Tapeta na pulpit

czy mogę prosić jeszcze o jedną z lee sinem w kolorze czerwono-czarnym bez nicku

aa i ta tapeta też bardzo fajna tylko że ja nie lubię 1 tapety cały czas mieć

Prosta tapeta, którą zrobiłem jak mi neta odłączyło xD

rukiapic.png

Miała być w ogóle inna postać ale właśnie neta nie było, więc musiałem użyć rendera, który już był na składzie xD

Proszę o tapetę w rozdzielczości 1280:960 . Kolory Zielono szary a temat Naruto w sensie manga nie postać versus Bleach.

Dla :

Soczka

FreeQ

Mr Rosiu

Ja ponawiam prośbe o takom samom tapete jak z TF tylko bez imienia i w kolorach niebiesko-czarny

Bert jednak nie o to mi chodziło... ale to chyba moja wina, zapomniałem dodać, że rendery również mają być czarno białe...

ogólnie to fajne są te tapetki, tylko ja bym jedynie się czepił wtapiania renderów w tło - np. tapeta dla Rosia, ten biały gostek w ogóle nie pasuje do zielonego tła, tak samo jak i sasuke... chodzi o to, że rendery są tak chamsko widoczne, powinny być bardziej wtopione. i dziwi mnie to, że niby prace robione w tym samym dniu, a jednak praca dla FreeQa jest pro... fajnie dobrane barwy, ładnie wpasowany render, jakby to robiła zupełnie inna osoba. Najlepsza tapetka jak dotąd to według mnie ta dla FreeQa, reszta mi się tak bardzo nie podoba.

Nie chciałem się w tym poście wywyższyć nad tobą, ani nic z tych rzeczy, ale wiele osób mówi mi, że nie wygląda to zbyt dobrze.

PS w sumie ta prośba, którą zgłosiłem była trochę trudna, więc dam inny temat: noc, wzgórze, w tle może jakiś zamek, i siedząca na ziemi patrząca się na ten zamek osoba(coś na styl emo), klimat taki podobny jak u FreeQa. Tylko, żeby szczegóły osoby nie były widoczne, a tylko kształt, a w środku czerń, tak jakby ta osoba siedziała w całkowitej ciemności... wymiary takie, jak poprzednio. Z takich uwag specjalnych, to żeby jedynie księżyc był jasnym elementem pracy, postać, żeby nie były realistyczne kontury, tylko coś na kształt zaciemnionej naszkicowanej postaci. Bez napisu Blast. I żeby postać była obrysowana na kolor blasku księzyca. Możesz dodać w rogu napis by AzureBert, będę pamiętał, od kogo mam tapetkę :)

AzureBert wielkie dzieki :). Trafiles doskonale w temat ktory mnie jara :). Mam tylko jedna prozbe... Czy panna z sztyletami moze byc trochę bardziej widoczna? :D. Ale ogolnie i tak jestem mega zadowolony ;)

Teraz gut?

Tapetka fajna lecz nie pasuje mi bo trochę taka pusta i ten sasuke nie lubię go

To ja poproszę tapetę z moim nickiem (Patjx) w narożniku. Mają sie na niej znajdować: jakaś postać ze skyrima, samochód z Need For Speed World (ostatecznie z innego), czołg z world of tanks i jakiś żołnierz z Batllefield 3 no i oczywiście jakaś fajna kolorystyka. Będę bardzo wdzięczny. Może nawet podeśle jakiegoś cd keya do gry.

Dziękuje za tapete ;-)

Patjx ty chcesz to wszystko na jednej tapecie?

Patjx ty chcesz to wszystko na jednej tapecie?

Tak.

Ja ponawiam prośbe o takom samom tapete jak z TF tylko bez imienia i w kolorach niebiesko-czarny

I znowu ;)

edit: Zrobiłem też coś trochę badziewne ale od biedy ujdzie.

to ja stworzyłem taką tapetkę z SC2:

Chciałbym pokazać wam moją 1 tapetę wykonaną w gimpie . Nie jest ona idealna i świetna lecz jak na 1 to jest raczej udana.

Wymiary 1280x960.

tapeta4dni.png

I co z moją tapetką ?

Patjx podaj wymiary , może coś wymyśle...

1920x1080