Jakby ktoś skusił się na rohana zapraszam na serwer Marea zaczynamy tam od początku mój nick to : Antherius lub Veker
Szukam Teamu
Przecie Rohan też nudny jak flaki z olejem ale jak wszyscy będą "za" to i ja pobiorę.
(O SHIT! A właśnie kończę aktualizację requiem)
Ja proponuje Runes Of Magic. . WIem Veker ty nie chcesz.. Nie musisz
Hmm... myśle nad Requiem Bloodymare i Rohan ponieważ te 2 gierki bardzo mnie wciągneły może ktoś zaczoł grać to się do niego dołączę
Ja bym se zagrał w infinity bo to jeddyna mmorpg która mnie wciągneła oststanio na dłużej to e końcu w co gramy??
Ja proponuje Rohana ^^ Server Marea Nick : Antherius
No i temat zamienił się w list kto by w co zagrał. Może tak po prostu zróbcie ankietę uwzględniając tytuły wyżej wymienione. Zostanie wybrany tytuł z największą ilością głosów i reszta dyskusji nie będzie potrzebna. Tylko pamiętajcie żeby ukryć wyniki do zakończenia ankiety. Osobiście chętnie z wami zagram i proponuje dwa tytuły
Lineage 2
Requiem Bloodymare
Jeśli zostanie wybrany Rohan niestety będę zmuszony spasować ponieważ gry nie można uruchomić pod Windows Vista
Jak bym umiał robić taką ankietę, to zapewne teraz bym ją robił jeżeli ktoś może niech zrobi ankietę z następującymi tytułami:
Lineage2
Requiem Bloodymare
Rohan Online
Hero Online
Rapplez
Helbreath
I inne które w temacie się pojawiły nie pamiętam wszystkich
niestety w 2 pierwsze z wami nie pogram, w L2 dlatego iż mam za słabego kompa a w Requiem dlatego iż jest to za nudne jak dla mnie już w Rohanie się więcej dzieje
Veker mam pytanie czy w Rohan Online skille są efektywne i czy expienie w party jest niezbędne ?
Bo zaczołem grać w Requiem Bloodymare ale jakoś mnie do tego nieciągnie...
Phi od dziś jest OB priston tale 2 , więc ........................
Jestem za Rappelz lub PT2 .
w rohanie skille nie są jak dla mnie efektywne ale wystarczają nie osiągnąłem 50+ lvla więc nie wie maj jest później
Co do Rohana to tak 30+ party robi sie niezbędne
Phi od dziś jest OB priston tale 2 , więc ........................
Nie dla nas. Dla nas bedzie za 2 tyg.
btw: broda mozesz apodac dokladnego linka do zakladania konta w PT2?
Głupia sprawa alenie moge znaleść zakładki , create new account , jak rano odpale nowego launchera moze tam bedzie
Moze 9dragons?To jak?
Wiem, że z góry poszukiwania są zdane na niepowodzenie, lecz trzeba wierzyć w cuda, bowiem wiara czyni cuda
Może znajdzie się jakiś zespół kilku-kilkunastu osób na jakieś mmo ? byle nie był to rom.
Wiecie, że samemu się nudno gra - co nie ?
Wymagania (w niektórych wypadkach nie są potrzebne.
Wiek : 14 (nie wymagany tylko w 1 przypadku mianowicie : KULTURA OSOBISTA)
Doświadczenie : minimum ROK
Poprawność pisma ortograficznego (nie perfekcyjna no ale proszę nie piszcie ,, ktury, muj " itd.
Gra do ustalenia ale jak napisałem powyżej oby tylko nie był to RoM
Proszę o udzielenie się chętnych w tym temacie