Tera gra od nowa , założenie gildii z teamspeak 3

Wieczorkiem kazdy doda swoja propozycje i zrobimy jawne glosowanie.

ok

Mozna dołączyć ? :) Chetnie bym zagral w tere

10% pobrane, 90% przede mną. Jestem chętna do gry, tylko chcę wiedzieć, czy warrior ma manę, czy ten dziwny system slayera z nabijaniem. Dawno grałam. :/

Ma manę, wiem bo gram ;P

Jak cos wrocilem z pracy i jestem na teamspeaku. Heh 90% do konca pobierania ^^ Ale na jutro bd mial :)

28% na czas teraźniejszy. Idzie całkiem nieźle jak na niską przepustowość GF. Zagram warriorem na bank, skoro nie ma tej śmiesznej mechaniki. Będzie ktoś chciał grać ze mną od 1 lvla? Najlepiej priestem. ^^

Ooo, w sumie ja będę chętny bo chciałem robić Priesta ale nie chciało mi się zaczynać samemu. To teraz będzie z kim :)

Kiedy będziesz grać??

Jak skończy się pobierać. Teraz 32%. Jeśli do jutra nie wyrobię, to będę w domu koło 17. :)

no ja też zaczynam od zera więc mogę się dołączyć do ekipy jakiś ts3 ktoś ogarnie ??

Ts3 juz dawno byl podany w tym temacie. Cofnijcie sobie strone do tylu i bedzie tam ip i haslo. Ogolnie dzis bylo 7 osob online.

to ja jestem na 31.6.70.185:5000 hasło:tera i czekam na resztę

Czekamy na ts, żeby podjąć decyzje co do nazwy gildii zapraszam wszystkich 31.6.70.185:5000 Kanał tera... hasło: tera

Zacząłem grać chętnie dołączę do was. Piszcie w grze mój nick to Ledzik.

Przykre jest to że zawsze co wejdę koło 21:30- 22:00 to nikogo nie ma :D

jesteśmy ok 10 osób i czekamy

Aktualny stan to 15 osob w tym jedna sliczna kobietka. Czesc jeszcze pobiera, czesc juz gra. Z godzinami to roznie w koncu kazdy ma swoje zycie.

Gra się fajnie, dosyć dobra atmosfera. Ogólnie polecam ludzi i gildie!

Aktualny stan to 15 osob w tym jedna sliczna kobietka. Czesc jeszcze pobiera, czesc juz gra. Z godzinami to roznie w koncu kazdy ma swoje zycie.

Ta sliczna kobietka ma duże cycki ! nie zapominaj o cyckach ! Teraz bedzię napewno więcej osob ! :D

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

Będzie więcej bo Wilku gra a nie cycki ! xD