Tera na server mt (gildia)

Posty niedotyczace guildi oraz spam zostaly zraportowane i poproszone o dodanie ostrzezen ow osoba , ktore maja swoje dziwne zdanie na temat gildi.

kazdy post nie na temat bedzie zglaszany i proszony o dodanie ostrzezenia. Dziekuje.

Gildia ma coraz wiecej czlonkow zapraszamy do wysylania podan(bedziemy potwierdzac jezeli tylko zauwazymy) oraz pisania na PW.

mam tutaj na mt 30 slayera ogl chciałem grać ale nie ma zkim coś tu się kreci?

Będę zaczynał gre od 0 na tym serwerze chętnie dołącze do Polskiej gildii, a także mogę z kimś rownież zacząć. Wiadomo w kupie raźniej :)

W gildi jest ponad 50 osob juz i caly czas sie rozkreca smialo mozna wbijac...ps jak chcecie dojsc aplikacje friend (zarcu) lub pw nikt do was nie bedzie pisal.

Słyszałem, że potrzebujecie Gunnerów, więc też może dołączę swoim kappa.png

My nie bierzemy odpowiedzialnosci za brak miejsca w pt na end game dla grajacych gunnerami ;)

W gildi jest juz 60+ osob

My nie bierzemy odpowiedzialnosci za brak miejsca w pt na end game dla grajacych gunnerami W gildi jest juz 60+ osob

Za kilka tygodni i tak z tych 60 osób zostanie pewnie garstka (pomijając graczy, którzy grają już od dawna na MT, a nie dopiero zakładali nową postać). Inne klasy mnie już znudziły, więc Gunner to dla mnie jedyna opcja :)

Za kilka tygodni i tak z tych 60 osób zostanie pewnie garstka (pomijając graczy, którzy grają już od dawna na MT, a nie dopiero zakładali nową postać). Inne klasy mnie już znudziły, więc Gunner to dla mnie jedyna opcja

Jezeli dalej utrzyma sie taki wzrost graczy to pewnie dobijemy do okolo 90 do neidzieli oczywiste jest to , ze zostanie malo ;) A Ci co graja na NA od dlugiego czasu to garstka ...ze 20-30 osob mysle ze nie przekracza ;) + u nas takich osob zbytnio nie ma ;)

Czytam niektóre z tych komentarzy i nie wiem czy się śmiać czy płakać..."tank niepoczebny bo gunner O taki damacz ma i sie leczy o bożenko!" Tak, powodzenia, zrób sobie SC bez tanka z 4 gunnerami, krzyż na drogę †

Co do gildii to pomysł całkiem fajny, chętnie bym pograł w polskiej gildii o ile nie będzie to banda dzieciaków błagająca o itemy i golda. Jeśli jest tam jeszcze miejsce to chętnie bym dołączył ^^

Też chętnie dołączę jestem w trakcie tworzenia postaci, Myślę że zrobię berka/slayera :D

Co do serwerów nie widzę różnicy w pingu, Tak samo mi gra działa jak od Gamefaila

Czytam niektóre z tych komentarzy i nie wiem czy się śmiać czy płakać..."tank niepoczebny bo gunner O taki damacz ma i sie leczy o bożenko!" Tak, powodzenia, zrób sobie SC bez tanka z 4 gunnerami, krzyż na drogę †Co do gildii to pomysł całkiem fajny, chętnie bym pograł w polskiej gildii o ile nie będzie to banda dzieciaków błagająca o itemy i golda. Jeśli jest tam jeszcze miejsce to chętnie bym dołączył ^^

A ktos pisal tutaj o end game instach typu br sc ??wydaje mi sie , ze nie. Wiec nie wiem co tu do smiechu ;) Gunne rjest op i kazdy to potwierdzi ;)

Od dzis kazda osoba przed invite ma wejsc na TS - nie przyjmujemy osob nie uzywajacyh ts z , gory dziekujemy za nie aplikowanie jezeli nie masz zamiaru wchodzic na ts ;)

A ktos pisal tutaj o end game instach typu br sc ??wydaje mi sie , ze nie. Wiec nie wiem co tu do smiechu Gunne rjest op i kazdy to potwierdzi Od dzis kazda osoba przed invite ma wejsc na TS - nie przyjmujemy osob nie uzywajacyh ts z , gory dziekujemy za nie aplikowanie jezeli nie masz zamiaru wchodzic na ts

TS3 można wbić na instacje czy jakieś pvp, a tak po co mi słuchać kogoś jęków. :P

Do tego nie widzę ip ts'a jesteś na tyle nie ogarnięty że nie potrafiłeś dać wszystkiego w pierwszym poście.

TS3 można wbić na instacje czy jakieś pvp, a tak po co mi słuchać kogoś jęków. Do tego nie widzę ip ts'a jesteś na tyle nie ogarnięty że nie potrafiłeś dać wszystkiego w pierwszym poście.

Kolego ale nikt nie zmusza cie abys gral razem z nami wiec o co sie tak bulwersujesz :)?

1. temat o gildi jest w odpowiednim dziale.

Prosze o zamkniecie tematu bo robi sie spam.

Nick zarcu - dodawajcie sie nawzajem i np o 20 dzis cos zorganizujemy jak sie uda.