Szukam Teamu

Zakładam że będzie jak z klanem w CA ;p ale co mi tam przynajmniej nie bede sie nudził przez pare dni

Spawn Pało :D nie bądź złośliwy :D

Panowie, jak znajdę czas, to zainstaluję Requiem, mam tam jak co postac ( serwer Valdes ) Na 27, więc jak co pomogę :D Nick: Kebra.

A nie chopaki jednak teraz na poważnie gram z wami chociaż wolę expić samotnie

Co zdołowało Cię to ShadoBone czy jakoś tak ??

Ja również piszę się na grę z wami. Chętnie się w większym gronie pobawię :D

Veker TO shadowbone nie chcę mi się załączyć a jak coś to gram Kruxseną

ej nie ... bez przesady właśnie obejrzałem filmik 61 warior jak bił moby to tylko stał i machał maczugą O.O może coś bardziej dynamicznego weźmiemy ??

Hmm... Mówisz ? - A czego się spodziewałeś? - Każde dzisiejsze MMO tak wygląda.

no nie... spodziewałem się czegoś lepszego po takim tytule a tu lipa, myślałem że jakaś nawalanka będzie nie z tej ziemi ... coś w stylu cabala a tu lipa : /

Takiej "Nawalanki" raczej nie znajdziesz wśród MMORPG - Tak btw... Jaką rasę wybieramy ? - Tą podobną do orka miażdży-mordę / elfa (czy co to jest) / Czy może tą chuderlawą pół-maszynę ?

(Orko-podobny stwór - DMG)

(Elf - Nie wiem ;>)

(Chuderlak - Szybkość)

ja w to nie gram ... grajcie sobie sami wole nie grać w nic niż grać w coś i zanudzić się na śmierć .... weźcie coś innego wybierzmy ...

Na przykład co ?

Ja proponuje :

3d:

Hero Online - grałem kiedyś, dawno temu nawet ciekawie się grało o ile pamiętam był to jakiś sztyleciarz i miał nawet spoko skile

Rohan Online - grałem nie dawno temu coś cały czas mnie do niego ciągnie

2d:

Helbreath - ojj wspaniała gra pamiętam tamte wspólne krucjaty z kumplami, jak tłukliśmy przeciwną nacje (na życzenie mogę opisać tę grę) jak co gra na ,, Polskim Globalu " jak to kumple mówią /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Ja proponuje cabala lub lineage 2 ^^

albo...metin2 xD

ze swojego doświadczenia grałem w cabala 2 dni - znudził się

lineage 2 - nie grałem nie wypowiadam się, nie pójdzie mi

metin 2 - no comment

Mnie do metina dalej ciągnie, grałem. Gra jest dosyć ciekawa, ale nie dam sie od Metina, bo też uważam, że NO COMMENT

Mam na kompie jeszcze Kal Online .. ;/

Warrocka(ale to fts)

Infinity Online(to też odpada chyba xD)

Mam silka ale nie gram,

no i nie polecam dreamlorda

Ale chetnie zagram z wami xD

Helbreath jest mały o ile pamiętam niecałe 300 ? 400 mb. max.

Hero online tez nie jest duży 600 ? 700mb. max. a pamiętam że tam fajny motyw z klasami był ;)

Rohan ojj tutaj jakieś powyżej 1gb ? czy nawet 2 ? nie pamiętam

Wiesz, moze znasz jakies mmo, chodzi bardziej o..

Waga : Jakakolwiek ;p

Więc, nie musi byc duzo skilli na klase, pare glownych starczy, zeby byla konkretna klasa buffera/ow

Zeby questy nie byly obowiazkowe, srednia swiat gry ... moze znasz cos pod to, lub dodaj cos do tego ci napisalem xD??;d

Mi sie l2 podoba, gram pare lat...ale nudzi sie jednak.

Rohan, Rohan i jeszcze raz rohan ^^

a fajne to? napisz mi na gg;00000000000

Edit: Srry, ale nie moge usunac posta ;] kasuje gg