@up
Doda ma 160 iq, też mogła być moderatorem?
Matura nie była trudna
@up
Doda ma 160 iq, też mogła być moderatorem?
Matura nie była trudna
Poki co matura w tym roku jest bardzo latwa.
A co do powyzszej wymiany zdan, to radze stonowac swoje wypowiedzi, warny juz polecialy, a przy dalszej dyspucie na tym poziomie moga poleciec nastepne.
A swoja droga, co ma IQ do rzeczy? Chyba nie wiecie co to znaczy, a rzucacie tym terminem, jak gdyby mial on jakas "moc wyrocznia", a to zwykla cyferka nie wplywajaca na styl bycia danej persony.
a daj pan spokój, matura lajt 98% : XXX
ten idiota, jest najstarszym moderatorem hir, i ma głęboko w dupce co taki mały człowieczek o Nim mówi
co do warn'a nie mam zastrzeżeń, przynajmniej jeden moderatoreczek robi to co się powinno - mi się zwyczajnie już nie chce : 3 niemniej jednak czasem jeszcze wklepie komuś banika czy warnika bo fajowo : x
@up lolna maturze ustnej wazne zeby wejsc jako jeden z pierwszych tzn. pierwsze 3 osoby, wtedy egzaminatorzy nie sa jeszcze jakos super zmeczeni i poirytowani, do tego jak ma sie ciekawey temat tak jak zapewne ty miales z wiedzminem (o ile to prawda ;d) to zawsze lepiej patrza na taka osobe
Bzduuura. Byłem ostatni w swojej turze a jakoś maturę zdałem na luzie. Nie byłem zresztą jedyny. A pkty z matury ustnej i tak nie są nigdzie brane pod uwagę, więc zrobienie maxa ma mniej więcej tyle sensu co zdawanie matury z wiedzy o tańcu wybierając się na budownictwo.
BTW. Jak wrażenia po matmie?
4 głupie błędy w zamkniętych - nie wiem jakim cudem mogłem takie babole zrobić, ale cóż.
Z matmy jestem tragiczny, ale 60% będzie
Z matmy jestem TOTALNA NOGA ! Ale ~ 50% bedzie :>
angielski podstawa banał również. Z rozszerzeniem tak kwieciście nie było, ale też raczej nieźle.
angielski podstawa banał również. Z rozszerzeniem tak kwieciście nie było, ale też raczej nieźle.
dla mnie w sumie lajt oba, ale zobaczymy ; )
u mnie rozszerzenie poszlo nieco gorzej, ale w sumie całą podstawówkę i gimnazjum uczyłem się niemieckiego, a później poszedłem na angielski. Cóż, jestem zadowolony i tak, w pracy pisemnej przypasował mi opis (bardzo przypasował)- imprezy na świeżym powietrzu, które uczą historii + uwzględnienie bezpieczeństwa - spoko. Imprezy o tematyce średniowiecznej, których jest u nas co nie miara- wątek historyczny oczywiście jest - możliwe odniesienie ran przy chociażby pokazach również jest - chleb powszedni zapewne dla każdego użytkownika tego forum
ojjj tak, zbliża się nieubłaganie ;x jak się czujecie, inni maturzyści? x;