do office. Byków pewnie troche narobiłem :X
Ten post, próbujący na siłę pokazać jaki jesteś anty, jest chyba idiotyczniejszy niż założyciela, na siłe Go bronisz posługując się argumentami, że wszyscy wokół Ciebie są młodsi, głupsi, próbujesz pokazać jaki to Ty jesteś "dorosły", a pokazujesz tym co mówisz, że jest chyba na odwrót. Jesteś śmieszny. Twoje dwa ostatnie zdania po prostu mnie rozwaliły: "a się wyśmiewacie z gościa który ma jakiś pomysł na życie..." - no -ciach- proszę Cię... , "Nic nie umicie zrobić, pewnie nawet dziewczyny nie macie" - nie mam i co z tego, że nie mam dziewczyny? To nie oznacza, że nie umiem nic zrobić...
A tłumaczenie, że to hydepark i można tu pisać wszysto i o wszytkim jest bezsensowne, według tego rozumawania mogą pojawiać się tu tematy takie jak "Czy sracie rano", "Czy Wam też stoi rano", "Jakie majtki założyć i czy w ogóle je założyć" i nie wiem jak Wy, Ci co twierdzą, że ten dział jest od tego żeby sobie pisać o duperelach, ale ja nie chciałbym nawet patrzeć na takie tematy...
Ten temat to jakiś jeden wielki żart...