Tera gra od nowa , założenie gildii z teamspeak 3

Jak chcecie jeszcze mnie to chętnie z wami pogram xD

Pewnie : )

Właśnie sciągam klienta, chętnie zagram z wami :) Pewnie zagram archerem albo mistic :) W ostatecznosci warior albo sorc, zależy jak podejdzie mi klasa. Pierwszy raz zagram w mmo z non-target :)

jak coś piszcie pod nick Wilczek : )

też chętnie zagram bo nie mam z kim a solo jakoś mnie nie wciąga

za około 2h będe mial gierke sciągniętą. Skonczylem z wowem, zaczynam z terą

To się idealnie wpasujesz bo do 11 serwery off ; ) jak coś ts : ) 31.6.70.185:5000 Kanał: TERA - Rising ( Gameforge ) Hasło:tera

Jeszcze jedno jesli chodzi o ts3. Zapewne kazdy widzi ze kanaly sa puste, po 17 dodam rangi ktore umozliwia podglad wszystkich kanalow i uzytkownikow.

Chyba jakaś lepsza ekipa od GameForge pracuje nad Tera bo serwery startują co do minuty po pracach konserwacyjnych. o.O

Hehe spoko serwer TS :D

Jak tylko próbuje wejść to wita mnie taka informacja:

You are banned permanently. Reason: "idioci wszędzie"

kurde ściąga mi jakiegoś patcha i pisze mi że będzie go ściągał kilka godzin, czy ktoś chce zarwać nocke ? dzisiaj ? bo ja idę spać teraz bo do pracy jutro o 20 idę.

Byc moze kiedys byles u nas i zrobiles cos glupiego. Nie rozdajemy permow za free. Po pracy sprawdze i Cie odbanuje.

Duble. Prosze o usuniecie.

Byc moze kiedys byles u nas i zrobiles cos glupiego. Nie rozdajemy permow za free. Po pracy sprawdze i Cie odbanuje.
Edit. Tak sobie pomyslalem ze dostales bana za Sunny Tomatoes ktore trollowalo tsa wraz z toba.

Przepraszam telefon cos mi swiruje i zamiast edytowac posta dodalo cytat z trescia. Do usuniecia.

No to raczej jest nie możliwe. Faktycznie byłem w ST ale nigdy nie trollowałem :D

podacie ip ts3 na pw? Zawsze to razniej z kims pogadac :D

Ip tsa podane jest pare postow wczesniej. Pawlik odbanuje Cie o ile dalej jestes zainteresowany :D

mój nick w grze Sanziro jak co dodawać to pogramy coś razem :D

Hehe spoko serwer TS Jak tylko próbuje wejść to wita mnie taka informacja:You are banned permanently. Reason: "idioci wszędzie"

To zapewne ja, banowałem za czasów RQ ale na pewno nie za darmo, ale już odbanowałem, więc powinieneś spokojnie wejść na TS-a :)

Chciałbym dowiedzieć się czy nazwa Gildii Fenix lub Feniks Wam odpowiada ? Jest to powrót do mojej starej Gildii, która była znana i lubiana na Ishara. Co do loga zawsze można pozmieniać. To wybierze się jak będziemy all na ts.