Poszukuję kilku osób do wspólnej zabawy w świecie tej gry. Nie przewiduję dołączenia do żadnej Gildii, dlatego proszę o nie reklamowanie się w tym temacie, ponieważ jego cel jest inny. Sam mam dopiero 14 poziom postaci, jednak jeżeli ktoś będzie zaczynać od początku, wtedy nie ma sprawy również wystartować z nową postacią. Celem moim jest stworzenie grupy, gdzie po pracy/szkole będzie można wejść i pograć wspólnie a przede wszystkim porozmawiać, nie ograniczamy się jedynie do gry, świat poza nią też istnieje. Również nie zamierzam spędzić w tej grze kilku lat, ponieważ w mojej subiektywnej opinii to nie gra do nołlajfienia.
W skrócie, jeżeli nudzi Cię gra samemu lub po prostu chcesz porozmawiać (Program do komunikacji głosowej typu Teamspeak) to serdecznie zapraszam do gromadzenia się w tym temacie. Nie będzie to tylko TERA, możemy pograć również we wszystko, co będzie tylko nam sprawiało frajdę. Jednak oczywiście, główną uwagę skupiamy na grze TERA.
Pozdrawiam
Zapraszam na kanał Teamspeak:
ip: Open-TS.pl
pokój: 13. Tera Online - Bogowie
hasło: tera
Stworzyłem Gildię by łatwiej można było się komunikować, Gildia ma nazwę Bogowie. Zapraszam. W grze nick Hardmen.