TERA ...i nie tylko

Poszukuję kilku osób do wspólnej zabawy w świecie tej gry. Nie przewiduję dołączenia do żadnej Gildii, dlatego proszę o nie reklamowanie się w tym temacie, ponieważ jego cel jest inny. Sam mam dopiero 14 poziom postaci, jednak jeżeli ktoś będzie zaczynać od początku, wtedy nie ma sprawy również wystartować z nową postacią. Celem moim jest stworzenie grupy, gdzie po pracy/szkole będzie można wejść i pograć wspólnie a przede wszystkim porozmawiać, nie ograniczamy się jedynie do gry, świat poza nią też istnieje. Również nie zamierzam spędzić w tej grze kilku lat, ponieważ w mojej subiektywnej opinii to nie gra do nołlajfienia.

W skrócie, jeżeli nudzi Cię gra samemu lub po prostu chcesz porozmawiać (Program do komunikacji głosowej typu Teamspeak) to serdecznie zapraszam do gromadzenia się w tym temacie. Nie będzie to tylko TERA, możemy pograć również we wszystko, co będzie tylko nam sprawiało frajdę. Jednak oczywiście, główną uwagę skupiamy na grze TERA.

Pozdrawiam

Zapraszam na kanał Teamspeak:

ip: Open-TS.pl

pokój: 13. Tera Online - Bogowie

hasło: tera

Stworzyłem Gildię by łatwiej można było się komunikować, Gildia ma nazwę Bogowie. Zapraszam. W grze nick Hardmen.

Niedawno pobrałem TERĘ. Przymierzam się do jej rozpoczęcia już przez bity tydzień. Jeśli nadal kogoś poszukujesz do wspólnej gry daj znać. Miło będzie jeśli troszkę wprowadzisz mnie w ten świat.

Też chętnie bym zaczął sobie pykać w Terę, jak coś to mam ją ciągle zainstalowaną. Ogólnie mogę udostępnić TS 32 sloty, jeśli będzie potrzeba to więcej.

Dajcie znać jeśli ustalicie jakieś konkretne godziny. Do zapoznania się i zgrania w grze.

Chętnie zacznę od nowa. Na jakim serverze proponujecie?

Też chętnie bym zaczął sobie pykać w Terę, jak coś to mam ją ciągle zainstalowaną. Ogólnie mogę udostępnić TS 32 sloty, jeśli będzie potrzeba to więcej.

32 sloty wystarczą w zupełności, zwłaszcza na początek.

-----

Co do serwera, to chyba tam, gdzie jest spory ruch, by mieć z kim grać. Killian może? Lecz to już zależy od naszego wyboru. Jak tylko uzyskamy ts to podam adres i będzie można wchodzić.

Każdy jest mile widziany i zaproszony, nawet jeżeli masz kilka godzin w tygodniu na grę.

Moim zdaniem też Killian będzie najlepszym wyborem. Ja właśnie jestem w połowie pobierania Tery i można grać.

Też jestem w połowie więc na killianie mogę z wami pograć a jako iż ostatnio czuję się nie potrzebny i podłamany pogram healerem :)

Co do komunikatora, trzeba by coś ogarnąć już. Co powiecie na CurseVoice lub RaidCall.

cześć Wam, właśnie zaczynam ściągać TERE :)

3 godz i będzie done, więc stawiamy na Killian ?

Co do tego komunikatora głosowego, to za Teamspeak trzeba płacić, jeżeli chce mieć się fajny prywatny serwer. Tutaj ktoś też pisał, że może nam ogarnąć, jednak jeżeli przestanie z nami grać czy będzie mu potrzebny ten serwer w innych celach, będziemy musieli szukać czegoś nowego a co za tym idzie, zmieniać coś. Dlatego w grę wchodzi coś darmowego lub zastanawiam się nad kupnem VPS tego najtańszego na ovh, tam podobno można serwer ts postawić i jakieś forum nawet, jednak ta opcja dopiero w poniedziałek jak wpłaciłbym pieniądze.

Sądzę, że ten nowy CurseVoice może będzie odpowiednim wyborem. Nigdy z niego nie korzystałem, więc może wypowie się ktoś doświadczony.

Serwer Killan

Też niedawno zrobiłam postać i jakos bez motywacji do gry alon :v mam ledwo może 17-18 poziom

można by się zrzucić na jakiś komunikator, ile to mniej więcej stoi bo się nie orientuje ? nowy rok nowe postanowienia zamiast na alko i dragi ciężko zarobione pieniądze wolałbym wydać na komunikator -_-

Ja z checia tez zagram :) zaczynam dopiero grac w Tere wiec 12 lvl tylko :P

Jak cos to PW lub tutaj piszcie jaki ts czy inny komunikator bedzie :P

no i zayebiście nasze szranki powoli się rozrastają jak tak dalej pójdzie to hardmenie chcąc nie chcąc gildie będziesz musiał poprowadzić :)

no więc aby nikogo nie narażać na koszty (bo kurna po co, znam wartość pieniądza i szkoda na takie coś wydawać) też jestem za cursevoicem.

Dodałem ankietę więc proszę głosować, trwa ona do 18:00 . W razie Teamspeaka prywatnego, niestety nie mam na koncie 10zł, by móc dziś to opłacić i załatwić.

Ps. Ankieta jest publiczna, więc będę brać pod uwagę głosy osób, które wypowiedziały się w tym temacie, ponieważ są zainteresowane wspólną rozgrywką.

stawiam swój wybór na ts'a jak dla mnie 10 zł na miesiąc to nie dużo, jeżeli ktoś nie ma czy coś mógłbym taki server zasponsorować lecz dopiero w przyszłym tygodniu jak pójdą przelewy bo póki co to i ja nawet 10 zł na koncie nie mam.... :ph34r:

A to musi byc kupiny ts? nie moze byc jakis co juz stoi z licencia i poprosic query o kanal dal x osob? :D

niestety nie mam na koncie 10zł

Daj swój adres to podeślę Ci jakąś paczkę z jedzeniem bo długo bez kasy nie pociągniesz...

PS. ehhh...

warn_ico.png
Offtop ~ NS