Zakładam że będzie jak z klanem w CA ;p ale co mi tam przynajmniej nie bede sie nudził przez pare dni
Szukam Teamu
Spawn Pało nie bądź złośliwy
Panowie, jak znajdę czas, to zainstaluję Requiem, mam tam jak co postac ( serwer Valdes ) Na 27, więc jak co pomogę Nick: Kebra.
A nie chopaki jednak teraz na poważnie gram z wami chociaż wolę expić samotnie
Co zdołowało Cię to ShadoBone czy jakoś tak ??
Ja również piszę się na grę z wami. Chętnie się w większym gronie pobawię
Veker TO shadowbone nie chcę mi się załączyć a jak coś to gram Kruxseną
ej nie ... bez przesady właśnie obejrzałem filmik 61 warior jak bił moby to tylko stał i machał maczugą O.O może coś bardziej dynamicznego weźmiemy ??
Hmm... Mówisz ? - A czego się spodziewałeś? - Każde dzisiejsze MMO tak wygląda.
no nie... spodziewałem się czegoś lepszego po takim tytule a tu lipa, myślałem że jakaś nawalanka będzie nie z tej ziemi ... coś w stylu cabala a tu lipa : /
Takiej "Nawalanki" raczej nie znajdziesz wśród MMORPG - Tak btw... Jaką rasę wybieramy ? - Tą podobną do orka miażdży-mordę / elfa (czy co to jest) / Czy może tą chuderlawą pół-maszynę ?
(Orko-podobny stwór - DMG)
(Elf - Nie wiem ;>)
(Chuderlak - Szybkość)
ja w to nie gram ... grajcie sobie sami wole nie grać w nic niż grać w coś i zanudzić się na śmierć .... weźcie coś innego wybierzmy ...
Na przykład co ?
Ja proponuje :
3d:
Hero Online - grałem kiedyś, dawno temu nawet ciekawie się grało o ile pamiętam był to jakiś sztyleciarz i miał nawet spoko skile
Rohan Online - grałem nie dawno temu coś cały czas mnie do niego ciągnie
2d:
Helbreath - ojj wspaniała gra pamiętam tamte wspólne krucjaty z kumplami, jak tłukliśmy przeciwną nacje (na życzenie mogę opisać tę grę) jak co gra na ,, Polskim Globalu " jak to kumple mówią /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">
Ja proponuje cabala lub lineage 2 ^^
albo...metin2 xD
ze swojego doświadczenia grałem w cabala 2 dni - znudził się
lineage 2 - nie grałem nie wypowiadam się, nie pójdzie mi
metin 2 - no comment
Mnie do metina dalej ciągnie, grałem. Gra jest dosyć ciekawa, ale nie dam sie od Metina, bo też uważam, że NO COMMENT
Mam na kompie jeszcze Kal Online .. ;/
Warrocka(ale to fts)
Infinity Online(to też odpada chyba xD)
Mam silka ale nie gram,
no i nie polecam dreamlorda
Ale chetnie zagram z wami xD
Helbreath jest mały o ile pamiętam niecałe 300 ? 400 mb. max.
Hero online tez nie jest duży 600 ? 700mb. max. a pamiętam że tam fajny motyw z klasami był
Rohan ojj tutaj jakieś powyżej 1gb ? czy nawet 2 ? nie pamiętam
Wiesz, moze znasz jakies mmo, chodzi bardziej o..
Waga : Jakakolwiek ;p
Więc, nie musi byc duzo skilli na klase, pare glownych starczy, zeby byla konkretna klasa buffera/ow
Zeby questy nie byly obowiazkowe, srednia swiat gry ... moze znasz cos pod to, lub dodaj cos do tego ci napisalem xD??;d
Mi sie l2 podoba, gram pare lat...ale nudzi sie jednak.
Rohan, Rohan i jeszcze raz rohan ^^
a fajne to? napisz mi na gg;00000000000
Edit: Srry, ale nie moge usunac posta ;] kasuje gg