Team 5vs5. Silver +. Szukamy dużej liczby osób

Dobra , napisze to szybko , bo rozpisalem się ostatnim razem, zatwierdzilem i wyskączył błąd przeglądarki...

Szukam ludzi do gry 5vs5. Wymagane granie postaciami "OP" albo "Carryującymi" jak sona , amumu, ez , swain , itp. Mam około 40 winow na rankedach z Silver 4 (wcześniej Bronze 3) , nie jestem fanem SoloQ , wiadomo czemu.

Wymagania to skype, ogarnięty wiek , najlepiej mutacja (tak się lepiej gada), dużo czasu. (nie typowy niedzielny gracz).

Gramy na Nordic East, nas jest 2 , ale szukamy ile tylko się da. Bo nim więcej ludzi tym większy wybór, przy czym możemy wybrać tego lepszego przez np (2vs2 ) jako adc/spp albo (1vs1) na topie. Chodź w rzeczywistości mid/late jest ważny a nie laning fase. Ale na co nam ktoś kto przegra early i utrudni gre.

Nick;

Wiek;

O mnie;

Czemu chce dołączyć;

PS: Wcześniej założylem z kumplami taki mini klanik gamingowy, używamy taga w niektórych grach drużynowych. Możliwe ,że tak nazwiemy team. (Podam potem)

Jacyś chętni? Przyjmujemy tylko silver i lepiej.

Ja wole MID/Jungle/Spp a kumpel MID/Jungle/Top

Mamy 16 lat i dużo wolnego czasu :).

ADC i TOP OPEN

Nick - CeeZz

Wiek - 15 rocznikowo

O mnie - nie wiem co tu chcecie usłyszeć, więc powiem tylko, że najlepiej czuje się jako adc (Ezreal lub Caitlyn, ostatecznie Vayne)

Czemu chcę dołączyć - w sumie nie wiem, po prostu

I pytanie, z góry, macie ts czy tylko skype?

TS3 ogólnie jest okey. Ale jeśli chodzi o jakość rozmów to zdecydowanie preferuje skype. (redukuje często echo).

Odrazu dodam ,że mamy zamiar grać sporo turniejów Esl itp. Nie wchodzą w gre turnieje spoza naszych domów :).

Nick; hrupioncy jesz

Wiek; 19

O mnie; Gold 1, i póki co, pnę się w górę. Grać potrafię wszędzie, ale preferuje mida. 10 stron run posiadam, na każdą pozycję.

Lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/19990369

Czemu chce dołączyć; Coby więcej grać ^^

Przyjmuje dalsze propozycje, mid i adc też. Najwyzej potem selekcje jakąś zrobimy :).

Nick: Kanciasty16

O mnie: Co tu dużo mówić mogę zagrać wszędzie ale najlepiej czuję się na jungli i supporcie.

Czemu chcę dołączyć: Szukam już od jakiegoś czasu ludzi do gry.

Miło by było jakbyście określili dokładną pozycje. Bo mam zamiar zrobić taki prawdziwy team rankedowy. I mean każdy ma swoją pozycje jak np. team solo mid itp.

Będziemy szkolić się w nich :).

Nick: Akaido Suzano

Imię:Dawid

Czemu chcę dołączyć? Nudzi mnie już granie z tzw. randomami. Gra polega na współpracy, a jak wiadomo trudno o to na soloQ

O sobie: Nie lubię pisać o sobie ;) Na początku nieśmiały, później otwarty. Ulubione postacie to Sona i Lux na supporcie badź midzie. W Lola gram od początku 2 sezonu a może nawet wcześniej. Jestem otwarty na każdą linię i propozycje : ) Posiadam ts

PS: Dodam tylko że ocenianie gracza po dywizji to jak ocenianie książki po okładce : )

Nick; only pl and eng

Wiek; starszy od was

O mnie; zapalony gracz, byczys

Czemu chce dołączyć; bo szukam teamu?

Nick; Affko

Wiek; 11 ale mam mutacje bo zjadłem dużo orzechów

O mnie; Lubie lola, tylko lola.

Czemu chce dołączyć; Bo nikt nie chce ze mną grać :'(

Nick : MaroSek

O mnie : Tak , Support Only.

Czemu chce dołaczyć : Bo moj team za-czesto nie! gra :(

PS. na razie nie dam rady ugrac bo mam maly problem z PC.

PreferUje Skype

Support: MaroSek , Kanciasty16, Akaido Suzano, Reszta która się nie określiła :). Nie załamywać mi się tu, jak kogoś nie będzie potrzebne są zastępstwa. NP. Zastępca Junglersupport , Zastępca Middertopper i zastepca adc. Nie graliśmy jeszcze , więc skilla nie stwierdze tych graczy. (Prócz swojego i huszana). Zagramy pare testowych rankedów, jak znajdziemy oficjalnego supporta. A tak to bądźcie gotowi na normale 5vs5 (testowo) . Dodajcie mnie na lolu nick : SuchCio

Jungle: SuchCio (Nic nie jest pewne, zawsze moge supportować.)

Mid: hrupioncy jesz

ADC: CeeZz

TOP: Huszan

Zapomniałem wspomnieć, że u mnie skype odpada i to całkowicie. Więc jeśli byście dali radę, to tylko ts3.

Nick: Wendith (Teorytycznie brąz ponieważ to nie jest moje oryginalne konto,praktycznie gram na poziomie srebro + ale będziecie musieli mnie sprawdzić)

O mnie: Karczuję dżunglę.I can support shit out of you.

Czemu chcę dołączyć: szukam ekipy z którą można pogadać,pośmiać się i pograć jak z normalnymi ludźmi.

poszukuje jeszcze zastępcy MidTop i ADC.

Aktualny squad.

Jungle: Kanciasty16

Mid: hrupioncy jesz

Adc: CeeZz

Top: Huszan

Support: SuchCio

Zastępcy:

ADC:

MidTop:

SupportJungle: Wendith lub Akaido Suzano

TS3 ogólnie jest okey. Ale jeśli chodzi o jakość rozmów to zdecydowanie preferuje skype. (redukuje często echo).Odrazu dodam ,że mamy zamiar grać sporo turniejów Esl itp. Nie wchodzą w gre turnieje spoza naszych domów .

Kazdy szanujacy sie profesjonalny gracz nie gra na skype bo to shit ktory podbija ping , 5 lat temu jakbys napisal na IRC ze chcesz grac na skype w cokolwiek to by Cie wysmiali dzisiaj w sumie jest podobnie chodz mlodsze pokolenie juz nie zna Ventrillo czy TS3 (Mumble tez jest chu*jowe) swetego czasu z kumplem sprawdzalismy oddzialywanie najpopularniejszych programow glosowych na nasz Ping/Fps itp najlepiej wypadl TS3 i VT , skype byl na samym koncu niestety Skype nie jest stworzony dla graczy . Wiec jezeli chcesz zaczac przygode z ESL na powaznie to polecam Ci TS3 i VT mimo wszystko druzyny moga stwierdzic iz jestes newbie po tym jak wspomnisz o skype

To prawda, skype strasznie podnosi ping i obniża fps

Lol nie ma dużych wymagan. Nie rozumiem o co wam teraz chodzi. TS3 jest ok. Ale od zawsze gralem na skype. (mimo ze mam laptopa) i mam normalnie fpsy i ping. Nie chce grac z ludzmi co mają po 20 fpsów, gdyż to obniza jakość gry .

Aktualny squad.

Jungle: Kanciasty16 (W drużynie)

Mid: hrupioncy jesz (Oczekiwanie na zaakceptowanie)

Adc: CeeZz (Oczekiwanie na zaakceptowanie)

Top: Huszan (W drużynie)

Support: SuchCio (W drużynie)

Zastępcy:

ADC:

MidTop:

SupportJungle: Wendith (W drużynie)

Założyciel tematu jeszcze grać nie zaczął a już ESL'e planuje, dobre :D Mid/top wpisz mnie na zastępce, jak będe wolny to zagram z miłą chęcią. IGN- Affko

naprawde masz 11 lat? .. Up