Tera gra od nowa , założenie gildii z teamspeak 3

jak sie gra reaperem:D

Reaper jest overpower klasa. Jednak trzeba miec wyexpiona postac na 40lv minimum aby stworzyc reapa. Klasa warta uwagi jesli lubisz duze cyferki przy dmgu.

@ heh cycki to podstawa . Po za tym chyba nikt sie jeszcze nie pochwalil nazwa gildii hehe Gildia zwie sie zacnie bo Degrengolada ^^ Pozdrowienia dla Chimeryczki 😀:)

Ekipa jest całkiem fajna ale to może dlatego że ja tam jestem :P (joke) A tak na poważnie gra się fajnie i są dość ciekawe rozmowy między nami. Nie ma co się zastanawiać tylko wbijać do nas. Quaku rzucaj ArchAge i dawaj do TERY :P Co do nazwy gildii bez komentarza ale czego można było się spodziewać po kobiecie :P

Chociaz jestesmy oryginalni i unikalni. Ta rozmowy o kuniu hehe ^^

Dziś wbije do was wieczorkiem. Dobić 40 poz, i lecimy reaperem :D

Akurat pobiore gre to zaczniesz ze mna od 1lv. GF ma chyba najgorszy transfer na swiecie.

A to reaper nie zaczyna od razu na 40 poziomie? :P

Aby grac reaperem musisz wbic inna postacia 40lv aby moc grac reaperem. Pamietam ze reaper zaczynal od 50lvlu.

Na jakim serwerze gracie? Może się przyłącze. Na początku widziałem że Killian ale może coś się zmieniło, czekam na odpowiedź.

Update już wiem :P

Killan ;)

zagram chętnie dajcie namiary co i jak na PM ^~

31.6.70.185:5000 ts3 hasło tera

Co do nazwy gildii bez komentarza ale czego można było się spodziewać po kobiecie

Właśnie dlatego do "zalet" można już nie dodawać zróżnicowania płciowego, bo zróżnicowanie płciowe nie jest skore do wracania. ;)

Natomiast samą grę polecam - jak ktoś chce pograć priestem od początku i mnie pohealować to zapraszam na PW.

To był żart nie ma co się obrażać. Jeżeli tak jest to przepraszam.Wracaj do naszej cudownej ekipy jest fajnie moja droga :) Zapraszamy także resztę ludzi ekipa coraz większa

W koncu pobralem. wreszcie moge zaczac przygode ^^ Ahh ten GF poczatkowo byl laskawy z transferem ale pod koniec to juz przesdzil bo ciagle lecialo po 150kilo... Musialem na nocke kompa zostawic :)

Przypomne namiar na ts3 :

IP: 31.6.70.185:5000

haslo: tera

Zapraszam serdecznie zainteresowanych ! Ekipa swietna i gryzie ! ^^

Mialem zamiar pobrac Tere .. moze tez bym sie dolaczyl :)

Zapraszam :) Ekipa spora i na pewno pomocna. W sumie questy nie sa trudne , lecz z dungami i BAMami napewno pomoga.

Za 3 h się ściągnie i chętnie dołącze do ekipy :)
Nick DefMorg

klasa jeszcze mi nieznana.

Można jeszcze dołączyć czy już macie komplet? Dopiero zaczynam(jestem zielony :D).

Można dołączyć bez problemu najważniejsze aby mieć chęci do gry w TERE bez żadnych ściem i wychodzenia po jednym dniu gry. Ekipa ma byś stabilna i pomagająca sobie