Tapeta na pulpit

Mhm, to może ja coś zamówie. Poproszę dwie tapety, jedyna na temat smoków ( na tej bardziej mi zależy ) a druga o tematyce nocy, jakieś krajobrazy czy coś. Jestem ciekaw jak to wyjdzie i z góry dziękuje :)

Mógłby ktoś zrobić tapetę (okładkę na płytę)?

Tematyka związana z rapem. Napis: Gruby

Mhm, to może ja coś zamówie. Poproszę dwie tapety, jedyna na temat smoków ( na tej bardziej mi zależy ) a druga o tematyce nocy, jakieś krajobrazy czy coś. Jestem ciekaw jak to wyjdzie i z góry dziękuje

Smoczek :

Na krajobraz nie mam pomysłu ale może coś wykminie.

Fajne ;D nie sądziłem że to może tak fajnie wyjść, co do tematyki nocy to może równie dobrze być dzień, lecz w smokami w tle. Ostatnimi czasy coś mnie fascynuje fantasy :P dzięki jeszcze raz za tą tapete

@Edit : kolejna tapeta mogła by być w rozdzielczości 1280:1024 ?

Kiedy moje zamowienie będzie spełnione? Chciałbym jakąś ładną ręcznie robioną tapetkę powiesić na swoim pulpicie.

@Azure Bert Epicka tapeta O_O Tribal dragon naprawde wygląda zarąbiście. mógłbyś dla mnie zrobić to samo, tylko bez żadnego napisu, a ten smok na czerwono bardziej, pls ^^

Niestety Panowie musze was rozczarować otóż wczoraj skończył mi się trial na cs5 i nie mogę nic z tym zrobić :( . Jak ktoś z was wie jak to zdzierstwo zrobić by działało chętnie porobię wam tapetki ^^

Nie mam bladego pojęcia co z tym fantem zrobić.Jak znajdziesz obejście to proszę abyś dla mnie przygotował małe co nie co:)

1024:1280 z napisem KamiKaze. Tapeta ma przedstawiać kontrast 2 żywiołów : ognia i wiatru. Mile widziana postać płci pięknej lub brzydkiej ( nie będę wybredny :P ) Co do wykonania ogranicza ciebie tylko własna fantazja :)

AzureBert potrzebujesz seriala, jak masz seriala to wybiera się opcję register i wpisujesz i masz full wersję. Zapodam ci coś na pw, jak nie znajdę to poproszę kumpla i on znajdzie (nie bez powodu mam chyba z 5 pirackich programów do grafik :P )

Ja może też wrzucę jakąś tapetkę, ostatnio jakoś nic mi się nie chce robić :P

Blast, jak planujesz coś zrobić, to może spróbujesz z tym faunem dla mnie ;) ?

planowałem zrobić cosik z Ichigo z Bleacha, ale dla ciebie też coś wykombinuję. Wymiary takie, jak podałeś?

Więc jak można tapetę 1024x768. Co do tematyki...będę oryginalny! Gitara(basowa) ustawiona poziomo, płonąca wzdłuż(najlepiej niech to będzie Fender), tło obojętnie jakie, tylko żeby pasowało.

Ponawiam prośbe :)

No więc podziękowania dla pana IIIyren , oto tapetki. nie jestem z nich zbytnio zadowolony , jeżeli o kimś zapomniałem to jutro dorobię dziś nie mam już czasu :)

Dla Dwarfara

Dovajpg_rhraqes.jpg

Dla kamikadze112

Dla Saxera

I dla naadira22

naadirjpg_rhraqsa.jpg

Tak, wymiary jak poprzednio, ale plis, nie wrzucaj tam mojego nicku z forum. (ewentualnie w prawym rogu, albo made by BlastBlue, jeśli to takie ważne)

Odnośnie tapetki jest spoko ,ale trochę za dużo bieli . Gdybyś dorzucił więcej mroku,czerwieni byłoby git :) Druga sprawa to z mojej strony faux pas - zapisałem odwrotnie rozdzielczość ( zamiast 1280x1024 walnąłem 1024x1280 ;p ) Jakbyś te 2 rzeczy poprawił to super :)

Mooooja jest naaajleeepsza :D DZIĘKI! Troche bass rozmazany, ale nie szkodzi.

Zapomniałem o wietrze ;s , ale myśle że taka świąteczna też przypasi :P

Przypasi przypasi :D Dodaj nick KamiKaze to avka i sygne z niej zrobię jeszcze )chyba że po znajomości dorobisz avka i sygne:) Good work

NO oczywiście że zrobię :)

Untitled-_rhxprsq.jpg

Untitled-_rhxprae.jpg

Ups , avek trochę za duży ale chyba sobie poradzisz :D

Mhm, co do tapety to jednak nie to, mógł bym prosić o kolejną o tej samej tematyce? Jeszcze raz dzięki za starania :]