Jak chcecie jeszcze mnie to chętnie z wami pogram xD
Tera gra od nowa , założenie gildii z teamspeak 3
Pewnie : )
Właśnie sciągam klienta, chętnie zagram z wami Pewnie zagram archerem albo mistic
W ostatecznosci warior albo sorc, zależy jak podejdzie mi klasa. Pierwszy raz zagram w mmo z non-target
jak coś piszcie pod nick Wilczek : )
też chętnie zagram bo nie mam z kim a solo jakoś mnie nie wciąga
za około 2h będe mial gierke sciągniętą. Skonczylem z wowem, zaczynam z terą
To się idealnie wpasujesz bo do 11 serwery off ; ) jak coś ts : ) 31.6.70.185:5000 Kanał: TERA - Rising ( Gameforge ) Hasło:tera
Jeszcze jedno jesli chodzi o ts3. Zapewne kazdy widzi ze kanaly sa puste, po 17 dodam rangi ktore umozliwia podglad wszystkich kanalow i uzytkownikow.
Chyba jakaś lepsza ekipa od GameForge pracuje nad Tera bo serwery startują co do minuty po pracach konserwacyjnych. o.O
Hehe spoko serwer TS
Jak tylko próbuje wejść to wita mnie taka informacja:
You are banned permanently. Reason: "idioci wszędzie"
kurde ściąga mi jakiegoś patcha i pisze mi że będzie go ściągał kilka godzin, czy ktoś chce zarwać nocke ? dzisiaj ? bo ja idę spać teraz bo do pracy jutro o 20 idę.
Byc moze kiedys byles u nas i zrobiles cos glupiego. Nie rozdajemy permow za free. Po pracy sprawdze i Cie odbanuje.
Duble. Prosze o usuniecie.
Byc moze kiedys byles u nas i zrobiles cos glupiego. Nie rozdajemy permow za free. Po pracy sprawdze i Cie odbanuje.Edit. Tak sobie pomyslalem ze dostales bana za Sunny Tomatoes ktore trollowalo tsa wraz z toba.
Przepraszam telefon cos mi swiruje i zamiast edytowac posta dodalo cytat z trescia. Do usuniecia.
No to raczej jest nie możliwe. Faktycznie byłem w ST ale nigdy nie trollowałem
podacie ip ts3 na pw? Zawsze to razniej z kims pogadac
Ip tsa podane jest pare postow wczesniej. Pawlik odbanuje Cie o ile dalej jestes zainteresowany
mój nick w grze Sanziro jak co dodawać to pogramy coś razem
Hehe spoko serwer TS Jak tylko próbuje wejść to wita mnie taka informacja:You are banned permanently. Reason: "idioci wszędzie"
To zapewne ja, banowałem za czasów RQ ale na pewno nie za darmo, ale już odbanowałem, więc powinieneś spokojnie wejść na TS-a
Chciałbym dowiedzieć się czy nazwa Gildii Fenix lub Feniks Wam odpowiada ? Jest to powrót do mojej starej Gildii, która była znana i lubiana na Ishara. Co do loga zawsze można pozmieniać. To wybierze się jak będziemy all na ts.