Szukam Teamu

@UpNie, buildu nie trzeba z góry ustawiać

Aha, dzięki:) Dobrze wiedzieć.

@TopicChętnie przyłączę się do teamu ale którą grę wybieramy - Requiem ?

Tak,

zdaje mi się że większość jest za Requiem, więc ją wybierzmy, ja jutro już o 15:20 będę miał instalke, bo do szkoły jeszcze muszę iść;) więc przygotować się na jutro wieczór bo Gramy;) hehe Pozdro

Dobra, ja instalkę mogę mieć już teraz - A co do tego widzenia się wieczorem - Będzie problem - Bo jutro dłużej niż do 16:00 Grać nie będę mógł więc będziecie musieli obejść się beze mnie :P

@edit

A poleciłbyś może jakąś grę tak na tą chwilę ?

ja coś pobrać nie moge. -.- mam ten sam problem co Joker !!

http://www.gamershell.com/download_25850.shtml Spróbuj pobrać z tej strony.

Panowie tylko pilnujcie skilli , od początku musicie założyć jakiego builda planujecie , bo reset siille ( zwłaszca master reset skill ) są strasznie drogie , jęśli ktoś będzie zainteresowany moge mu podać mojego WarLord builda opartego na free-handzie . Pozdro

Nie musisz broda ja u swojego Kruxsena mam już build z wcześniejszej gry(oczywiście gram od nowa ale build stary będę miał)

Dziękuje Coacher ściąga się pięknie ;) może mógł by mi ktoś jakieś klasy przedstawić i na czym się one opierają ??

albo jak jest to jakąś polską stronkę to już sam się doczytam ;p

Sorry koledzy ale nie mogę z wami grać pobieram nową grę którą chcę wypróbować i nie mogę grać w 4 gry jednocześnie

będzie mniej gęb do wykarmienia :lol: no a tak na poważnie szkoda : /

będzie mniej gęb do wykarmienia no a tak na poważnie szkoda : /

Ja już pobieram % ^^ Jak narazie, hehe, mój nick w grze do zapewne będzie Dziub3k, Gramy na tym Vales? czy jakoś tak: p

Co wy na to?

Możemy ;) mnie to lotto gdzie gramy. ja za 20 min będę miał jak co nick to Veker lub Antherius

Ehh po rozmowie na gg z jednym z was zycze wam powodzenia , miliardy na wyciągnięcie ręki'

Ehh po rozmowie na gg z jednym z was zycze wam powodzenia , miliardy na wyciągnięcie ręki'

A ja mam pytanie jaką rasą wreszcie gramy bo z tego co czytałem to niektóre są do siebie wrogie ;)

Ja jestem za tym człowiekiem

może nazwa rasy od razu każdy będzie wiedział

Poprostu człowieka chyba wiecie jak wygląda?

Poprostu człowieka chyba wiecie jak wygląda?

akurat człowiek w tej grze jest mało ciekawy, sorry nie dla Mnie

@topic

Ja proponuję Klasę "Kruxena" Albo coś innego niż człowiek: )

Mój nick w grze to będzie Dziub3k, już 56% downloadu, do zoba w grze pozdrawiam: )

Na jakim servie gramy? A co do rasy to mi obojetne jaka

Broda ile im dajemy... 2 tygodnie? ;D