Temat maturalny

Jak ktoś ma zamiar iśc na europeityke stosunki miedzynarodowe, zarzadzanie, administracje czy inną smieszną kupę to niech się porządnie nad tym zastanowi 3 razy. O wiele lepiej iść na jakieś dwuletnie studium z czegoś konkretnego co może dać Ci, np. tytuł technika informatyka, ale nie tytuł jest ważny, przedewszystkim nabędzie się tam jakieś praktyczne umiejętności. Bo jeżeli ktoś liczy na dobrą pracę po takich studiach to mam złą wiadomość. U mnie w firmie, Pani sekretarka jest, np. magistrem zarządzania, dzięki 5 letnim studiom może teraz odbierać firmowe maile. :D

Jakie wrażenia po polskim? Ja osobiście myślałem ,że będzie gorzej :)

tekst o wikipedii- całkiem ok.

temat1: przeczytałem "dziady" i już wiedziałem, że będę pisał to, co jest następne, temat numer 2 okazał się całkiem fajny.

ogólnie poszło sprawnie i szybko, bo jak wyszedłem, to została jeszcze godzina

Teks o wikipedii był czytelny ... ale pytania wg. mnie tak średnio ...

A że dziady lubię to i o nich pisałem :>

Własnie wygooglowałem Wasze teściki. Napisze tylko tyle, że źle się dzieje z polskim szkolnictwem. :D Jeśli ktoś nie wypoci tych marnych 30% to bardzo współczuję mu w czasie poszukiwania pracy. :P Ciekawe jaka będzie matma. (:

lajcik był, sądzę, że do przodu - człowiekiem słowa pisanego nie jestem ale nie było tragicznie ; )

Temat pracy pisemnej, ten drugi, no zwyczajny banal. Chyba nie moza tego nie zdac : ).

raczej lajtowo ;) myślałem, że będzie gorzej.

Wg. mnie I była łatwiejsza.

jeżeli ktoś jeszcze ma zamiar coś do jutrzejszej maturki zrobić, polecam

i cały kanał. Tłumaczone łopatologicznie zadania z poprzednich matur, książek z testami, matur poprawkowych etc.

Teraz to trzeba wypić melisę, wykąpać się, przygotować garnitur i spać! Jutro będziesz nieprzytomny :)

jest 21:01 x.x

Juz 21:04, tik tak, tik tak, to czas ucieka, idz spac! : P

Powodzenia wam zycze!

ja pamietam moj temat na ustna to bylo wskazanie bohatera nowoczesnego wzorowanego na antycznym bohaterze greckim czy cos takiego porownalem wiedzmina do prometeusza 20/20 :D

@up lol

na maturze ustnej wazne zeby wejsc jako jeden z pierwszych tzn. pierwsze 3 osoby, wtedy egzaminatorzy nie sa jeszcze jakos super zmeczeni i poirytowani, do tego jak ma sie ciekawey temat tak jak zapewne ty miales z wiedzminem (o ile to prawda ;d) to zawsze lepiej patrza na taka osobe

@up lolna maturze ustnej wazne zeby wejsc jako jeden z pierwszych tzn. pierwsze 3 osoby, wtedy egzaminatorzy nie sa jeszcze jakos super zmeczeni i poirytowani, do tego jak ma sie ciekawey temat tak jak zapewne ty miales z wiedzminem (o ile to prawda ;d) to zawsze lepiej patrza na taka osobe

ale pierdolenie ; o

warn_ico.png
Wulgaryzm. - Dzz'

nauczyciel też człowiek, ale jak widze nie potrafisz tego zrozumiec, nie wazne jak egzainator stara sie byc obiektywny, to co napisałem to prawda. Zastanawiam się jakbyś słuchał pracy o tym samym temacie, na tych samych lekturach po raz 60, do tego po 15 latach pracy

NO chyba że nie masz ludzkich odruchow i masz własny świat, wtedy to co innego

btw. moderator a w zyciu cie na forum nie widziałem , do tego oczywiscie sensowne i konstruktywne odpowiedzi jak na moda tego forum przystało :)

ja bylem przed ostatni i co?

wujek p bez jaj tez tego chlopa nie widzialem ;p

nauczyciel też człowiek, ale jak widze nie potrafisz tego zrozumiec, nie wazne jak egzainator stara sie byc obiektywny, to co napisałem to prawda. Zastanawiam się jakbyś słuchał pracy o tym samym temacie, na tych samych lekturach po raz 60, do tego po 15 latach pracyNO chyba że nie masz ludzkich odruchow i masz własny świat, wtedy to co innegobtw. moderator a w zyciu cie na forum nie widziałem , do tego oczywiscie sensowne i konstruktywne odpowiedzi jak na moda tego forum przystało

mógłbym Ci udowodnić jak mało jesteś inteligentny, ale nie chcę mi się ; ) a propo tego, że mnie nigdy nie widziałeś to bardzo dobrze, działam jak ninja, na obronę powiem też, że ja Cię mały człowieczku też nigdy nie widziałem ale nie smucę się tym ; o

a to co mówiłeś to głupota, dlaczego? otóż proste, jeśli by tak udupiali z tego polskiego jak rzekomo robią tych co są ostatni w kolejce, to dlaczego zdawalność matur zawsze waha się w granicach 98+% ? troszkę inteligencji by Ci się przydało i życiowych doświadczeń bo widzę, że w nadmiarze ich nie ma.

pro po matmy, lajt straszny, jak ktoś tego nie zda to rany boskie :o

warn_ico.png
Obraza innego usera. - Dzz'

@salek zrezygnuj z bycia mdoeratorem, powinni wprowadzić jakies wymagania typu, przynajmniej z 80 iq etc.

Nigdzie nie napisałem że oblewają za to, napisałem o nastawieniu nauczycieli do zdajacych i w jaki sposob najlatwiej uzyskac maxa.

Po propstu sa wtedy bardziej przychylni twojej pracy, a przepuszczaja i tak kazdego kto jakoś się przygotował.

Naprawde postaralibyscie sie a nie dawac takiego idiote na takie stanowisko, raz pisze ze nie chce mu sie tlumaczyc, chwile potem pisze bezsensowne teksty, nie rozumiejac nawet mojego posta, oczywiscie flame, 0 kontruktywnej krytyki.

Naprawdę jak wam udało się takiego idi*te na takie stanowisko znalezc, niestety ale tacy ludzie wplywaja na ocene calej administracji i staffu tego forum. Sami zobaczcie co ludzie o was sądzą, a to wlasnie przez takich dzieciaków. Troszkę uwazniej dobierajcie personel

warn_ico.png
Obraza innego usera. - Dzz'