Jesteś fanbojem tery ?
To będzie kolejny offtop ale ok odpowiem na pytanie i mam nadzieje że dostaniesz jakieś ostrzeżenie od moderatora czy coś w sumie za kolejny post tutaj ja też powinienem go dostać, lecz nie mogę pozostać obojętny na zaczepki. Nie, nie jestem fanobyem Tery, lecz irytuje mnie jak ludzie źle oceniają jakąś gre ponieważ jest ptp. Nawet WoW mimo że to obecnie najlepsze mmorpg jakie jest to nadal ludzie płaczą ponieważ jest ptp i mówią że WoW to shit
gdzie tu logika ? Nie podoba Ci się system ptp, nie masz kasy na gre, czekasz na coś innego lub normalnie nie podoba Ci się ta gra to daj innym fanom czy ludziom zainteresowanym tym "produktem" spokój. Rozumiem że można wyrazić swoje zdanie na temat czegoś i nie daj Boże aby kiedyś ktoś wam czegoś takiego zabronił ale np. Ty Ciasteczkowy Potworze wchodzisz na każdy temat związany z tera i płaczesz że nic nowego oraz w prawie każdym poście jaki widziałem jest że już zaraz będzie ftp itd. ja bym to zrozumiał gdybyś miał licencje na bycie wróżką i przewidywał przyszłość to co innego. Warto pamiętać aby pisać "moim zdaniem", "myślę że", "wydaje mi się" itp. po takim wstępie możesz napisać że "tera bedzie ftp w ciągu miesiąca:, i w takim wypadku Twoje zdanie byłoby może coś warte jako Twoja własna opinia, inczej to tylko hate na jakąś gre. Wypowidziałeś się na temat Tery raz to po co nadal uczestniczysz w rozmowach o tej grze? Lubisz nabijać posty czy coś? Nadal polecam zrobić temat "płacze i żale" ponieważ na pytanie w tym temacie została już udzielona odpowiedź.
BTW jak nie piszesz postów "dla statów" to gz że napisałeś nowy post nic nie wnoszący do tematu i jeszcze zawerający zaledwie 3 słowa.
BTW2 nie widziałem postu miśka wcześniej więc odpowiem na końcu :] Mnie nie interesuje czy jest tam IS czy nie ponieważ nie mam nic wspólnego z terą poza tym że grałem na OB, ja tylko odpowiedz na to co napisałeś wcześniej odnośnie jakiś dodatków.