Ts, a raczej mikro, jest wymagane? Bo mam problemy z kartą dźwiękową i mikro mi nie działa, sam ts do słuchania jak najbardziej tak?
Tera gra od nowa , założenie gildii z teamspeak 3
Jasne , zapraszam. W koncu poradzisz sobie z tym defektem Bo na wojenkach tylko mikro ^^
dołączę do was jak wbijecie wyższe lvl [jesli bedzie mozna] (okolo 55) mam priesta 59 na kilianie w miare ladnie ubranego wiec cos wam posupportuje ^^ a co do wczesniejszego postu Fujiego nie gram juz od dawna w AA Trino usmiercilo te gre.
kurde kusi mnie ale nie wiem ile pogram :/
daj daj przynajmniej spróbuj jak na razie gra się fajnie a to jeszcze nie end-game
Jak cos mam 11lvl luczniczke Amanke. Ktos plus minus z lvlem chcialby dolaczyc? W grupce razniej ^^ Aktualnie jestem w Lumbertown bije dziki Jak cos grajcie na CH10 bo kanal jest low i praktycznie nie ma tam pk-owcow. Pisac pw.
Prawdopodobnie zagram z wami, będzie to moje drugie podejście do tej produkcji. Jeśli przez noc pobiorę, to jutro dam znać na forum
Również bym chętnie dołączył do gry lecz na obecną chwilę nie posiadam mikrofonu.Jak pobiorę grę to się zgłoszę.
Edit: Jest jakaś możliwość żebym mógł zmienić klienta US na EU?To znacznie by wszystko przyśpieszyło.
Również bym chętnie dołączył do gry lecz na obecną chwilę nie posiadam mikrofonu.Jak pobiorę grę to się zgłoszę. Edit: Jest jakaś możliwość żebym mógł zmienić klienta US na EU?To znacznie by wszystko przyśpieszyło.
obawiam się, że taka zmiana us>eu nie istnieje, pobieraj przez noc, to może jutro razem pobiegamy
nie ma możliwości to są dwa różne klienty
Właśnie zacząłem pobieranie.W nocy powinno się pobrać więc już jutro będę śmigać.
Może zagram, tylko na mnie nie krzyczcie, ponieważ nie miałem jeszcze żadnej styczności z tą grą .
Niestety pobieranie tery trochę potrwa bo mam problemy z internetem. Jak tylko ją pobiorę to się odezwę w tym wątku.Mam jeszcze pytanie jak jest z ludnością na tym serwerze?Jest sporo osób?Bo kiedyś grałem na Frayi tzn. około 4 miesiące temu to tak średnio było ludzi.
Killian nie narzeka na brak ludzi jest tutaj od groma graczy i szukanie instancji trwa kilka minut 1-5 bardzo szybko.
Panowie a jeśli mam wersje tery us to da się jakoś ją zrobić na eu? Sry jak było już takie pytanie.
Panowie a jeśli mam wersje tery us to da się jakoś ją zrobić na eu? Sry jak było już takie pytanie.
Było już takie pytanie
I niestety, nie da się. Trzeba od nowa EU pobierać.
ahh szkoda :/
Będe musiał pobrać Eu
Jak będzie jeszcze możliwość to też bym do was dołączył
Osoby które chcą dołączyć do naszej ekipy proszę wpisywać się pod tym tematem http://mmorpg.org.pl/forum/topic/68464-tera-wspolna-gra-od-0-do-bohatera/
Ułatwi nam to życie a przede wszystkim będzie przejrzyście i estetycznie bez żadnych niepotrzebnych spamów lub postów. Zapraszam do wpisywania się i życzę miłego dnia
Temat do zamkniecia skoro zalozyciel topica sie nie udziela.
Bot muzyczny działający 24/7 z dobrą muzyką
Co to znaczy dobrą muzyką ?