Szukam Teamu

Wiem, że z góry poszukiwania są zdane na niepowodzenie, lecz trzeba wierzyć w cuda, bowiem wiara czyni cuda :P

Może znajdzie się jakiś zespół kilku-kilkunastu osób na jakieś mmo ? byle nie był to rom.

Wiecie, że samemu się nudno gra - co nie ?

Wymagania (w niektórych wypadkach nie są potrzebne.

Wiek : 14 (nie wymagany tylko w 1 przypadku mianowicie : KULTURA OSOBISTA)

Doświadczenie : minimum ROK

Poprawność pisma ortograficznego (nie perfekcyjna no ale proszę nie piszcie ,, ktury, muj " itd.

Gra do ustalenia ale jak napisałem powyżej oby tylko nie był to RoM

Proszę o udzielenie się chętnych w tym temacie

Ja bym był chętny ale nie wiem w jaką grę jak narazie pobieram grę Shadowbane ale nie wiem czy dobra

Oo! Ja się chętnie piszę na takie coś: ) Uzgodnijmy tylko w co: p ja Proponuję:

-Perfect World

-Requiem: Bloodymary

-RF Online

No dajcie też wy jakąś propozycję; ]

Ja też sie pisze na takie cos proponuje: Tales of Pirates lub Requiem: Bloodymary ( bo mam ją na pulpicie :D )

Rf o ile sie nie myle ma jakoś zamknięte servy

Rf o ile sie nie myle ma jakoś zamknięte servy

Też coś o tym Słyszałem.

Ja też sie pisze na takie cos proponuje: Tales of Pirates lub Requiem: Bloodymary ( bo mam ją na pulpicie )

Hehe, więc tak: moim zdaniem Tales of Pirates śmierdzi totalnie: p Sorry nie mój Gust z Requiem: Bloodymary Mogę się zgodzić, lecz i tak więcej user'ów musi się wypowiedzieć.

Pozdrawiam

Good idea, mogę zagrać w Requiem Bloodmare, bądz GW.

a jak mam takie pytano do Rejestracji w Requiem przyszło mi tylko coś takiego na Email:

[Please Validate Your E-mail Address]Dear dziubeek, please click the button below in order to validate the E-mail address you registered with.You will be redirected to the official Requiem: Bloodymare websiteafter your E-mail address is validated successfully.Thank you,Requiem: Bloodymarewww.playrequiem.com

Nie było w tej wiadomości żadnego Linku.. a jak chce się zalogować na stronie głównej by ściągnąć grę, to piszę mi coś takiego

Oops!The E-mail address is not yet validated.

Proszę o Pomoc: )

Kebra GW raczej odpada bo dużo osób nie ma DziubS też tak miałem pośrodku jest pusto kliknij w tą pustke i będzie :D

jak Requim mi pójdzie to chętnie już patrze na wymagania :)

#edit

Dobra nowina panowie ;) pójdzie xD

Ja jestem chętny w 101%

mam pytanie jak to pobrać ?? przekierowywuje mnie do jakieś dziwnej strony a z torrentów będzie się pobierać 3dni ...

Veker dajesz donwload client i potem jest full version download i daj to i sie włancza ściąganie

dobra już się pobiera

#edit

to nie ma sensu będzie mi sie pobierać 4dni... idzie z predkoscia 4.5

Mógł bym z wami grać ale jakoś nie mam chęci na Requeim wbiłem dość duży level a gra się naprawdę fajnie ale nie wiem tak dokładnie na razie testuję inne gry ale nie wiem

Mam problem jak chcę zacząć pobieranie to pokazuję mi się okienko czy dodać do katalogu wyższego poziomu co zrobić by poprać?

// WARN za pisanie posta jednego pod 2. EDYTUJ POSTY!! :) - Spawn :*

Powiem tak bloodymare jest dobra gra... Ale nie na dluzsza mete. Poza tym z tego co ja wiem... klany forumowe juz sie chyba z 3 razy robily... jeden nawet chyba 2 tygodnie przetrwal. :). Jak mam cos wybierac to nie wybiore. bo jest powiedziane BYLE nie RoM. QA uwazam go za godniejsza pozycje niz Bloodymare.

a mi ktoś pomoże? wyżej opisałem w czym leży problem, bo tak to już bym sobie pobierał, może na Gmail nie dochodzi? Bo nie miałem w emailu żadnego Linku do aktywacji.. Wyżej opisałem, proszę o pomoc

Pozdrawiam:)

//Edit

Problem Rozwiązany:p i na przyszłość, jeżeli macie email z Gmaila to wam link nie dojdzie:)

Jutro gra już będzie;> niech ktoś przedstawi Serwery, to wybierzemy wspólny;)

Noooo tego ja na Valdes podajrze, mom 27 ( ? ) lvl :D

Chyba, że chcecie od początku :lol:

Noooo tego ja na Valdes podajrze, mom 27 ( ? ) lvl Chyba, że chcecie od początku

Ja proponuję zacząć od początku:) Najlepiej iść tam gdzie najwięcej polaków..

Mam jedno pytanko, build dla postaci z góry trzeba ustalić? czy Nie ma opcji że zepsujemy postać?;>

@Up

Nie, buildu nie trzeba z góry ustawiać :)

@Topic

Chętnie przyłączę się do teamu ale którą grę wybieramy - Requiem ?