Niestety nie da się chyba na tym forum nie spotkać niepotrzebnych postów w swoim temacie, które tworzą off-top i powinny być nagradzane ostrzeżeniem od moderatora. Temat ten ma służyć zebraniu osób chętnych do wspólnej gry w Terę lecz nie tylko, sporo osób również co jakiś czas robi sobie przerywnik pogrywając w coś innego. Dlatego Twoja reklama swojej Gildii według mnie nie jest na miejscu, co więcej, jest to bardzo żałosne zachowanie z Twojej strony, lecz już dawno wiedziałem, że prędzej czy później to nastąpi, jak tylko dojrzy ktoś od Was, że zebrała się już spora ekipa graczy w tym temacie.
Nikt nie będzie dyktować mnie lub moim znajomym z tego tematu co powinni robić, dlatego nikt z nas nie musi się "ogarnąć" jak to napisałeś w bardzo przyjacielski sposób, ponieważ każdy tu jest o zdrowym zmyśle. Idąc dalej, aby dzielić się na mniejsze obozy wpierw musielibyśmy być w jednej większej grupie, a to nie miało nigdy miejsca.
Stworzyliśmy własną Gildię, ponieważ mieliśmy na to ochotę i nadal będziemy ją mieć, dlatego nie wiem w jakim celu napisałeś ten post. Niestety wybacz, może to Cię urazi, lecz nie jesteś przynajmniej dla mnie żadnym autorytetem, by dostosowywać się do Twojego zdania i Twojej opinii. Oczywiście, każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, lecz w sposób kulturalny, a nie tak kipiący arogancją jak Twój, wystarczyło wysłać do mnie prywatną wiadomość, tam moglibyśmy o tym podyskutować.
Zaprosiłeś nas do swojej Gildii, jednak jeszcze dodałeś, że skoro chcę "stworzyć Gildię dla relaksu" , to powinienem dołączyć do istniejącej, czyli Twojej. Niestety wnioskując po tym, jak wypowiadasz się, to przynajmniej ja nie chciałbym uczestniczyć w takiej społeczności, ponieważ okres "napinania" i "moje zdanie jest najważniejsze" mam już za sobą. Nie wiem, czy w sumie bardziej nie odstraszyłeś od tej Gildii nas, niżeli zaprosiłeś.
Dlatego kończąc, temat ten ma służyć zebraniu ludzi chętnych do gry w Terę i nie tylko. Jeżeli nie jesteś tą osobą, to proszę o nie robienie więcej zbędnego zamieszania. Dodatkowo też, nikt nie będzie mówić mi lub moim znajomym co mamy robić. Jeżeli będziemy mieć ochotę to stworzymy jeszcze 10 Gildii, ponieważ to jest gra i służy zabawie i chociaż w tej swojej małej Gildii miałbym mieć 5 osób tylko, to i tak wolę ich niż kogoś o tak wysokim mniemaniu o swoim zdaniu.
Plus sprostuję na koniec, właśnie Twoja mentalność jest bardzo zła.