Tera na server mt (gildia)

Nick zarcu - dodawajcie sie nawzajem i np o 20 dzis cos zorganizujemy jak sie uda.

Logj, O 20 może mnie nie być ale będę wcześniej. No trzeba coś zdziałać i założyć :)

Lowek. Z Zarcem juz troche pisaliśmy : D

Z tego co wiem to nie ma żadnej polskiej gildii na serwerze US, także fajnie by było jak by się udało, a jeśli chodzi o polaków na US to trochę ich gra to wydaje mi się, że będzie dobrze ;)

Podawajcie swoje nicki i działamy! ;)

Jakis ts3 moze by sie zalatwilo co ? ja chetnie do was wbije zobaczyc tego gunnera w akcji osobiscie :) obecnie jestem podczas sciagania 60% dam edit jak zrobie postac i podam nick

Ja tez grma gunnerem i jest ciekawy przyjemny itd. Co do gildi trzeba 3000 golda wiec na low lvlach o to ciezko, a ts to da sie zalatwic.

Skoro robimy gildię na Forum, to może będziemy siedzieć na forumowym ts? :)

Darmowy dostępny cały czas :)

Ja tez grma gunnerem i jest ciekawy przyjemny itd. Co do gildi trzeba 3000 golda wiec na low lvlach o to ciezko, a ts to da sie zalatwic.

ja mam 54 lvl juz ktos tam pisal , ze ma 3k gold tez.

Co do TS'a sie pomysli pierw trzeba zrobic gildie, ja mogę zrobic strone na guildlaunch

moim zdaniem strona jest tutaj nie potrzebana bo i tak ludzie tam nie beda wchodzic ... ja wbije dzies po 21 dopiero niestety.

Skoro robimy gildię na Forum, to może będziemy siedzieć na forumowym ts? Darmowy dostępny cały czas

Tworzymy niby na forum, ale zgarniemy duzo osob nie z tej strony tez.

Tworzymy niby na forum, ale zgarniemy duzo osob nie z tej strony tez.

Gildia nie bedzie tylko z forum , nie wiem skad taki pomysl. TS z forum , zeby wchodzily neokidy na kanal ?Nie napewno nie...

Gildia nie bedzie tylko z forum , nie wiem skad taki pomysl. TS z forum , zeby wchodzily neokidy na kanal ?Nie napewno nie...

Właśnie też o to mi chodzi. Nie wiem czemu mnie zacytowałeś ; D

MT to jest Amerykanski serwer?

Tak Mount Tyrannas

To ja też sie podpinam pod granie mam tam chyba 40 lvl + to dajcie namiary na ts albo cos takiego

Ja też bardzo chętnie się podepnę ;) Mam tylko pytanie. Bo ogólnie to zacząłem grę Warriorem ponownie (na innym serwerze mam prawie 60), ale zastanawiam się nad ewentualną grą Priestem jeśli byłoby zapotrzebowanie i byłyby osoby do gry.

No ja np gram Priestem, ale postaci leczących nigdy za wiele, jeszcze mistic to heler :)

ma ktos jakiegos tsa ?

Ja gram DPS'em - Gunner