TERA ...i nie tylko

Niestety kanał mnie nie interesuje, jeżeli już to własny prywatny serwer.

Dobra, nie ma co kombinować, każdy, kto chce z nami pograć / pogadać niech pobiera klient CurseVoice. Więcej informacji podam niedługo.

Jeżeli jest jeszcze miejsce to chętnie się przyłączę xd własnie miałem zamiar lvlować warriora a tak solo to nuda xd

Miejsca zawsze starczy dla każdego, zwłaszcza, że nie da się i tak zgrać kilku osób, by o tej samej godzinie byli i grać razem, dlatego im więcej tym większa szansa na party o każdej godzinie.

Pobierajcie CurseVoice.

więc można póki co postawić cursevoice, z biegiem czasu jak i rozwojem przyjmijmy będzie można pomyśleć nad prywatnym serwerem, decydujcie ludzie mi szczerze mówiąc jest to obojętne teraz natomiast idę przeprosić swojego kierasa jak człowiek bo wczoraj narobiłem chcąc nie chcąc trochę dymu na imprezie integracyjnej -_- TERA się ściąga jeszcze dwie godzinki nie całe, zrobie później chara to dam znać na forum pozdro

Okej aktualna sesja CurseVoice to : http://pl.cv.gg/c3B5 . Lepiej szukać po nicku : Hardmen

Proszę o dołączanie i można sobie ustawić aktywację przyciskiem tak samo jak w Teamspeaku. Dodamy się do znajomych, więc będzie widać czy ktoś prowadzi sesję i będzie można dołączyć.

Ta o ile na końcu patchowania Tery wam nie wycrashuje xd i bedzie trzeba pobierać od nowa <3 Love Tera <3

Jak juz wiekszosc ma pobrana xd

Czwórka nas jest na CurseVoice zapraszamy! Dodawać mnie: Hardmen

Czwórka nas jest na CurseVoice zapraszamy! Dodawać mnie: Hardmen

Właśnie update robię Tery. Grałem wcześnie stosunkowo długo, przestałem grać z uwagi na fakt, iż brakowało czasu. Teraz zbyt go wiele nie posiadam, bo jestem w klasie maturalnej, ale kilka godzinek dziennie chętnie poświęcę. Interesuje mnie tworzenie postaci od zera, mógłbym się dołączyć do Waszej ekipy?;D Serwer Killian, zgadza się?

no tak gameforge i ich wspaniały launcher... jutro się pobierze :)

Witam, jeżeli to nadal aktualne to z chęcią bym się przyłączył do wspólnej gry, a raczej zabawy. Co do komunikatora to niewiem jak innego ale TS 3 byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem dla wszystkich innych gracz..

Wszystko aktualne, ja musiałem zrobić przerwę od gry już na dzisiaj, jutro powrócę! : ) .

Co do komunikatora, to aktualnie korzystamy z CurseVoice, jednak według mnie nie jest aż tak funkcjonalne, chodzi o tworzenie tych sesji, trzeba kogoś zapraszać jakby do rozmowy na skype, dlatego postawimy na Teamspeak. W poniedziałek dokonam przelewu i będzie własny serwer.

W razie co możecie mnie dodać do znajomych w grze bo nie specjalnie śledzę forum i była bym wdzięczna za jakieś info xD

Nick : Elnä ( ä = 132 na klawiaturze numerycznej :) )

Więc ja zrobię to samo co koleżanka wyżej, także zostawię swój nick.

IGN to Sinestri.

Jestem za cursem/ts'em,/czymkolwiek, ważne, żeby można było pogadać. Chociaż widzę, że just postawiono na TS'a.

Do zobaczenia w grze.

Teamspeak 3 to najbardziej popularny, a dodatkowo niezżerający cenne FPS'y dla kogoś kto ma słabego kompa..

witajcie, od dzisiaj w grze wczoraj zaskoczył mnie launcher gf.

nick - Nighthawkkk

:P

Witam ponownie. Tych, którzy pobrali CurseVoice przepraszam za zamieszanie, dzisiaj załatwiłem kanał na serwerze Teamspeak, nie jest to tak ogromny serwer, że trzeba szukać i przewijać. Dlatego proszę o przeniesienie się i zapraszam wszystkich do odwiedzenia nas. W przyszłości, jeżeli będzie kilka osób aktywnych, nie ma problemu z prywatnym serwerem, jednak teraz nie wiadomo, czy po prostu jest sens.

Namiary na Teamspeak:

ip: Open-TS.pl

pokój: 13. Tera Online

hasło: tera

dobra nowa postka nick - Nighthawkkk

wbijać wbijać siedzimy na ts jak cos:)

Zapraszam na ts, siedzimy w 3-4 osoby na razie. Aktualnie mamy ponad 6 lvle.

Stworzyłem Gildię by łatwiej można było się komunikować, Gildia ma nazwę Bogowie. Zapraszam. W grze nick Hardmen.

Hmmmm zastanawiam się jaki jest w tym cel??? Robienie kolejnej gildii gdzie już masz ich tam ok 30 i to samych polskich. Dołącz do gildii Arrancars i na pewno znajdziecie tam osoby do wspólnej gry. Ogarnijcie się w końcu z tymi gildiami i grajcie wspólnie a nie dzielicie się na małe obozy. Polska mentalność już mnie wkurw... i nie chodzi mi tutaj tylko o ten post ale też o inne gry. Gildie mają łączyć a nie dzielić i ogarnijcie to w końcu.

Napisałeś też że chcesz stworzyć gildię dla relaksu dla osób pracujących i uczących się ale to możesz zrobić też w innych gildiach nie musisz tworzyć kolejnej.Większość grających osób ma rodziny życie prywatne i nie będziecie jedyną gildią która tak postępuje. Z zróbcie jeszcze 10 gildii po 10 osób suma to ok 100 osób ale dolicz do tego doświadczenia różnych osób + współpraca to nie będzie wtedy 100 tylko 150.(to jest przykład może być i 30). Najważniejsza jest wspólna gra a nie nazwa gildii czy inne duperele.

warn_ico.png
wulgaryzm ~ NS