Tera gra od nowa , założenie gildii z teamspeak 3

Są może jacyś chętni do pogrania w tere na serwerze kilian ?:) głównym celem naszej gry byłoby założenie gildii z ts'em w której panowałaby miła atmosfera i "casualowe" pogranie w grupce graczy :)

Hmm, jeśli chodzi o gildie to mi się wydaje, że raczej lepszym wyborem było by dołączenie do którejś już z istniejących bo na prawdę sporo jest już polskich gildii na serwerze Killan :)

Sam właśnie nie dawno dołączyłem do jednej, i jest miło bo GM jest dziewczyna a raczej kobieta :D

Moglbym sie skusic bo nie lubie dochodzic do gotowych gildii gdzie sa juz zgrane grupki ludzi i zero zainteresowania nowymi czlonkami.

Widzialem tutaj na forum podobne tematy do tego, wiec dogadaj sie z tamtymi. Jak juz zrobi sie grupa min. 4 os to mozna casulowo pograc.

Wlasnie mamy taka mala grupke -3-6 osob jakos tak, dopiero zaczynamy przygode z tera(20-35lvl) 178.217.190.62:6430 zapraszamy

Wolalbym rowny start od zera. Gonitwa za waszymi lvlami czy cofanie aby pomoc nie ma sensu.

Też chętnie zacznę, tylko czy warto zaczynać na eu czy na us ? jeśli chce się dłużej pograć ?

my codziennie gramy od nowa inna postacia bo nie mozemy sie zdecydowac xd

na EU wbijjaj ts 178.217.190.62:6430

Hehe pamiętam też miałem ten dylemat kiedyś : ) JBC ja będę grał healem Mystic prawdopodobnie. Wcześniej grałem na innym serwerze Nick Wilczek VGM Gildii Fenix. koło 14-15 będę miał gre to wejdę do Was na ts.

Ja we wtorek dopiero pogram. Sciaganie klienta EU trochu zajmie.

Chętnie pogram od zera, sciagne gre i moge zaczynac

mi się robi już 2x Patch progress pisze 40min -.-

Hmm mogę pograć w sumie to bardzo chętnie xd tylko pobranie znów tego będzie straszne

A kiedy zaczynacie? W sumie mogę pograć, tylko muszę pobrać.

Nick Wilczek : ) Pisać dodawać

Jakie nicki macie ?

Ja mam nick Logii :)

Dodałem : ) na ts jakimś siedzicie ?

Ts3 moge udostepnic. Kanał zaloze. A klienta dopiero pobieram bo wczesniej mialem problemy ze stabilnoscia neta. A jakimi klasami gracie i dlaczego?

gram od kilku dni gram Reaperem. Nick Wilczek Podajcie ts to coś pogramy razem może pomogę w czymś : )

Ja mam 2 postacie na maxymalnym lecz zagram od nowa. Berek i slayer moga odpoczac :) Zagram mym favourite class czyli archerem kobita :)

@up

TS3 podalem na pw.

Mam juz 3 osoby do gry, i zapewne bdzie wiecej ^^ Mysle ze spokojnie rozpoczac rozgrywke mozna wpiatek wieczorem lub sobote rano :)