To autko mi nie wyszło
Tapeta na pulpit
Poproszę tapetę o rozdzielczości 1024x768. Jakieś fajne czarne/szare tło z logiem gry Dungeons & Dragons Online i z tytułowym czerwonym smokiem (nie jakimś tandetnym).
Bert zamiast zmieniać krycie, mogłeś wyciąć autko tak, żeby tła nie było i nakleić, bo kijowo to wygląda taki prostokącik.
I wróciła mi ostatnio wena twórcza do tapet, więc prezentuję nową:
MrRosiu bardzo fajna tapeta. Dzięki, mam już na pulpicie
Nie ma za co ... ja dopiero zaczynam i twe słowa są jak miód na me uszy
Crracked w jakim programie robiłeś sygne?
Sygne zrobił mi jakiś typek z forum, nie pamiętam kto
Aha rozumiem ;p;p
mrDarkness, z tego, co wiem, to tylko on potrafi robić takie dobre animacje.
MrRosiu, to właśnie on ci robił sygnę
edit: ruszcie w końcu ten temat! moja tapetka z Prototypa:
Przed chwilą skończyłem tapetę abstrakcji:
Tapetę w pełni wykonałem sam w Photoshopie CS5.
Rozdzielczość 1920x1080
@up fajne robiłeś sam, bez żadnych pędzli, c4d, renderów, tekstur pobranych z neta?
Z renderów tylko flarę obiektywu(oryginalne narzędzie photshopa), reszta to chrom i różne zniekształcenia, a na koniec kolor.Nic nie pobierałem.
Z renderów tylko flarę obiektywu(oryginalne narzędzie photshopa), reszta to chrom i różne zniekształcenia, a na koniec kolor.Nic nie pobierałem.
Szacun. Masz skilla.
Szacun. Masz skilla.
Czy ja wiem? Dopiero zaczynam zabawę z grafiką. Większość elementów użytych w tapecie to różne filtry photoshopa, a samo jej zrobienie nie zajęło więcej niż godzinę. Tak czy inaczej jak na początek to całkiem mi nieźle wyszło(przynajmniej takie jest moje zdanie )
PS. Dziś kolejne zabawy z photoshopem przyniosły taki efekt:
Rozdzielczość: 1920x1080
Nigdy się chyba nie doczekam mojej tapetki to poproszę o zrobienie innej ze Slashem bez imienia, bez nicku. Tylko Slash i napis Slash. Najlepiej żeby było za czasów kiedy był jeszcze w GnR
. Jednym zdaniem: Young Slash i napis Slash. Rozdziałka 1024x768. Proszę żeby ta tapeta została zrobiona.
edit: Ruszcie ten temat!
Ta nowa już mi się tak bardzo nie podoba - jedna teksturka/deseń na tło, rozświetlenie tu, przyciemnienie tam, czcionka taka trochę nudna. Ale to jest tylko moje zdanie. Muszę też coś w ps'ie popróbować, bo na razie to na gimpie jadę
Swoją drogą, twoją tapetkę mam już na pulpicie, mam nadzieję, że nie ma żadnych praw autorskich?
Btw radzę zapisywać w .png, w .jpg prace trochę tracą na jakości.
Przepraszam że znów z prośbą, ale mam coś wyjątkowego, podejrzewam że jest to bardzo trudne, ale może ktoś się za to zabierze. Więc : prosił bym o wycięcie dwóch zdjęć ( prawdziwej osoby ) i zrobienie z nich fajnej tapety, która cieszy oko. Jeżeli ktoś się tego podejmie proszę o kontakt na gg. Z góry dziękuje.
z lekka odświeżę, moja tapetka z duszkiem z Pac-Mana:
kliknijcie, aby powiększyć.
duszka sam robiłem, to nie żaden z neta, całość w Inkscapie.
Witam prosze o zrobienie tapety z elementami WSRH/Brain Dead familia najlepiej żeby tapeta była ciemna 1440x900
Prosze o zrobienie tła na kanał youtube z takimi samymi elemetami
Potrafił by ktoś "zwiekszyć" tą tapetę do full hd, bez tracenia jakosci? Nie znam się na grafice, nawet wątpie czy to możliwe ;p
a i najlepiej by było się pozbyć tego paska na dole (ale nie przez ucięcie) lub zrobić go mało widocznym