Ostatnio postanowiłem ,że ja i pare osób z mojego teamu , zaczniemy grać w DDO(Dungeons and dragons online (steam)) . Chętni? .
Szukamy teraz zastępcy na mida. Wymagania - wygranie 1vs1 ze mną.
Ostatnio postanowiłem ,że ja i pare osób z mojego teamu , zaczniemy grać w DDO(Dungeons and dragons online (steam)) . Chętni? .
Szukamy teraz zastępcy na mida. Wymagania - wygranie 1vs1 ze mną.
Ja mogę się spróbować ; ) Mój nick masz; Akaido Suzano
@Edit . Już nic
Nick : Arbun
O mnie: Kulturalny , opanowany , komunikatywny człowiek na luzie
Dlaczego chcę zagrać ? to proste : RANDOM mnie denerwuje
Śmieszy mnie "Wymagane granie postaciami "OP" albo "Carryującymi" jak sona , amumu, ez , swain , itp." chyba ktoś tu nie wie, że skill>champ i że wybieranie graczy na zasadzie "zdaniu testu"(czyt. wygraniu gry) 1v1 czy 2v2 jest bezsensowne, bo lol jest grą zespołową. Ktoś może grać wyjebiście 1v1 ale nie ogarnie gry zespołowej i klapa, a ten co przegra 1v1 do zera, to może wycarrowac wam grę z łatwością. Takie składanie teamu trochę śmieszy, bo wiadomo, że nic mocnego z tego nie wynika i trzeba być bardzo zdesperowanym, żeby dołączyć to takiego "teamu". Życzę powodzenia tym, co są już "w tym czymś" i mają zamiar tracić swój czas, bo wcześniej czy później znajdzie się ktoś to wygra z wami linie i będzie "wypad z teamu"...
Nick; Sireel
Wiek; 17 lat
O mnie; Ogarnięty , szybko uczący się , komunikatywny , zawsze słucham rad jak i sam daje .
Czemu chce dołączyć; Chcę współpracować z czymś więcej niż duo.
Śmieszy mnie "Wymagane granie postaciami "OP" albo "Carryującymi" jak sona , amumu, ez , swain , itp." chyba ktoś tu nie wie, że skill>champ i że wybieranie graczy na zasadzie "zdaniu testu"(czyt. wygraniu gry) 1v1 czy 2v2 jest bezsensowne, bo lol jest grą zespołową. Ktoś może grać wyjebiście 1v1 ale nie ogarnie gry zespołowej i klapa, a ten co przegra 1v1 do zera, to może wycarrowac wam grę z łatwością. Takie składanie teamu trochę śmieszy, bo wiadomo, że nic mocnego z tego nie wynika i trzeba być bardzo zdesperowanym, żeby dołączyć to takiego "teamu". Życzę powodzenia tym, co są już "w tym czymś" i mają zamiar tracić swój czas, bo wcześniej czy później znajdzie się ktoś to wygra z wami linie i będzie "wypad z teamu"...
twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu. Po 1 temat troche stary, po 2 widze ze lubisz nabijać posty. Bo szczerze przeczytalem to tylko wybiorczo i mam to w nosie co masz do powiedzenia . Idz się wyżalać w innych tematach.
Dobra , napisze to szybko , bo rozpisalem się ostatnim razem, zatwierdzilem i wyskączył błąd przeglądarki...
Szukam ludzi do gry 5vs5. Wymagane granie postaciami "OP" albo "Carryującymi" jak sona , amumu, ez , swain , itp. Mam około 40 winow na rankedach z Silver 4 (wcześniej Bronze 3) , nie jestem fanem SoloQ , wiadomo czemu.
Wymagania to skype, ogarnięty wiek , najlepiej mutacja (tak się lepiej gada), dużo czasu. (nie typowy niedzielny gracz).
Gramy na Nordic East, nas jest 2 , ale szukamy ile tylko się da. Bo nim więcej ludzi tym większy wybór, przy czym możemy wybrać tego lepszego przez np (2vs2 ) jako adc/spp albo (1vs1) na topie. Chodź w rzeczywistości mid/late jest ważny a nie laning fase. Ale na co nam ktoś kto przegra early i utrudni gre.
Nick;
Wiek;
O mnie;
Czemu chce dołączyć;
PS: Wcześniej założylem z kumplami taki mini klanik gamingowy, używamy taga w niektórych grach drużynowych. Możliwe ,że tak nazwiemy team. (Podam potem)
Jacyś chętni? Przyjmujemy tylko silver i lepiej.
Ja wole MID/Jungle/Spp a kumpel MID/Jungle/Top
Mamy 16 lat i dużo wolnego czasu .
ADC i TOP OPEN