T4l4r kanał youtube

Wargaming.net wypuścił swoją nową grę pod tytułem World of Warplanes ( open beta 4 lipca ). Czyżby solidny konkurent dla War Thundera ? No cóż przejdźmy może do konkretów . Jeżeli graliście w World of Tanks poczujecie się jak w domu : wygląd menu , drzewka tierowe oraz całą reszta niemal identyczna jak w powyższej produkcji. Zapraszam do oglądania :)

Kolejny odcinek z WoW-a . Tym razem zajmiemy się pure gameplayem . Zaczynamy od bombowca aka ciężkiego myśliwca ( jeżeli pomyliłem nazwy to sorki ^^ ) . Bardzo podoba mi się system "namierzania " celu bombowego oraz kamerka przy wybuchu. Zaraz po ciężkim sprzęcie coś lekkiego i szybkiego , czyli myśliwiec messerschmit tier 4 w akcji .

Nowy mmofps wkracza do gry . Długo oczekiwany Firefall , czy twórcy spełniają swoje obietnice o dynamicznym open world , świetnym pvp . Cóż przekonamy się za chwile . Dzisiejszy odcinek ma za zadanie przedstawić podstawy gry , dzięki czemu mam nadzieje lepiej odnajdziecie się w tym świecie :) Zaczynamy od customizacji postaci , by przejść do dostępnych klas , skile , troche o crafcie oraz zbieractwie . Zakończymy na dynamic eventach i mapie . Następny odcinek skupiony na pvp .

Przeszukując otchłanie internetu natknąłem się na w miare ciekawą gierke do "popykania" od tak z nudów. Star Conflict to arcadowa strzelanka w której pokierujemy statkami kosmicznymi . Grafika jak na niszową produkcje wdaje się zadowalająca . Więc pomyślałem co mi szkodzi spróbuje . Wynik tego maci w game playu :)

PS. sry za przyciecie z boku nagrywane na lapsie 16:10 rozdzialka :(

Drugi filmik z serii broda w kosmosie . Tym razem wykonujemy misje dla naszej nacji , aby podbić reputacje i przypodobać się paru ważnym członkom zarządu . Wyruszamy na podbój statkiem inżynierskim który ma możliwość naprawiania sojuszników + wysyłanie dronów.

Jako że dostaje sporo pm odnośnie buildu dla Control Wizard-a / Manipulujący Czarodziej-a oto i on . Myśle że wyciąga max tego co można uzyskać na tej postaci jeżeli chodzi o dps. Jest to build typowo na "znajdz i zniszcz" wroga. Napewno nie nadaje sie do pve czy też większe tema figty typu gauntlyn 20 vs 20 :) Build skupia się na zabijaniu pojedynczego targetu ( celu ) .

Szybkie spojrzenie na "nowy" patch do tery online . Tym razem zajmiemy się mapą pvp corsairs stronghold. Z założenia miał to być siege , ale powiem wam co to za bitwa o zamek skoro mogą w niej uczestniczyć naraz max 40 osoby . Troche za mało się dzieje według mnie . No ale cóż lepszy rydz niż nic . Miłego oglądania

Jako że niedługo nowy patch do neverwinter czas przedstawić instancje gauntlgrym w modzie pvp . Szczerze spodziewałem się czegoś więcej niż przerobionego lekko trybu cap the point. W końcu ile można grać jeden tryb . No ale cóż tak bywa . W skrócie jeśli graliście pvp wcześniej poza zmianą ilośc pkt do "capu" + zwiększonym limicie graczy do 20 vs 20 . Tryb ten nie wnosi nic nowego do gry ( poza gearem ofc ).

W raz z nowy patchem do guild wars 2 , wracamy do świata Tyri . W tym poradniku zajmiemy się wszystkim potrzebnymi achivmentami na zdobycie mini petów m.in aspect arena , direct support , homeland support , southsun survival . Nie nagrywałem np achivemntów związanych z wykonywaniem daily ( zalicza zarówno pve daily jak i pvp )czy eventów na danej mapie . Miłego oglądania :)

lol myslalem ze to ten broda...

Fajnie ze ktos nagrywa filmiki wlasnie z pvp gdyz to najbardziej lubie w grach, moze akurat ktoras z gier mnie przyciagnie? :D

Zależy co lubisz na chwile obecną mam nagrania pvp z gier : Arche Blade , Scarlet Blade , Tera Online , Panzar , Neverwinter Online , Guild Wars 2 , World of Warplanes , Star Conflict + pare inych gierek

Może coś z Aiona nagraj nie wiem jak np wyjdzie pl serw Pozdrawiam

O ile czasu starczy . Na pewno coś z aiona wyskrobie ^^ Na chwile obecną w planach prime world , counter fire , oraz o ile nic nie wyszkoczy będzie aion :)

Bry

Niedawno na rynku pojawiła się nowa moba Prime World. Miała to być gra innowacyjna , ale czy taka się okazała ? Śmiem w to wątpić . Połączenie RTS z Mob-ą hmm jakoś tego elementu strategicznego nie widać za bardzo . Po za rozbudową paru domków w własnym zamku , tytuł ten nie oferuje nic więcej . Dodać do tego należy skille naszych czempionów kopiuj wklej z doty . Według mnie kolejna śmieciowa produkcja , próbująca dostać się do wielkiej 3 .

PRZEPRASZAM ZA OBRAZ 16:10 . A CO SIĘ Z TYM WIĄŻE PRZYCIĘCIA PO BOKACH . TA GRA NA MOIM MONITORZE NIE OBSŁUGUJE INNEJ ROZDZIAŁKI ....

Wczorajszy dzień , dodał do dość sporej listy spolszczonych mmo kolejne . Mainowicie dnia 31.7 aion został w 100 % polskiego klienta , w raz z kwestiami mówionymi . Nie jest to tylko tłumaczenie kinowe ale całej gry . Postawiono także nowy serwer specjalnie dla polski Barus . Także jak chcecie zacząć przygode w aiona najlepsza pora :)

Hejaa

Wyruszamy w podróż do miasta pełnego pary . Kolejna produkcja , która miała niedawno swój relase w języku polskim . Sprawdźmy czy tłumacze podołali , oraz co najważniejsze czy gierka "daje rade" w śród wielu innych mmorpgów. Co wyróżnią ten tytuł , brak jakiegokolwiek klienta . Wszystko odbywa się w oknie przeglądarki , także wspaniała wiadomość dla graczy z wolnym internetem.

Witajcie

Mineły 2 tygodnie więc po raz kolejny wbijamy do Tyrii. W tym poradniku zajmiemy się 14/16 achievementów na zdobycie mini peta m.in . Party Crasher Crusher , Balloon Tower Tourist , Luminary of Kryta , Champion of the Colleges , Winner and Champion . Jako że achievementy podzielone są na 2 typy " world" oraz areny . Dziś zajmiemy się pierwszą częścia pure pve .

Witajcie

To co miśki lubią najbardziej , czyli arena i npc do zabicia . Hmm no może zamiast bosów przydał by się żywy oponent . Lepszy rydz niż nic. A więc w tym poradniku bosy od tieru 1-3 . Niestety nie udało mi się pokonać last bossa , więc pomine go w tym poradniku . Nie chce się męczyć tylko dla głupiego miniona . Nagroda nie warta zachodu:)

Pierwszy filmik z kamerka ( omfg co za pokemon ^^ ) . No nic przejdzmy do gry . Jako że forge przeszło na f2p ( do grania potrzebne jest konto steam ) , dlaczego by nie spróbować . Tytuł bardzo przypomina darmowego panzara pod wieloma względami . Walka według mnie jest bardziej dynamiczna dzięki możliwości odbijania się od ścian oraz o wiele większej gamie skili do użycia. Jednak skoro gra nie potrafiła utrzymać sie za czasów b2p czy teraz przyciągnie stałą rzesze fanów ? Hmm wątpie gra dobra na "chwile" . Nie wyróżnia się aż tak bardzo na tle pozostałych produkcji .

Witajcie

Kolejne 2 tygodnie mineły i "paczyk" The Queen's Speech . W tym odcinku prezentuje jak wykonać 3/5 Emissary Vorpp's Field Assistant oraz 11/15 Clockwork Chaos invasions achievementów . W nastpenym filmie postaram sie pokazac Scarlet's Playhouse jednak aby odblokowac ta story instancje , wymaga to okolo 5 h farmy z tym moze byc ciezko:)