naprawde masz 11 lat? .. Up
To że mam 11 lat wyklucza mnie ? Juz nikt ze mną grać nie chce QQ ,wiek jak wino pamietaj, im młodszy tym lepszy
naprawde masz 11 lat? .. Up
To że mam 11 lat wyklucza mnie ? Juz nikt ze mną grać nie chce QQ ,wiek jak wino pamietaj, im młodszy tym lepszy
Ziomek wino im starsze tym lepsze
Nie obraź się ale w takim wieku strasznie się skrzeczy i to irytuje.
I pewno grasz 10 razy lepiej niż ja, ale ten głos...
Żeby spamu nie było. Macie wolną rezerwę na topa?
Ziomek wino im starsze tym lepsze Nie obraź się ale w takim wieku strasznie się skrzeczy i to irytuje.I pewno grasz 10 razy lepiej niż ja, ale ten głos...Żeby spamu nie było. Macie wolną rezerwę na topa?
Napisalem wyżej, że już mam mutacje bo dużo orzechów jadłem.. czytaj potem sie wypowiadaj, a głupoty gadasz o tym winie, fajrant za piątaka jest lepszy niż Barlo Ginestra za 300
Na prawdę nie widzicie że on was trolluje? XD
Możesz mnie dodać na ADC nick Mastash gram od pierwszego sezonu, wiek 24 lata co do czasu to najlepiej wieczorami bo wcześniej pracuje a chce pograć z ciekawości.
Napisalem wyżej, że już mam mutacje bo dużo orzechów jadłem.. czytaj potem sie wypowiadaj, a głupoty gadasz o tym winie, fajrant za piątaka jest lepszy niż Barlo Ginestra za 300
Moja krew ziomek.
Ja tez szukam osob do grania w lola mam 15 lat, ale mysle ze wiek nie ma znaczenia. Liczy sie full ogar i lubie karmic ludzi.
jak jeszcze nie macie zastepcy na midtopa, to mnie wpisz, chociaz wolalbym jungle
Ależ panowie, toż to żaden troll.. tak naprawde jest, moje ciało poprostu rozwija sie szybciej niż wasze i mam same problemy, nawet w lolu nikt ze mną grać nie chce bo jestem inteligentniejszy niż niejeden 20 latek.. z teamu raczej nic nie będzie, jak jest zawsze z tego typu tematami na tym forum.. z randomow nie da sie zrobić teamu
ale zagrać mogę, zobacze co tam gracie
@up widze ,że twoja samo ocena jest wysoka.
Aktualny team
Jungle: Kanciasty16 (W drużynie)
Mid: hrupioncy jesz (W drużynie)
Adc: CeeZz (Oczekiwanie na zaakceptowanie)
Top: Huszan (W drużynie)
Support: SuchCio (W drużynie)
Zastępcy
ADC: Mastash (Oczekiwanie na zaakceptowanie)
MidTop: Asterek lub Ishtar (Oczekiwanie na zaakceptowanie)
SupportJungle: Wendith (W drużynie)
Myśle ,że nie zamykam tematu, bo co do ludzi to nie grałem z nimi jeszcze. Sprawdzimy każdego i ocenimy czy sie nadaje. Mam już swoich favorytów ,ale się wszystko okarze.
czy aby na pewno dodales do teamu Only PL and ENG, najlepiej dodaj mnie do znajomych i wtedy dojde do teamu, bo nic do mnie nie doszlo albo jestem slepy
To jeżeli nie ma skype'a to mnie wypisz. Fakt, lol nie ma dużych wymagań, ale ja nie mam dobrego komputera, przez co ze skypem mam najwięcej 17 fpsów.
Oficjalny TS3. : 188.116.32.76 ; Kanały Vip MMOGAMEZ COOPGAMEZ . Znajdziecie .
Ja tam mogę z wami pograć
Nick: Nezouse
Pozycja: Jungle
Czemu chcę z wami grać: Granie samemu powoli nudzi, a znajomych którzy dobrze grają za mało, żeby coś ogarnąć.
Nie wpisuj mnie w najbliższym czasie, ewentualnie na zastępcę. Nie będę miał po prostu czasu, żeby grać z jakimś teamem w najbliższym czasie ;/
Aktualny team, Gwarantowane miejsce w teamie mają:
Jungle: Kanciasty16
Mid: hrupioncy jesz
Adc: Cos kolega CeeZz nie dołącza .
Top: Huszan
Support: SuchCio
Zastępcy
ADC: Mastash
MidTop: Tutaj coś nikt do mnie nie napisał w lolu.
SupportJungle: Wendith
ref czy coś
Ktoś chętny na TOPA do naszego teamu?
pisalem, ze chce dojsc, to mnie zmyles, wbilem do 3v3 teamu i ani jednej gry nie zagralismy, wut? jak nadal szukasz topa to napisz do mnie w grze, name wiesz jaki mam.
Chętnie do was dołącze
Nick: Eldiare
Szczegółowe info na stronie: http://www.lolking.n...r/eune/20558039
Aktualnie jestem w Gold V
Pozycje: ADC/Jungle
Posiadam headset
Dodam, że nigdy się nie spinam, traktuje gry jako czystą rozrywkę.
Nick : feNkHS.
O mnie : Jak wiadomo lubię grać w lola, gram przeważnie na adc. Inna rola mnie nie interesuje.
Czemu chce dołączyć : Chcę dołączyć do tej drużyny, gdyż często się nudzę, i nie mam co robić. Taka drużyna bardzo motywuję, i dzięki niej mam niezłą zabawę.