Witam,
Mam ogromny sentyment do mojego telefonu, Nokii 6303 Classic, mam ją tak długo że już nie pamiętam ile i bardzo nie chcę jej zmieniać na inny telefon. Ale mam z nią już kilka problemów. Przede wszystkim coraz więcej korzystam z internetu w telefonie, więc telefon, na którym są problemy z zalogowaniem się na niektóre strony, przeglądaniem poczty i wysyłaniem postów na forum trochę nie pomaga. Do tego nie można odtwarzać żadnych filmów w internecie. Druga sprawa to gry, niektóre w miarę dobrze chodzą, niektóre się przycinają, a niektóre w ogóle nie uruchamiają. Sporo słuchawek jest już niekompatybilnych z tym telefonem i wyskakuje mi jakiś komunikat o nieobsługiwanym akcesorium. Może jednak pora na nowy telefon. Będzie ciężko, ale cóż... Wszystko się kiedyś zestarzeje.
Chciałbym kupić telefon jak najbardziej podobny do mojej Nokii, z tym że nowoczesny, na którym nie będzie z niczym problemów jeżeli chodzi o internet i gry, oglądanie filmów na youtube itp. Najlepiej żeby nie był zbyt drogi.
Z góry dzięki za sugestie,